Kepu kaatuu kintaat savessa ja saappaat jalassa.

Onkohan koskaan suomessa 10 % puolue saanut niin paljon media-aikaa ja näkyvyyttä puheenjohtajavalintansa tiimoilta kuin nyt kepu saa.

En kyllä itse ymmärrä, että miksi, eikö se ole nyt aivan sama kuka kepua johtaa.

Mukavahan siitä on kirjoitella, kun koronastakin on päästy ja poliittisella kentällä elellään maassamme hyvinkin seesteistä aikaa. ( naurua )

Ja hallitustyöskentelyynkään se ei vaikuta pennin vertaa, ei sitä kepulta kysellä, miten jatkossa toimitaan, kepu istuu pelkääjän paikalla vaalikauden loppuun ja pelkää tulevia vaaleja vielä enemmän.

Viihdettähän se on ja ainakin omasta mielestäni viihdettä parhaasta päästä koko poliittisen sirkuksen seuraaminen, vaikka toki vakavista asioista onkin kyse.

Suomessakin taitaa lopulta olla yks`hailee, minkä värinen tai makuinen hallitus maatamme johtaa ja voidaan sanoa, että pieniä ovat silahkat joulukaloiksi, sillä ”isoveli valvoo”, että parlamenttimme tanssii saksanpolkkaa ja vakuuttaa, kyllä säkkijärven polkka tulis paljon kalliimmaks.

Vesa Varhee eilen Iltasanomien kolumnissaan ”vaati” kepua siirtämään puheenjohtajavalintansa tuonnemmaksi, vallitsevan tilanteemme huomioiden. ( oli minulla naurussa pitelemistä )

 

 

29 vastausta artikkeliin “Kepu kaatuu kintaat savessa ja saappaat jalassa.”

  1. Kylläpä Arvilla näyttää olevan Keskustasta kova pelko persiissä, sillä niin valtava määrä on tullut kirjoituksia samasta aiheesta. Etkö Arvi luota omaan puolueeseesi ja sen politiikkaan kun panikoit milloin millon hallituksesta ja ennen kaikkea pelosta Keskustan uudelle nousulle??

  2. Katsos Hannu, Arvi kuvaa ydinpersuja osuvasti: ovat kuin inhottavia (ruotsalaisia) hapansilakoita, rasvatonta maitoa= köyhää kurria, pohjaan palanutta puuroa ja kehitystä vastustavia loppuun kuluneita Datsun 100A:n jarrukenkiä. Siinä se persujen evankeliumi kansalle.

  3. Kokoomuksesta kommunisteihin toteutetaan maassamme isänmaavastaista politiikkaa, joka rakastaa suomalaiset hengiltä kuoleman suudelmallaan.
    Tähän tuhotun maan politiikkaan perussuomalaiset haluavat muutoksen ja mitä suurempi on puolueeni kannatus, sitä suuremmat mahdollisuudet yhteiskunnallamme on tervehtyä koijareiden jäljiltä.
    Luotan kyllä suomalaisiin, että he näkevät mihin tämä maailmoja syleilevä utopia meidät on viemässä ja antavat äänensä sitä vastustavalle puolueelle.

    1. Jos kaikki muut ovat koijareita ja heidän kanssaan ei voi tehdä mitään yhteistyötä, niin ihanko tosissasi kuvittelet persujen saavan yli 50 prosentin kannatuksen jolla voitte yksin muuttaa maamme politiikan. Vai kuvitteletko, että haukkumisen ja ilkeilyn tyylillä kukaan huolii teitä kumppaniksi yhteenkään hallitukseen??

      1. On se vaan hyvä, ettei ”haukkumista ja ilkeilyä” harrasta ketkään muut kuin perussuomalaiset, eikö vaan olekin ?

        En kyllä tiedä millaisessa poliittisessakuplassa te ”hyväntahtoiset” oikeasti elätte, mutta arjen realismi siitä on kyllä todella kaukana.

  4. Hannu,- kun perussuomalaisten suosio syö muiden puolueiden kannatusta rotan lailla, niin kai sinä alan miehenä tiedät, että lähestymällä perussuomalaisten näkemyksiä, he olettavat kannatuksensakkin lähtevän nousu uralle.
    Luuletko Hannu tosissasi, että jos perussuomalaiset joutuvat oppositioon suurimpana puolueena, muiden kassakaappisopimuksen seurauksena, että se vähentäisi perussuomalaisten painoarvoa.
    Olen varma, että seuraavien vaalien jälkeen perussuomalaisten oven takana on pitkä jono, jotka katsovat asioita realistin eikä utopistin silmin.
    Kyllä Siperia opettaa.

    1. Minä taas kuvaan, että persujen äänestäminen on kuin kuoleman suudelma matkalla helvettiin ja keskiajalle, jossa joku ritari Quiote heiluu tylsällä miekallaan tuulimyllyjä vastaan.

      1. Ja kuvauksesi kertoo vain ja ainoastaan sen, että et asiasta mitään tiedä, eikä yhtään mitään muuta.

          1. Vai tunnet oikein joukon persuja, no mikäs sen vakuuttavampaa.

            Se on kyllä käynyt täysin selväksi, että politiikan sisällöstä et kyllä tiedä yhtään mitään, et edes persujen.

            1. Joo, sen verran, että toivottavasti kukaan muukaan ei ymmärrä muuta kuin osaa numerot, ettei koskaan pane vahingossakaan persun numeroa äänestyslippuun

  5. Keskustan vanhat parrat olivat sitä mieltä, ettei olisi kannattanut mennä hallitukseen. Ehkä pelkäsivät, että edessä olisi ”sininen” tulevaisuus.

  6. En nyt kovin suurta painoarvoa antaisi Heikin näkemyksille perussuomalaisista, se on lähinnä pettymystä, kun hänen edustamansa ”totuus” valuu hukkaan kuin vesi hanhen selästä.

    1. Hannu on huolissaan myös perussuomalaisten noususta ja hänen pelkonsa kumpuaa siitä, kun PS on suurin työväestön puolue ja hänenlaisiensa toverien sanoma valuu hukkaan kuin vesi hanhen selästä.

  7. Minua on suoraansanoen vähän hymyilyttänyt, kun kepun johdosta ei kukaan halua hirttäytyä rahaministerin salkkuun ja ainoa joka sen pestin uskalsi ottaa hoitaakseen, oli huonopolvinen ja huonomuistinen Vanhanen.
    Vastuun pakoilua, kun oma perse on uhattuna.

  8. Olen keskustellut paikallisen persuvaikuttajan kanssa ja hän näkee persujen ongelman kolmella tapaa: Persuihin on tullut paljon suurpääomaa kannattavia ay-liikkeen vastaisia voimia jotka eivät vähääkään piittaa työläisistä ja vähäosaisista. Toisena ovat äärioikeistolaiset voimat, jotka avoimesti kirjoittavat, että pitää alkaa jakaa valkoisia nauhoja sisällissotaa varten jolla puhdistetaan maa punaisista. Kolmantena hän ei hyväksy sellaista kilenkäyttöä kansanedustajilta, kuten Mauri Peltokankaalta, Ano Turtiaiselta jne. Allekirjoitan täysin hänen arvion. Perussuomalaisten tulisi ymmärtää, että työväen ja pääomien ristiriita on ja pysyy kapitalismin oloissa, siksi persujen olisi hyvä valita puolensa. Kaksilla rattailla ei vain voi istua, edustaa pääomia ja samaan aikaan työläisiä ja pienituloisia, sellainen on sula mahdottomuus.

      1. Heikki,- Tämä oli niin ala-arvoinen heitto, että en olisi edes sinulta näin suurta rimanalitusta odottanut.

        1. näistä käsivarsinauhoista lausui Hannukin ja rimanalitus mikä rimanalitus.

        2. Arvi, mietihän tekstejäsi; puna- vihervasemmisto, kommunistit, jne., joita teilaat päivittäin jo kynälläsi ! Ainoa oikea voima Suomessa mielestäsi ovat vain persut !

          1. puna-vihervasemmisto, kommunisti,- mitäs väärää ja pahaa tässä on.

        3. Arvi, ei niin matalaa rimaa olekaan, jota ei hyväihminen kykene alittamaan.

          1. Mika,- minä tulkitsen Heikin ja Hannun kommentoinnin meistä tietämättömyydeksi ja ehkä siinä on osaltaan pelkoakin, että kansalaiset tulevat yhä enenevässä määrin poliittisen kotiinsa perussuomalaiseen puolueeseen perustamaan, jolloin heidän kotinsa joutuu kuvainnollisesti vasaran alle.

    1. Hannu,- itse olen ainakin sitä mieltä, että neuvotteluissa niin työntekijöiden kuin työnantajienkin jalat ovat samalla puolen pöytää.
      Toisen etu ei sulje pois toisenkaan etua, molemmat voittavat.

    2. htiainen, sinun varmasti paihin painajaisesi ovat pääomatuloja saavat työväkeen kuuluvat ihmiset ja heitä on muuten yllättävän paljon.

  9. Perussuomalaiset noudattavat demokratian sääntöjä ja eivät lähde käsivarsinauhoin yhteiskuntaa muuttamaan haluamaansa suuntaan.
    Jos ei demokraattisissa vaaleissa saa kansan luottamusta, niin pulinat pois.
    Tämä on varmasti 99% mielipide perussuomalaisissa, joten älkää levitelkö perättömiä höpinöitänne persut sitä ja persut tätä tyyliin, kun olette vain ennakkoluulojenne vankina.

    1. Arvi, et sitten seuraa paljoa sosiaalista mediaa, jossa nämä äärioikeistolaiset melskaavat perusjen sivuilla.

      Mika, älä laita sanoja suuhuni. Tiedät varsin hyvin mitä tarkoittaa työn ja pääoman välinen ristiriita kapitalismissa. Jos et tiedä niin ota selvää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *