PS ei lähde ihanteistaan käymään huutokauppaa kepun ja kokoomuksen tavoin.

Suomeen on syntynyt blokkirintama vihervasemmisto / Perussuomalaiset.

Ei ole mitään oikeistoa ja vasemmistoa.  Vihervasemmistoon luen myös nykypolitiikallaan kepun ja kokoomuksen, jotka kävivät kiivasta sotaa keskenään siitä, kumpi pääsee vihervasemmistolaisten kuoripojiksi hallitukseen.  Tässä blokkirintamassa on pieniä nyanssieroja, mutta yhteisessä blokissa niistä ei muodostu kynnyskysymyksiä.

No sitten perussuomalaiset, jotka eivät suin surminkaan tule koskemaan pitkällä tikullakaan vihervasemmistolaiseen arvopohjaan ja pitää blokkinsa puhtaana.

Ainoa mikä tämän vihervasemmistolaisen hegemonian ja ylivallan nujertaisi, olisi kepun ja kokoomuksen palaaminen takaisin kodin, uskonnon ja isänmaan arvoihin, sillä perussuomalaisilla ei ( vielä ) ole yksin mahdollisuutta tätä pirunblokkia kaataa.Nytkin tämä vihervasemmistolainen blokki olisi jäänyt syntymättä, jos kepu ja kokoomus olisi toiminut suoraselkäisen porvarin tavoin, eikä niinkuin lapamadot.

 

 

 

17 Replies to “PS ei lähde ihanteistaan käymään huutokauppaa kepun ja kokoomuksen tavoin.”

 1. Kokoomus ja Vihreät ovat sen verran tiuhaan ottaneet erää sen verran monesta aiheesta, että vaikea nähdä näitä sopusointuisina kavereina. Onhan Vihreät lähtenyt useasti hallituksestakin näissä oloissa.

 2. Kauppaa on käytävä jostain, jos haluaa hallitukseen ellei aio saada yli sataa kansanedustajaa yksin. Kysymys kuuluukin, mistä kannattaa käydä kauppaa, mitkä ovat ne asiat, jotka puolue voi uhrata ilman että sen kannattajat kääntävät sille selkänsä?

 3. Ihan se ja sama, mitä mieltä ps on, kukaan ei sen kanssa mene samaan leikkikehään. Menneen maailman häkkiin.

 4. Olen täysin vakuuttunut siitä, että kun äänestäjät tietävät äänestyskopissa etukäteen blokkijaon, niin porvarien jo nyt selvä enemmistö eduskunnassa vahvistuisi entisestään. Onhan se nyt äänestäjilläkin parempi ”kuluttajansuojan kannalta”, että sitä saa mitä tilaa.
  Tämä nykyinen systeemi, jossa esimerkiksi kokoomusta äänestettäessä ääni meneekin kommunistille, koska ovat menneet takinkääntötalkoisiin samaan hallitukseen.
  Puolueiden hallituskiima on niin voimakasta nykyään, että voidaan ”naida” vaikka sahapukkia, jotta paikka valtioneuvostoon aukeaisi.
  Orpokin höpisee vieläkin jostain arvopohjasta, se antaa vain vihervasemmistolle mahdollisuuden antaa kuoleman suudelmansa suomalaisille ja rakastaa maamme hengiltä.

   1. Kyllä Juhak siperia opettaa vielä kepuakin, kunhan vihersosialistien laskut lankeavat kaikkien muiden kuin mailmanparantajien maksettavaksi.

    1. Mitkä laskut? Senkö, kun hallitus pelastaa miljardein köyhänavuin vinkuvan riistokapitalistinkin konkurssilta ja sen, että julkinen sairaanhoitojärjestelmä pelasti tämän maan koronalta ?
     Arvi, mitäs uutisia olet lukenut?

     1. Erityisesti ne hallitusohjelmassa luvatut hotittomat menolisäykset ja omaisuuden myynti pysyvien menolisäysten maksamiseksi yhtenä vuonna kertasummalla.

     2. Heikki,- kyllä se on helppoa pelastella milloin mitäkin ja ketäkin, kun saa velkarahalla näytellä pelastajaa.
      Mutta tiedän, että vihervasemmisto yrittää nyt ottaa itselleen kaiken minkä irti saa, kun tietää sen että, maan talouden syöksykierteen heidän jäljiltään joutuu seuraava perussuomalaisten kokama koalitio parsimaanTAAS kasaan.
      En ole mikään Sipilän hallitusfani, pois se minusta, mutta se joutui myös sosialisien jäljet parsimaan.

      1. Eli rajuja leikkauksia tulossa jos Perussuomalaiset pääsevät hallitukseen. Kokoomuksen ei tarvitse kuin peesailla 🙂

       1. Niinkö että, antaa mennä kun on alamäki taas……

 5. Pääasia, että isoissa kysymyksissä kulkevat yhtä jalkaa, nippelitiedot ovat aina soviteltavissa. Minusta sdp, vihreät ja vasemmistoliitti ovat jo nyt kuin yhtä puuta, joten heidän yhdistyminen sitävastoi onkin vain ajan kysymys.
  Nyt kun EU.kin näyttää olevan hajaannuksen tilassa, niin perussuomalaisten kansallismielisyys tulee myös kepussa ja kokoomuksessa valtaamaan alaa.

  1. Kansallisuusmielisyydellä ei ole poliittisesti mitään tekemistä sillä, että jokainen valtio haluaa selvitä nyt pandemiasta niillä neuvoilla ja avuilla mihin on varautunut itse ensisijaisesti. Se tarkoittaa nyt omavaraisuuden lisäämistä, tuotannon tehokkuuden lisäämistä, työvoiman saantia kaikkialta myös ulkomailta ja paljon. Se vaatii tuotannon siirtämistä kakaisin koimaahankin. Se tiivistää EU:ta ongelmissaan ratkaista ne.
   Tällä ei ole mitään tekemistä ps agendan kanssa.

   1. Kunpa rajat pidettäisiin kiinni myös koronan jälkeen, maahamme pääsisivät vain laillisten matkustusasiakirjojen omaavat henkilöt.
    Haittamaahanmuutto rasittaa yhteiskuntamme kantokykyö miljardi tolkulla vuodessa ja se alkaa kehdosta ja päättyy hautaan.
    Halpatyövoimaa haalitaan maahamme EU.n ulkopuolelta ja kun eivät tule toimeen orjapalkallaan, niin ovat työpaikan omaavinakin ikuisesti kelan luukulla.

     1. Vhervasemmisto ei antaisi kuin murusia oman maan heikompiosaisille, mutta silloin ei olla köyhiä eikä kipeitä, kun Afrikan ja Lähi-idän heimopäälliköt tarvitsevat suomalaisten hyväuskoisten rahoja, jotka kuitenkin päätyvät kiertoteitse Kalashnikovien hankitaan, että saavat sitten niillä ojentaa vääräuskoisia.

Kommentoi