Jos annetaan pirulle nyt pikkusormi, niin pian se vie koko käden.

Ei varmasti koskaan ole käyty sellaista sotaa maapallolla, joka koskettaisi kaikkia mantereita ja valtioita samanaikaisesti ja vihollinen on kaikille yhteinen, jonka nujertamiseksi kukaan ei voimiaan säästele.

Koronaa vastaan käytävää taistelua on tietenkin vähän yliampuvaa käyttää sota muotoa, mutta kyllä tämä sotaa on kaikilla mittareilla mitattuna, vaikka vihollinen onkin näkymätön, hajuton ja mauton, niin silti se niittää satoaan yhtä tehokkaasti kuin tekevät ”normaalit” sodankäynnin välineet.

Nyt ei odoteta viimeisen aseteknologian tuotoksia, vaan rukoillaan löytyväksi laboratorioista sellainen vasta-aine ja rokote, joka tappaa tämän historiamme pahimman ja laajimmalle levittäytyneen pirun, kuten presidentti sitä kuvasi.

Otsakkeellani tarkoitan pitämistä suitset kireällä, se on nyt tässä vaiheessa paras puolustus pirua vastaan.

 

4 Replies to “Jos annetaan pirulle nyt pikkusormi, niin pian se vie koko käden.”

  1. Naapurimaamme Ruotsi on antanut pirulle pikkusormen ja kuvitellut pirun tähän tyytyvän. Nyt Ruotsi on muodostunut saarekkeeksi, joiden kansalaisille muut maat eivät oveaan aukaise.

    1. Ruotsi on elänyt yltäkylläisyydessä pari vuosisataa, heillä ei ole mitään näkemystä kurjuudesta, nälänhädästä, sodista, ei oikeastaan muusta kuin siitä että ovat tuudittautuneet ”kivaan”.

      Nyt nähdään että se on heidän HEIKKOUS

  2. Mutta kun tämä tauti lähtee Afrikassa leviämään, niin odotettavissa on taas kansainvaellus Eurooppaan ja myös suomeen, mutta ei huolta, meillä onkin jo odotellut tyhjät vastaanottokeskukset omistajineen vesi kielellä ”rikkauksien” saapumista pelastamaan meidän kantokykymme. Mitä nopeammin suomi saa taudin aisoihin, sitä nopeammin ”koronaturistit” saapuvat.

Kommentoi