Ilmastohihhulit saivat yhden hihhulin lisää vekseliään allekirjoittamaan ison veden takaa.

Siinämielessä on siunaus kaikille tämä Bidenin valinta Yhdysvaltain uudeksi presidentiksi, että pian saadaan hengitellä puhdasta ilmaa, kun hän käy puumerkkinsä hihhuleiden Pariisinsopimuksen ”koraaniin” laittamassa.

 

 

 

 

6 vastausta artikkeliin “Ilmastohihhulit saivat yhden hihhulin lisää vekseliään allekirjoittamaan ison veden takaa.”

  1. Maapallolla elettiin noin 50 miljoonaa vuotta sitten lämpimän syklin kautta, jolloin etelämannerkin oli vapaa jääpeitteestä ja siellä kasvoi metsää.
    Ei tainnut olla ihmisen aiheuttama silloinkaan, mutta olisiko ollut dinosaurusten pierut suurin syy ilmasto lämpiämiseen.
    Tämä hihhuli-ideologia on niin terveen järjen vastainen uskonlahko, että se tulee ihmisten elämisen maapallola tekemään erittäin vaikeaksi ja sitä vastustavat viedään suljetulle tai poltetaan roviolla.

    1. Saattoi nykyinen etelämanner olla ammoin lähempänä päiväntasaajaa. Suomi taas siirtyy hissukseen kohden koillista ainakin vielä nyt.

  2. Näyttää Arvi eläneen viltin alla korvat hupussa ja laput silmillään ulkomaailmasta. Näkee unia vain ihailemastaan Istuvasta Härästä rauhan savumerkkejä tupurttamassa taivaalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *