Kolme vuotta vielä velatkin ovat saatavia, sitten…….

Näyttää yhä todennäköisemmältä, että vajaan kolmen vuoden kuluttua käytävissä eduskuntavaaleiissa perussuomalaiset ovat suurin puolue.

Sosialidemokratia oli jo suomessakin julistettu lähes sukupuuttoon kuolevien oikosääristen kommuuniksi, mutta sitten tuli korona ja pystyi vittumaisena tautina vielä solisaliratit nostamaan tukasta pinnalle.    Huoni isäntähän tämä korona on kenelle tahansa, mutta kun nyt sattui demareilla olemaan valta koronasta tehtäviin päätöksiin, niin kansalaiset kyllä hädän hetkellä luottavat vaikka sahapukkiin, jos sahapukki tekee sitä mitä sahapukin odotetaankin tekevän.

Mutta jos muut puolueet eivät jousta kannoistaan esim. haittamaahanmuuton, humanitaarisen maahanmuuton ja turvapaikka/työperäisen maahanmuuton fundamenteistaan, niin …….

Sitten on tämä suomen harjoittama EU/euro politiikka, joka johtaa vääjäämättömästi liittovaltion syntymiseen ja se tarkoittaa mm.budjettivallan kokonaisvaltaista siirtymistä Brysselin duuman päätöksellisyyteen.

Perussuomalaiset kyllä pystyvät kompromisseihin asioissa, jotka eivät heidän kansalaisilta saamaansa mandaattia   murenna, mutta nämä edellämainitsemani asiat ovat suomen tulevaisuudelle kohtalon kysymyksiä ja jos niitä aletaan huutokauppaamaan hallituskipeyden tuskissaan, niin sen voin sanoa, että katsokaa kuinka kävi Soinille opetuslapsineen.

Joten parempi selkä suorana oppositiossa, kuin seteliselkärankaisina seteliselkärankaisten joukossa.

Onhan tämä ennenaikaista pohdintaa, mutta olen vakuuttunut, että perussuomalaiset ei perhettään myy ja ainoastaan siinä tapauksessa maahamme syntyy perussuomalaisten johtama hallituspohja, että muut puolueet muuttavat arvonsa isänmaallisempaan suuntaan.

Tietenkin perussuomalaisten veretseisauttava vaalivoittokin saisi muissa puolueissa pelonsekaisia väristyksiä aikaan, mutta taitaa se kamelikin helpommin mennä läpi neulansilmästä, ennenkuin EU-uskovaisista ateisti kuoriutuisi.

 

10 Replies to “Kolme vuotta vielä velatkin ovat saatavia, sitten…….”

 1. Arvi, juna vihelsi jo persujen ohi aikaa sitten. Katos persut on kuin se juna joka, joka oli saapumassa asemalle, mutta lähettäjä viuhtoi punaista lippua, että pysähdy, pysähdy. Mutta, kun se oli punainen lippu persujuna pani pökkö pesään ja kiisi aseman ohi väärille raiteille ja syöksyi pöpelikköön eikä kukaan säilynyt hengissä.

  1. Perussuomalaisten tuhoa on täälläkin alustalla ennustettu monen monituista kertaa. Vuodesta toiseen.

   Kummasti se vaan aina nousee siivilleen kuin Feniks lintu konsanaan. Ei sitä kaatanut teletapit eikä sitä taida kaataa nykymenokaan.

   Kun syksy koittaa perussuomalaisille tulee hallituksen taholta ”syöttöjä lapaan” aika tiuhaan tahtiin. Tulee näet aika, kun pitää alkaa miettiä maan talouttakin.

   1. Minä uskon, jos perussuomalaiset ovat seuraavienkin eduskuntavaalen jälkeen oppositiossa ja heidän kannatusprosenttinsa on lähempänä 30 kuin 20% niin sieltä he pystyvät vaikuttamaan maan politiikkaan enempi, kuin jos olisivat hallituksessa vesittämässä kaiken sen, minkä takia heitä on kansalaiset äänestäneet.
    Eikä kansalaisten tuki mihinkään vähene perussuomalaisille oppositiossakaan, päin vastoin, sillä perussuomalaiset ovat niinkutsutuille suvaitseville aito vaihtoehto ja olen täysin varma, että tämä Brysselistä johdettu yhden totuuden politiikka on tuhon tie hyvinvointivaltiomme tulevaisuudelle.

 2. Hieno tarina ( satu ) Heikiltä, mutta kysyn nyt ihan vakavissani sinulta, että uskotko todella, että suomalaiset ovat itsenäisempiä silloin, kun heidän kaikista asioistaan maan ja taivaan väliltä päätetäänkin rajojemme ulkopuolella ”ulkopuolisten” roimesta.
  Lisäksi, kun aina kehut ja ylistät ruotsalaisia, niin tulisikohan meidän ottaa heistä mallia myös heidän noudattamastaan maahanmuuttopolitiikasta.
  Vaikka tähän suuntaan ollaan kyllä jo ajauduttu suomessakin ja jos maamme maahanmuuttopolitiikan annetaan jatkua vihreiden heiluttaessa tahtipuikkoa, Ruotsin mallia kopsaten, niin saatana saapuu Mosk….eiku Helsinkiin.
  Me olemme kyllä Heikki jo sen ikäisiä, että se pelastaa meidät näkemästä tämän maan lopullista tuhoutumista monikulttuurisuuden vankileiriksi.
  Mutta voithan sinä ( kaikella kunnioituksella ) Heikki jatkaa mallin ottamista strutsilta, joka vaaran uhatessa piilottaa päänsä pensaaseen.

 3. Maahanmuutossa on ovet säpissä. Kun avataan, niin tulee porukkaa ovista ja ikkunoista töihin, kun suomalaiset eivät osaa enää mitään. Sehän jo nähtiin maaseudun sesonkitöissä. Virolaiset rakentavat ja muut avustavat. Varsinaiset osaajat Suomessa ovat aivan muita kuin etätyön tekijöitä. Kaikki vähänkin osaavat ovat kentällä käden töissä, muut sohvaperunoina.
  Euroopan rahatalous joutuu nyt todella syyniin, koska EU- maissa ei saada yksimielisyyttä Välimeren maiden tukiin. Sitä ei Suomessa hyväksy yksikään puolue.
  Persuilta kukaan ei kysy mitään eikä kokoomukselta eikä kristillisiltä ellei tarvita 2 /3 ääniä Eduskunnassa tukiin.
  Olis sun Arvi paree valita uusi seurakunta, tuosta ei taivaaseen pääse.

  1. Karjalainen lienee oikeassa. Suomen opetusministeripalli on ollut pöhkövaivaisten pepun alla siitä lähtien, kun pakkoruotsitus aloitettiin.
   Pitäisi saada sellainen persu pallille, joka ymmärtäisi käytännön vastimuksia.

 4. Miljardi sinne – miljardi tänne. Vihreät tunnetusti osaavat levittää valtion varoja.

  Jo nyt tavallinen keskituloinen suomalainen maksaa veroina puolet tuloistaan (välittömät + välilliset verot). Minkälainen olisi verotus Suomessa jos hallituksessa istuisi vain vihreitä ministereitä?

  Vihreiden ministeri Ohisalo taitaa elää koronahurmoksessa.

  *************************************************************************
  https://www.verkkouutiset.fi/vihreat-haluaa-miljardi-euroa-julkiseen-liikenteeseen/#2ff2d4e1

  Vihreät tahtoo miljardi euroa julkiseen liikenteeseen

  Tavoitteena on saada esimerkiksi pyöräteitä Lappiin asti.

  – Korona on osunut kovaa kuntiin. Pelkästään 6 suurinta kaupunkia tarvitsisivat miljardiluokan paketin menetettyjen verotulojen ja joukkoliikenteen lipputulojen ja raideinvestointitarpeiden takia. Elvytyksessä tärkeää tukea ilmastotyötä. #koronafi, Ohisalo tviittaa.

Kommentoi