Kepu kaatoi oman kaukalonsa, vaihtaessaan Rinteen Mariniin.

Suomessa ollaan 90-luvun lamaakin suuremmassa kriisissä.

Uutta velkaa on otettu niin että ranteita pakottaa ja työttömiä ja lomautettuja taitaa olla jo yli puoli miljoonaa ja pankrotit lisääntyvät niin että silmissä vilisee.

Mutta muna-pulta hallituksemme se vaan vetää uutta väriä pintaan, että vanhakin hallitusohjelma näyttäisi nuorelta.

Sen nyt kaikki tietää kuinka sellainen muna-pulta pysyy junttilantalon seinässä, jos entinen paska jätetään karvimatta.

Ei ne kepun sontakärryt sillä tule pitäväksi, että Vanhanen laitetaan perälaudaksi.  Eikä ne kepun kesantopellot kasva muuta kuin horsmaa, vaikka Saarikko puhuisi pellonreunalla paskaa.

Ainoa mikä kepun vielä voisi nostaa 20% puolueeksi, olisi muna-pullan kaataminen ja ”Väyrysläisten-Alkiolaisten” nouseminen puolueen ideologisteiksi ja Kulmuni jatkaisi puheenjohtajana.

Alokas kysyi kessulta, kun kessu huusi asentoa, että herre kersantti, korjaanko vähän vanhaa, vai teenkö kokonaan uuden.

Nyt pitäsi kepun tehdä uusi asento, eikä korjailla vanhaa, sillä parempi kerta rytinä kun ainainen kitinä.

Kulmuni kun nosti Marinin pääministeriksi, niin nyt pitäisi erehdys paikata ja perustaa kansanrintamahallitus perussuomalaisten, kokoomuksen, kristillisten ja kepun kesken, tai uudet vaalit.

 

 

11 vastausta artikkeliin “Kepu kaatoi oman kaukalonsa, vaihtaessaan Rinteen Mariniin.”

  1. Kepun kaatoi ennen kaikkea aika. Se puolue on jo kuollut, on vaan liian tyhmä tajutakseen sitä. Luita pitää hengissä vain korruption lavea rinki halki maakuntien.

    1. Kyuu,- Näyttää siltä, että tulevan syksyn puoluekokous iskee yhden lisänaulan kepun poliittiseen ruumiiseen ja puolue hajoaa, osa lähtee kokoomukseen ja osa perussuomalaisiin ja kepusta tulee muutaman prosentin marginaali eduskuntaan. Ei tämä vihersosialistisessa paatissa istumisesta tule kepulle kuin rupia perseeseen.

  2. Minä taas ennustan, että kokoomuskin kuolee tuolla menolla ennen kepua.
    Kepu on ilmeisen sitkeä kuin pettuleipä.
    Tapahtunee aika mylläys tulevassa puoluekokouksessa.
    Persuista ei kannata puhua sanaakaan, kun se ei kuulu maan päättäviin elimiin ja, kun se kun on jo huonoimmat päivänsä nähnyt, koska huonoilla jutuilla se vain elää.

  3. Perussuomalaiset tietävät, että mitä pidempään kepu istuu pelkääjän paikalla Rinteen bussissa, sitä syvempää monttua se itselleen kaivaa ja virta perussuomalaisiin senkuin voimistuu.
    Perussuomalaiset voivat seurata oman kannatuksensa nousua, kun vihervallankumous syö omat lapsensa.
    Eihän kansalaiset pitkään enään kuuntele ja katsele vihervasemmistolaista intternationaalia, jossa isänmaa asetetaan vieraiden aatteiden ja ismien koelaboratorioksi.

  4. Isänmaan halaajat eivät taida kelvata Orpon hallitukseen, eivätkä kansallisvaltiovihamieliset ps-pääministerin hallitukseen.

  5. Puolue, joka ajaa vain yksillä rattailla ( PS ) kestää kovimmatkin ulkopuolelta tulevat kivitykset.
    Kokoomus ei oikein osaa päättää, ollakko vai eikö olla, eli mennäkkö samaan kuoroon laulamaan vihervasemmiston kanssa maailmanlopun virsiä, vai palatakko takaisin koti, uskonto isänmaa linjalle, jota perussuomalaiset ovat edustamassa. Tämä kaksilla rattailla istuminen pitännee jatkossakin kokoomuksen keskisuurena puolueena ja virta pois puolueesta niin vihreiden kuin perussuomalaisten suuntaan jatkuu.
    Kepu taas on hajalla kuin varpus parvi ja tupailloissa ottavat toisistaan mittaa vasemmistoa nöyristelevät ja ”Väyrysläiset”, jotka pitivät vihervasemmiston juoksupojaksi lähtemistä puolueen loppullisena kuoliniskuna.
    Demarit on nyt vielä yhtenäinen, kun korona on kylässä, mutta kun velalle maksajaa peräänkuulutetaan, niin tästäkin suunnasta perussuomalaisiin lähtiöitä riittää, kun rahaa riittää kyllä toverihallituksella ulkomaan köyhille, kun samaan aikaan leipäjonoissa tapellaan homeisista leivänkannikoista.

      1. Olen aikaisemminkin saanut häneltä vastauksia, kun ne vaan koskevat juuri häntä tai hänen ajamaansa politiikkaa tai suosikkihenkilöitä.
        Ensimmäiset vastaukset sain häneltä Lifim- kurssin kyselytunnilla jo 80-luvun alkupuolella, jolloin tiukkasin hänen rooliaan politiikassa Kekkos-suosikkina. Kysymyshän suorastaan imarteli häntä ja vastauskin oli sen pituinen.
        Kyllä Paavo saisi vetäytyä takarivin taaviksi, mutta niin vain hänen suosikkityttönsä, Kulmuni, nappasi kepun puheenjohtajan paikan. Millähän eväillä ?

        1. Sinä Heikki lyöt roposi Saarikon puolesta, mutta minä laitan ”arvovaltani” peliin Kulmunin voiton puolesta.
          ( LEIKKAA TALTEEN.)

  6. Niin kuin aikaisemminkin kirjoitin, niin kepun puoluekokous tulee näyttämään sen, onko puolue tulevaisuudessa 20 vai 5% puolue, Väyrysläiset sen varmuudella saisivat 20% , mutta se edellyttää hallituksen kaatamista, se tietenkin söisi perussuomalaisten kannatusta.
    Sitten nämä Saarikot ja Sipilät, heidän johtamanaan tuo 5% kin on paljon luvattu, kun vielä istutaan vasemmiston veneessä apua huutamassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *