Hulluna on hyvä olla, ei paina huolet, ei rasitu polla.

Jos kannatat perussuomalaisia olet rasisti.

Jos puolustat Trumpia olet hullu.

Jos et hauku Putinia olet punikki.

Jos kritisoit Brysseliä olet impivaaralainen.

Jos arvostelet maahanmuuttoa olet fasisti.

Jos uskot Jeesukseen olet tyhmä.

Paljon on lääkäreitä minua arvi(oimassa)

18 vastausta artikkeliin “Hulluna on hyvä olla, ei paina huolet, ei rasitu polla.”

 1. Heh, heh … olipahan taas tyypillistä Arvia, huumoria, puoluesanomaa, huumoria … jne. Oletkohan puolessakaan aivan tosissasi. Mukava kuitenkin lueskella.

  1. Kalle,- jos et usko,
   niin valehtelenko lisää.
   Huumorillahan minä Kalle näitä rustailen, mutta jotkut tuppaavat ottamaan minut kuoleman vakavasti, sen huomaa näistä saamistani titteleistä.

 2. Älä välitä; on niitä titteleitä minullekkin rapissut, vaikka kuinka olisi kiellettyä ja sääntöjen vastaista. Mitäs minä niistä, sehän vain on osoitus siitä, että tekstini on mennyt perille, lukija ärsyyntynyt tahi tykästynyt.
  Minä kun en juurikaan lainaile Wikipediaa, en ole twiittikaveri, en Trumpin, joskaan en Puuttininkaan kanssa.
  Joitain asioita esim Venäjältä, ymmärrän ehkä, mm hallinnon ja tavallisen kansan eron.
  Jatka vain Arvi tyylilläsi, kyllä sieltä idean siemeniäkin löytyy, uskoisin.

  1. Näinhän se Kalle on ja kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että tulee itsensä kanssa toimeen.

   1. Kalle,- eiköhän näitä nimityksiä viljelevät kerro lähinnä heistä itsestään.

 3. No, näinhän se tahtoo olla. Aikanaan kun koulutin firmassani vartijoiden peruskursseja; mottoni oli, jos et itse arvosta ammattiasi; kuka sitä sitten muukaan arvostaa.
  Samaa voisi kait sanoa, jos itseppäisesti pyrit vain pätemään, osittamaan oman erinomaisuutesi, kielitaitoineen yms. Siis et edusta ja arvosta omaa itseäsi ilman krumelatuureja, et voi olla arvostettu.
  Arvi, vilpittömästi oman ajatusmaailmansa edustajat, ilman netin kaiken maailmaisia linkkejä ja niihin tukeutuen, et voi arvostusta saada kuin olemalla minä.

  1. Paljon puhutaan maalaisjärjestä, että mitähän sekin mahtaa tarkoittaa, mutta minusta sinä Kalle olet oiva esimerkki sen kantajasta, joka ei kaikenmaailman kotkotuksille korviaan lopsauta ja joka aamu herätessään mieti, että mitähän mieltä tänään pitäisi olla.
   Sinulla on jalat tukevasti maan kamaralla etkä elä pää pilvissä ja olet kodistasi ja pihapiiristäsi muodastanut rauhan ja suvaitsevaisuuden tyyssijan.

 4. Tuo nyt Arvi oli vähintäänkin liiallista kehua; siksi sen otin.
  Toisaalta, siihen kyllä ole pyrkinytkään, jos en aina onnistunut.
  Elämää ja elämässä olevia pitäisi kaikkien ihan oikeasti yrittää edes ymmärtää.
  Puoluepolitiikka on sitä puoluepolitiikkaa, kuten aiemminkin olen maininnut; en sitä ihan täysin ymmärrä.
  Vaan tavallisen ihmisen elämä, onnistumisineen sekä epäonnistumisineen; minulle tuttua. Kovan ja ehkä kivisen taipaleen yrittäjänäkin kävin; onnistumisia kuin epäonnistumisiakin.
  Se on ns elämää.

  1. Yksi hyve jota sinussa kunnioitan on vaatimattomuutesi ja se tuli nytkin hyvin esiin kommentissasi, kun vilpittömästi sinua kehuin ihmisenä, niin katsoit sen liiotteluksi.
   Minä allekirjoita sanonnan, että vaatimattomuus kaunistaa.

   1. Jos nyt vielä senverran sanon, niin hyvin paljon täällä pirkan blogeissa(kin) ihmiset arvotetaan hyviksi tai pahoiksi, riippuen minkäväriset klasit hänen näkökenttäänsä määrittää ja ohjailee.

  1. Mika,- sinuakin on haukuttu luku ja kirjoitustaidottomaksi, mutta mitä minä olen blogejasi lukenut, niin harvinaisen hyvin tällainen junttikin kuin minä on teksteistäsi tolkun saanut, koskivatpa ne mitä aiheenalaa vain maan ja taivaan väliltä.

   1. Arvi, juu on haukuttu mm. luku ja kirjoitustaidottomaksi, fasistiksi, rasistiksi, tyhmäksi, idiootiksi jne.jne.

    Olen kaikkia mainittuja, mutta mielipiteitäni en kuitenkaan muuta, ellei joku perustele niitä vääriksi.

 5. Itse olen käyttänyt ohjenuoranani wanhan kansan sanontaa; hulluhan saa olla, muttei tyhmä.

  Maailma, kuten tämä blogimaailmakin, on täynnä itsensä ylivertaiseksi tuntevia ihmisiä, jotka eivät itse huomaa, kuinka usein he lyövät itseään korville.

  Koirat haukkuu, karavaani kulkeee. Pistä vaan Arvi sanansäilälläsi vähän sisältöä tähän sivustoon. Sinun kirjoituksesi eivät koskaan ole pahantahtoisia toisia blogisteja kohtaan.

  1. Juha U,- ”Sinun kirjoituksesi eivät ole koskaan pahantahtoisia toisia blogisteja kohtaan”,–tämä pätee sinuunkin Juha U ja olen useasti ihaillut sinun kykyäsi ja viileyttäsi olla provosoitumatta kun sinua provosoidaan.

 6. Venäjälläkin luovuttiin kommunismista kun tajuttiin miten järjetöntä oli kieltää uskonto joka oli osa venäläistä identiteettiä.

Kommentoi