Vallan vaihto

Edelleen Trump käy sotaa ”näkymätöntä vihollista” vastaan. Väittää että Venezuelan kommarit ja muut järjestöt on olleet Bidenin vaalivoiton takana.

Göbbels kertoi aina että pitää jauhaa sitä omaa paskaa niin pitkään että sakki uskoo ja luottamus kansaan ja mediaan menee, ei Trump osaa tätä.

Äijä on nyt väärässä vuosikymmenessä, 30-luvulla olisi ollut varmaan menestys, edelleen luettuani kirjan Mussolinista tulee Trump täysin mieleen.

En sinänsä asiaa jauha mutta kyllähän tästä nyt tulee suurimman luokan farssi mitä on Yhdysvaltojen historiassa nähty.

Nostaa jo hattua Putinille että se on suoraan ihan kusipää ja tämä yksi yrittää vetää tätä reality TV showta edelleen.

En sano muuta näin itsenäisyyspäivän alla että on se hienoa asua täällä.

 

7 vastausta artikkeliin “Vallan vaihto”

 1. En juuri muista elokuvistakaan perusta kuin farsseista. Ne päättyvät onnellisesti.

  Paljon pahempi olisi ollut jos Trumppa olisi aiempien USA:n presidenttien tapaan ruvennut sotimaan ja pommittelemaan yhdistääkseen jenkkilän väkeä. Se olisi ollut perinteinen tragedia.

 2. Trump taitaa viedä kun on tullut niin paljon todisteita ja videoita vaalivilpistä päivänvaloon.

  1. Juu. Koko Yhdysvallat on väärin äänestetty jo olemassaolon kannalta. Todellisuudessa he on kommareita 🤣🤣🤣

 3. Trump romuttaa amerikkalaisten uskoa demokratiaan. Järjsetelmä lakkaa toimimasta jos aina vaalien jälkeen häviäjä kiistää hävinneensä ja syyttää voittajaa huijariksi.

 4. Myös Valkovenäjällä on sama ongelma, eli hävinneet kyseenalaistavat vaalien tuloksen ja siten romuttavat uskoa maan demokratiaan.

  Sinällään Bidenin nousu presidentiksi (tosin varmaan hyvin pian vaihtuu Harrisiin) on hyvä asia republikaanien kannalta. Kun demokraatteja yhdistävä tekijä, eli viha Trumpia kohtaan, ei ole enään päällimmäisenä mielessä, alkavat demokraattien sisäiset ristiriidat laitavasemmiston ja maltillisemman siiven välillä näkyä entistä selvemmmin.

 5. Kamala Harris.
  Vaikka etunimi merkitsee kuulemma lootuksenkukkaa, minulle se symbolisoi muuta.

Kommentoi