Paavolla ei petä muisti eikä polvet, pokasta puhumattakaan

Suomessa on nyt valtiovarainministerinä henkilö, joka erosi omasta hallituksestaan pääministerinpaikalta, kun käytti nuorisosäätiön Raylta saadut avustukset omaan ja kavereidensa vaalityötä edistämään. En tätä nyt enempää ala tässä setvimään, mutta kun hän sanoi eronsa johtuvan huonomuistisuudestaan…eiku huonopolvisuudestaan, niin kyllä se valtakunnanoikeuden uhka pisti maan polttelemaan jalkojen alla.

Joten en tämän narrin…anteeksi herran sanomisiin ja tekemisiin luota pennin vertaa ja kun hän nyt sanoo ja vannoo lähes kaksi sormea raamatulla, että tämä EU.n elvytyspaketti on vain kertaluonteinen projekti.

Kun rahaministerimme sanoi toimen vastaanottaessaan, että tämä pesti on hänelle vain lyhytaikainen projekti, että hän ei rahakirstun vartijana istu enään silloin, kun tämän Marinin hallituksen virkakausi päättyy.

Ja ei tarvitse olla suurikaan ennustaja kun näkee, että koska tämän veijarin projekti valtiovarainministerinä päättyy ja silloinkin omasta tahdostaan.

Se päättyy samanaikaisesti, kun EU päättää uuden elvytyspaketin käyttöönotosta unionin alueella.

Rahaministeriämme olisi voitu syyttää valehtelusta, kun hän vannoi tämän ensimmäisen elvytyspaketin jäävän viimeiseksi ja hän vannoi sen eduskunnan edessä.

Mukava seurata mikä nyt ministeriltä pettää, mutta onhan siellä hallituksessa toinen nuorisosäätiön touhuista tuomion saanut veijari puolustusministerinä, otetaan hänet puolustamaan valtion rahakirstua rajojemme sijaan.

Näyttääkin yhä todennäköisemmältä, että ainoa joka tämän kepun konkurssipesän pystyy enään nostamaan haudan partaalta elävien kirjoihin on Paavo. ( taas )

Paavo kun tunnetusti nuukana miehenä nousisi rahaministeriksi, niin tulot ja menot laitettaisiin valtion budjetissa tasapainoon ja Paavo suojelisi valtion omaisuutta kuin omaansa, toisin kuin nykyinen ”venepakolainen”.

Paavo on ainoa kepulainen arvoiltaan, jota voin perussuomalaisena katsoa ylöspäin.

 

 

 

14 vastausta artikkeliin “Paavolla ei petä muisti eikä polvet, pokasta puhumattakaan”

 1. Hannu Hoskonen Ilomantsista käy yhden miehen sotaa kepulaisena hallituspuolueen edustajana oman hallituksensa päätöksiä vastaan ( turve )

  1. Ja eikös tämä Hoskonen istunut VAPAON hallintoneuvoston jäsenenä, mutta taisi jääviyssyistä erota, kun hänet nimitettiin ympäristövaliokunnan.puh.joht.
   Oma lehmä ojassa.

 2. Persuilla ei ole edes yhtään huonopolvista, laudan höylääjää, omaa lompakkoaan eikä edes laskutikun käyttäjää, joka kelpuutettaisiin valtion varojen vahtikoiraksi. Koiranleuoilla ei tutkintoa läpäise, saati kolmellakaan.

 3. Valtionvarainministeri lupaili vaikutusarviointia elvytyspaketista, vaan sellista ei ole tullut, eikä tule, se kävi eilen selville. Vaikutusarvioinnit puuttuvat joko kokonaan tai suurelta osin myös oppivelvollisuuden laajentamisesta, sote-uudistuksesta ja maakuntahimmelistä.

  Edellinen on hassua, sillä nykyisistä hallituspuolueista neljä huusi viime hallituskaudella juuri vaikutusarvioiden tärkeyttä ennen päätösten tekoa.

  1. Eiköhän tässä monet muutkin asiat ole listalla. Kai siellä akuutti tärkeysrjestys ymmärretään.
   Mitkään edelliset hallitukset eivät ole joutuneet painimaan yhtä aikaa näin suurien haasteiden kanssa, mitkä kokonaisuudessaan ovat menneillään. Suorastaan edelliset ovat lepäilleet laakereillaan vrt. nyt.

   1. Ahaa, suurten uudistusten vaikutusarvioinnit voidaan jättää virkamiehillä’ teettämättä koska tärkeysjärjestys,mutta uudistusten eteenpäinviemiseen se sama akuutti tärkeysjärjestys ei kuitenkaan vaikuta?

    On ihan hyvä huomata, että eduskuntaan on tuotu kyllä ihan pirun monta elvytyspakettia, soteuudistusta ja maakuntahimmeliä merkityksettömämpiä asioita akuutista tärkeysjärjestyksestä huolimatta.

    Vaikutusarviointien puuttumiseen taitaa olla ainoastaan yksi syy ja se on se, että tulokset eivät olisi kovin mairittelevia.

 4. Kepussa käy kuhina. Eilen kyselytunnilla ex-puheenjohtaja Kulmuni haastoi hallitusta työllisyystoimista. Haluaisi jotain konkreettistakin tehtävän työllisyyden parantamiseksi pelkän lainanoton sijaan.

  A-Talkissa Vanhaselta ei saanut oikein mihinkään kysymykseen selkeää vastausta. Eipäs juupas eläkeputken poiston suhteen. Yritysverotuksen korjaaminen oli paha rasti Vanhaselle, koska Vanhanen ja hallitusohjelma täysin erilinjoilla.

 5. Minäkin katselin Kyselytunnin kinaamisen, enkä olekaan kuullut Kulmunin niin tiukalla äänenpainolla ennen puhuvan.

  Kerran katselin hänen omia sivujaan, jossa hän vastasi mahdolliseen kuntavaaliehdokkaaksi osallistumiseen. Hän sanoi miettivänsä vielä, kun hänen mielestään joku työ on hoidettava kunnolla ja hän on eduskunnassa tekemässä työtä. On siis ainakin asennetta.

  1. Vänä sanoo toivovansa hyvää yhteistyötä keskustan ja RKP:n välillä.
   Hyvää yhteistyötä mielestäni olisi se, että RKP luovuttaisi tuon historiallisen reliikkinsä äänestäjät muille puolueille, keskustalle enimmäkseen.

Kommentoi