Kaks kovaa, meidän poika ja Jumala ?

En tiedä mitä sanaa käyttäisin, olisiko ärtymys vai vi….us oikea termi ilmaisemaan tuntemustani, kun TAAS lehtien palstoilta kissankokoisin kirjaimin luin perussuomalaiselta mopon karanneen käsistä ( Turtiainen )

On se käsittämätöntä, että ei pystytä muodostamaan kirjoitusta siihen muotoon, että sen perään ei enään koirat haukkuisi, eikä nettipoliisit pääsisi kintuille kuseksimaan.

Kun ajatellaan, minkälaisella suurennuslasilla perussuomalaisia seurataan ja ”valvotaan” median ja oikeusviranomaistenkin toimesta, muista puolueista puhumattakaan, niin entistäkin huolellisempi pitää olla, ettei yht`äkkiä kirjoita mitä ajattelee ja ennenkuin entteriä painaa, niin tekee vaikka pienen lenkin ulkona, se voi avata monta solmua.

Tämäntapainen julkisuus, mitä joidenkin edustajien taholta saadaan nähdä ja kuulla, niin se on puolueelle askel eteen ja kaksi askelta taakse.

Pitäsi tietää ja ymmärtää että, hyvä kello kauas kuuluu, paha kello vielä kauemmas.

Varmasti kritiikkiin on aihetta ja vaikka kuinka korpeaisi , niin yritetään pitää pylly pois tyynyltä.

 

7 Replies to “Kaks kovaa, meidän poika ja Jumala ?”

 1. Ja kun pitää vielä kirkkaana mielessään sen, että samasta ”rikoksesta” persut joutuvat raastupaan, kun niinkutsutut suvaitsevat pääsevät linnaan, ei raitapukua pukemaan, vaan Saulin boolia lipittämään..

 2. SMP:n Poutiaisella pysyi mopo hallinnassa. Nykyisiin Perussuomalaisiin hakeutuu niitä jotka eivät mopoa hallitse ja ovat ylpeitä siitä. Hauska nähdä miten Halla-aho joutuu nyt tekemään sitä ”harjaamista” mitä ei Sounilta tahtonut hyväksyä.

 3. Nuo möläytykset eivät vain ole sattumaa. Ei ole ensimmäinen kerta Turtiaiselta. Hän on kova rasisti, siitä ei pääse mihinkään. Tuollaisia ja muita hänen kaltaisiaan ei pitäisi olla Suomen eduskunnassa, eikä missään päin maailmaa, eletään sentään jo 2000 lukua.

 4. Noita US-sivustoja kun olen seuraillut; ovathan nuo Turtiaisen jutut kyllä ja kieltämättä hyvinkin rasistisia ja varsinkin kansanedustajalta.

 5. En tosiaankaan puolustele Turtiaista vaikka sanonkin että, jokaisessa puolueessa on ”basisteja”, mutta näyttää että perussuomalaisissa heitä on koko orkesteri.
  Mutta puolueen arvoihin tämänkaltainen ei kuulu ja helpompi on vahtia vakallista kirppuja, kun ………….
  Äänestäjäthän sen tietenkin viimekädessä päättää, kuka eduskuntaan valitaan ja itse en ainakaan tuomariksi rupea 200 edustajaa arvioidessani ja varmasti tälläkin hetkellä eduskunnassa istuu suurempia ”konnia ” kuin Turtiainen.

 6. Iltasanomat=Pääkirjoitus: Rasistisen Ano Turtiaisen potkut osoittavat, että perussuomalaiset etenee oikeaan suuntaan

 7. IS=Päätös seuraa Turtiaisen Twitterissä jakamaa rasistista kuvaa.

  Kanadan voimannostoliitto on ilmoittanut, että liiton järjestämissä kisoissa ja tapahtumissa ei enää käytetä kansanedustaja Ano Turtiaisen (ps) Metal -tuotemerkin varusteita.

Kommentoi