Putin ei luovuta maataan ulkoa johdettujen hihhuleiden tuhottavaksi.

Nyt kaikki Venäjä,-ja Putin pelkoiset,  saatte jatkossakin nukkua ”pystykorva” tyynynne alla, sillä Putin tulee olemaan ”keisarina” ainakin vuoteen 2036 asti uuden perustuslain hyväksymisen jälkeen.

Itse pidän pystykorvani vain koiratarhassa ja  haukkumassa lintumetsälle mentäessä.

Nytkin olen vain kivenheiton päässä rauhan rajastamme, mutta jos täällä suomessa kirjaroviot ja verenhimoiset vasemmisto-anarkistit vielä saavat tuhota järjestäytyneen yhteiskuntamme omilla ismeillään, niin siirryn rajan toiselle puolelle.

 

10 vastausta artikkeliin “Putin ei luovuta maataan ulkoa johdettujen hihhuleiden tuhottavaksi.”

  1. Arvi; … vielä saavat tuhota järjestäytyneen yhteiskuntamme omilla ismeillään, niin siirryn rajan toiselle puolelle. ,,,
    No, tämähän ei nyt sitten sitä ominta Arvia mielestäni ehkä olljutkaan.

  2. Tämä suomen ”älymystön” tekeityminen tuomariksi Trumpin ja Putinin suuntaan, on uskomatonta vihankylvöä, Maat valitsevat itse johtajansa ja en ole kertaakaan havainnut Trumpin ja Putinin haukkuvan maamme päättäjiä esim. natseiksi ja seinähulluiksi, rasisteista puhumattakaan.
    Joten pidetään mölyt mahassamme, sillä hyvä kello kauas kuuluu, paha kello vielä kauemmas.

  3. Eihän Niinistökään ole haukkunut Trumpia tai Putinia. Venäjällä media kyllä on kirjoitellut miten suomalaiset muka jatkosodan aikana hautasivat venäläisiä elävältä ja laittoivat kaasukammioihin.

  4. Toinen maailmanpolitiikassa on ovela taistelija ja kettu, toinen täydellinen pöllö ja pölvästi, jollaista ei kukaan maailmassa enää kaipaa lukuun ottamatta pöllöjä pölvästejä.

  5. On ihmeellistä miten jotkut suomalaiset pauhaavat paatoksella Trumpista – olipa hän nyt mikä tahansa, niin suomalaisille ei ole hänestä, ainakaan vielä, koitunut mitään haittaa.

    Ehkä meidän on pikemminkin pidettävä peukkua Putinin järjen säilymisen puolesta. Hänhän on virassaan vielä 2030 –luvulla – elämänsä loppuun asti.

  6. Suomalaisiako tässä vaan tarttee ajatella? Sopii ajatella muitakin maailmalla. Suomi ei Trumpia kiinnosta niin saadaan olla rauhassa.

  7. Kun seuraa muiden maiden poliitikkojen toimia, niin usein huoma heidän ajattelevan ensisijaisesti itseään ja toissijaisesti maataan. Suomessa ovat asiat usein toisin ajateltaessa omaa maata – näin ainakin vireät ovat. Me pelastamme koko maailman kaikilta katastrofeilta.

    https://www.pirkanblogit.fi/2020/albanus/sisaministeri-ohisalo-sanoo-etta-suomi-on-valmis-tarjoamaan-apuaan-ruotsille-koronaepidemian-hoitamisessa/

    ***********************************************************************************
    Kun ajattelee mitä Trump on päästänyt suustaan, niin ei voi mutakuin ihmetellä. On kuitenkin todettava hänen pyrkineen kaudellaan tekemään mitä ennen vaaleja lupasi – se ei ole kovankaan yleistä politiikkojen keskuudessa. Onnistuminen on eri asia. Meksikon vastaisen rajamuuri on valmistunut varsin verkkaisesti. Kuinkahan hyvin töiden kotiuttaminen Aasiasta USA:han on onnistunut? Hän on vetänyt joukkojaan pois Lähi-idästä ja Euroopasta säästäen näin maansa kansalaisten verorahoja. Hän on yrittänyt rauhoittaa neuvotteluilla tilannetta Korean niemimaalla – on tosin jäänyt yritykseksi.

  8. Venäjä ei ole mennyt samanlaiseen hulluuteen mukaan jossa patsaita kaadellaan ja pöyristytään kaikesta.

  9. Minä luen pääasiassa huvittakseni itseäni tätä ”mansellismielistä blogia”. Täällä on muutama järkikirjoittajakin, mutta haluaisin nyt antaa kaiken kunnian Arville ja hänen laisilleen äärikonservatiiveille. Kiitos siitä kun paljastitte olevanne Putinin asialla. Vedän siitä yhtäsuuruusmerkit perussuomalaisiin. Tiedän mitä en ainakaan äänestä, koska olen isänmaallinen ja länsimielinen ihminen. Jatkakaa vaan samalla asialla ”rauha rajalla”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *