Nyt mua vierään linnasta linnaan….

Olen kristallipallonani pitänyt viimeiset vuodet Fasaanin perseestään pudottamaa pyrstösulkaa, jonka hän aina säännöllisen epäsäännöllisesti käy tiputtamassa pihaani.

Ja kun neljä vuotta sitten sulka näytti värisävyltään Trumpin voittoa Yhdysvaltain presidentinvaaleissa, niin täysin samaa värisävyn se nytkin perseestään tiputti.

Joten huoletta voitte vetonne lyödä Trumpin voitolle ja voittokerroin onkin nyt tavallista suurempi, kun pahanilmanlinnut ovat Trumpista tehneet jo saatanasta seuraavan ( ylöspäin )

Ja näyttää tämä sulka jo vähän hämärästi senkin, että kun Sauli on kakkunsa lusinut, niin Sanna on se, jota seuraavaksi linnaan viedään.

Linnassa se vasemmistolainen on kuitenkin pienempi paha kuin pääministerinä.

Täytyy nyt vain toivoa, että vasemmisto-anargistit eivät saa vihiä minun ”kristallipallostani”, sillä lintu on sen jälkeen julkista riistaa.

Fasaanin pitäisi olla rauhotettu eläin kuten perussuomalaistenkin, mutta sanallinen salametsästys kyllä sallitaan persujen vähentämiseksi.

Kenttärovastikin joutui näiden verenhimoisten vasemmisto-anarkistien edessä nöyrtymään anteeksipyyntöön, ettei olisi joutunut kenttäoikeuteen totuuden sanomisesta.

 

26 vastausta artikkeliin “Nyt mua vierään linnasta linnaan….”

  1. Kuten kirjoittanutkin olen, nämä Arvin vilpittömän uskonnollis/poliittisetkin kirjoitukset saavat aina minulta hymyn huuleen.
    Toisaalta vakkavankkumattomasti puolustan sitä kantaa, että uskonto ja poliittinen aate ovat täysin henkilökohtaisia, eivät julistuksellisia mutta kuitenkin; Arvin vankkaa uskoa, niin aatteeseen kuin uskontoonkin, en jaksa kuin ihailla.

    1. Kalle,- minä kunnioitan sinua myös siksi, että et provosoidu kun provosoidaan, sillä runoni ja ”saarnani” ovat satiiriin pyrkivä, mutta satiiri se taitaakin olla se kaikkein vaikein ”huumorin” muoto, mutta samalla myös tehokkain sanan saattaja.

  2. Kirjoitan vielä jatkoakin noista Arvin teksteistä; vilahtaa tuommoinen kypäräpäinen pappi (Kari Suomalainen) ja siihen sinimusta kaapu.

  3. Sen voin ainakin vakuuttaa, että tekstini ovat autenttisia, ei ainakaan päästä syyttämään plagioinnista.
    Kaippa näistäkin joku mielensä pahoittaa ja jos pahoittaa niin se on tehtävänsä täyttänyt.

  4. Satiiri on vaikea laji vastaanottajalle, kuulijalle ja lukijalle.

    Paljon vaativampi laji se on esittäjälle.

  5. Yli 70.set onkin jo kuin linnassa, etteivät ole kauniiden ja rohkeiden palatseihin hiekkaa kantamassa.
    Sanovat suojelevansa meitä ikäihmisiä, vaikka tarkoitus on pitää meidät neljän seinän sisällä, ettemme kuormita sairaalan hoitokapasiteettia enään, kun toinen jalka on jo haudan reunalla.Nytkin ovat tämän hoitajamitoituksen sorvaamassa, vaikka hoitajista on noin 5000 hoitajan vajaus. No, sillä se paikataan, että otetaan kotihoidosta tekijät, antaa kotonaolevien hoitoa ja palveluja tarvitsevien ikäihmisten uhrautua toisten uhrien puolesta.

    1. Minä nyt kuulun tähän +70 luokkaan. En ole missään vaiheessa tuntenut olevani ”linnassa”; aivan vapaasti olen liikkunut, viime viikolla tuolla etelä-naapurissakin piipahdin muutaman päivän ajan asioillani. En nyt todellakaan tunne missään ”linnassa” olevani, enkä ole.

    1. Eemeli,- Perussuomalaiset eivät tee turhia vaalilupauksia toisin kuin sinun puolueesi, mutta sen sanon, että haittamaahanmuutosta ja kehitysavusta leikkaamme niin paljon, että kyseiset hoitajien palkkaamiset eivät ainakaan suhdanteisiin kaadu.
      Ja kun palkat nostetaan työn vaativuutta vastaavalle tasolle, niin koulutetut hoitajat, jotka ovat vaihtaneet alaa, palaisivat koulutustaan vastaaviin töihin hoitajiksi ja ulkomaillekin lähteneet tulisivat takaisin suomeen.
      Kalle,- sinä olet onnellisessa asemassa.

  6. Trumpilla on kaikki voitin kortit käsissään – kyse on vain siitä pysyvätkö ne käsissä vaaleihin asti.

    Itse uskoisin demareiden asettavan todennäköisemmin Urpilaisen ehdolle, hän kun on käynyt demarimaisen presidenttikoulun eli lähetetty ulkomaille.

    Vaan onko Haaviston maineesta tarpeeksi jäljellä ensi vaaleissa? Jos on, voitto on varma.

  7. Tuskin Arvi mun puoluekantaa tietää.
    HS Muut lehdet=
    Trump kohtaa nyt puheensa ja tekonsa
    Julkaistu: 2:00

    Iltalehden julkaisupäällikön Mikko Räsäsen mukaan Donald Trump joutuu vaalikampanjassaan kohtaamaan Joe Bidenia kiusallisemman vastuksen.

    ”– – Trumpin pitää kohdata myös ne puheet ja teot, joita hän on tehnyt istuvana presidenttinä kuluvalla kaudella ja varsinkin tänä vuonna. Kovimman iskun jatkohaaveille antaakin koronavirus.”

    ”Trump voi käyttää miljoonia näyttäviin vaalivideoihin, mutta niiden teho on rajallinen, kun vastapuolella on käytössään loputon arkisto videoita istuvasta presidentistä laukomassa päättömyyksiä koronasta.”

    ”Edessä ovat koronavaalit ja niihin Trumpille on jaettu huomattavasti edellisvaaleja huonommat kortit.”

    Maaseudun tulevaisuus kirjoittaa Elinkeinoelämän valtuuskunnan Evan kyselystä, jonka mukaan suomalaiset ovat nyt poikkeuksellisen ylpeitä maastaan.

    ”Kyselyn mukaan 86 prosentin mielestä on onni ja etuoikeus olla suomalainen.”

    ”Evan tutkimusjohtajan Ilkka Haaviston mukaan tulos osoittaa, että koronakriisissä suomalaiset arvostavat maansa toimivuutta ja sen tarjoamaa turvaa. Terveeseen ylpeyteen omasta maasta on kevään kokemusten perusteella aihetta. Itsetyytyväisyyteen ei pidä kuitenkaan tuudittautua, koska tekemistä kriisin jälkihoidossa riittää vuosiksi.”

  8. Blogin avauksen alkusanoista …

    ”Ja kun neljä vuotta sitten sulka näytti värisävyltään Trumpin voittoa Yhdysvaltain presidentinvaaleissa, niin täysin samaa värisävyn se nytkin perseestään tiputti.”

    … ymmärsin, että pohdinnan aiheena on Trumpin mahdollisuudet jatkokaudelle.

    ***************************************************************************************
    Jotenkin on vaikeaa hahmottaa, miten suomalaisten tyytyväisyys voisi vaikuttaa USA:n presidentinvaaleissa.

    [”Maaseudun tulevaisuus kirjoittaa Elinkeinoelämän valtuuskunnan Evan kyselystä, jonka mukaan suomalaiset ovat nyt poikkeuksellisen ylpeitä maastaan.”]
    ****************************************************************************************

    Omasta puolestani en olisi valmis lyömään senttiäkään Trumpin uudelleen valinnan puolesta. Toisaalta amerikkalaisten äänestyskäyttäytyminen on aina ollut jotenkin outoa.

  9. Trumpin mahdollisuuksia voi myös heikentää se, että vastassa ei ole Hillary Clinton. Edellisissä vaaleissa Trump ratsasti sillä aallolla, jonka eliitin vastaisuus ja tympääntyminen liberaalien moralismiin loi. Clint Eastwood valitsi Trumpin koska vastaehdokkaana oli Clinton ja kosla ”ihmiset ovat alkaneet syytellä toisiaan rasisteiksi”. Biden ei ehkä leimaudu samanlaiseksi ”hyväksi ihmiseksi” kuin Clinton, joten protestille ei jää tilaa. Ja Trump on myös omalla toiminnallaan tehnyt itsestään pellen monien silmissä. Lisäksi korona vei Trumpilta valtin, hyvin pyörivän talouden.

  10. Pääasia , että sitä pelleä ei valita uudelleen. Eipä ihme, että eräässä myöhemmin USAssa ilmestyvässä kirjassa tituleerataan Trumpia maailman vaarallisimmaksi mieheksi. Tuo tollo kaveeraa vastenmielisen kansaansa osin nälässä pitävän Kimjoonkki uuninpankon kanssa. Samaa maata ovat. Suomalaisella joka toivoo Trumpin uudelleen valintaa ei taida olla kaikki kotona.

  11. Kun Eemeli sanoo että minulla ei ole kaikki kotona, niin mitäs tämä kertoo sanojasta ?

  12. Onko Eemeli puhunut jostakusta nimeltä?

    Demokraattien tulevalla presidenttiehdokkaalla Joe Bidenilla on 14 prosenttiyksikön etumatka istuvaan presidenttiin Donald Trumpiin, ilmenee The New York Times -sanomalehden ja Siena Collegen mielipidemittauksesta (siirryt toiseen palveluun).

    Vastaajista 50 prosenttia äänestäisi Bidenia ja 36 prosenttia Trumpia.

    Kyseessä on New York Timesin ensimmäinen oma kansallisen tason kysely, joka mittaa tulevien presidentinvaalien ehdokkaiden kannatusta.

    1. ”Suomalaisella joka toivoo Trumpin uudelleen valintaa ei taida olla kaikki kotona”.
      Eemeli kyllä kovin hyvin tietää minut Trumpin mieheksi, niin…..

  13. Saapa nähdä, kuinka vaalien aikaan tuulee.
    En kuitenkaan olisi pahoillani, jos jenkkeihin saataisiin selväjärkinen pressa nykyisen narsistisen sekopään sijaan.

  14. Jotenkin on vaikeaa hahmottaa, miten suomalaisten tyytyväisyys voisi vaikuttaa USA:n presidentinvaaleissa.

    [”Maaseudun tulevaisuus kirjoittaa Elinkeinoelämän valtuuskunnan Evan kyselystä, jonka mukaan suomalaiset ovat nyt poikkeuksellisen ylpeitä maastaan.”]

  15. Amerikan presidentiksi ei todellakaan tarvita ”narsistista sekopäätä”. Koitetaan kestää tämä kausi,mutta toivottavasti se on myös viimeinen.

  16. Onhan Trumpi puhunut melkoisia sammakoita. Hän on myös elävä esimerkki, että junttikin voi tulla miljardööriksi. Ymmärtääkseni Trumpin toilailusta ei ole, ainakaan vielä, koitunut harmia suomalisille.

    Ehkä meidän on pikemminkin pidettävä peukkua Putinin järjen säilymisen puolesta. Hänhän on virassaan vielä 2030 –luvulla – elämänsä loppuun asti.

  17. Enempi äijä peri isänsä varat yms. Rakennusalalla kun huseerasi niin riitti teettää taloja ja kääriä voitot.

  18. Joo – peri kyllä, mutta jos hän olisi niin tyhmä kuin puheiden perusteella luulisi, hänen omaisuutensa olisi hävinnyt viidessäkymmenessä vuodessa, ei noussut.

    **************************************************************************************
    “He took charge of his family’s real-estate business in 1971, renamed it The Trump Organization, and expanded its operations from Queens and Brooklyn into Manhattan,
    *
    “As of 2020, Forbes estimated his net worth to be $2.1 billion.” [ suom. 2,1 miljardia dollaria]
    *
    https://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump

    Trump was born and raised in Queens, a borough of New York City, and received a bachelor’s degree in economics from the Wharton School. He took charge of his family’s real-estate business in 1971, renamed it The Trump Organization, and expanded its operations from Queens and Brooklyn into Manhattan.
    The company built or renovated skyscrapers, hotels, casinos, and golf courses. Trump later started various side ventures, mostly by licensing his name. He bought the Miss Universe brand of beauty pageants in 1996, and sold it in 2015. He produced and hosted The Apprentice, a reality television series, from 2003 to 2015. As of 2020, Forbes estimated his net worth to be $2.1 billion.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *