Saarikko on punavihreä myyrä.

Saarikolla on kepueliitin tuki, Sipilä etunenässä, Kulmunilla on Väyrysen tuki. ( Pekkarinen, Anttila )

Ajattelin, että Saarikko ei olisi lähtenyt haastamaan, mutta hänen ääretön vallanhimonsa sumensi hänet.  ( Heikki K-, tiesi Saarikon lähdön kilpaan itseäni paremmin )

Saarikko ei kykene puolueen nykyistä 10% paremmaksi muuttamaan ja kun vannoo vasemmistohallituksen nimeen ja kehuu Marinin neuvottelemaa lahjapakettia välimereen voitoksi, niin kaivaa omaa kuoppaansa.

Saarikolla on uskomaton kyky puhua puoli tuntia sanomatta mitään.

Sympatiani on Kulmunin puolella, sillä Saarikon luen siihen kepulaisten joukkoon, jotka vallanhimossaan muuttuvat vaikka kommunistiksi, kunhan siltarummut saadaan pitkospuitakin kannattelemaan.

Niin tai näin, kepua ei pelasta muu kuin juurilleen palaaminen ja se ei kyllä onnistu Saarikon luotsaamana, vihersosialistien rintaruokinnalla.

 

 

25 vastausta artikkeliin “Saarikko on punavihreä myyrä.”

 1. Väyrynen on ennenkin kepun pelastanut harhaoppisten kynsistä ja nyt hän Kulmunin tukijana tekee sen taas.

 2. Arvihan se vasta kepun myyrä onkin, tiesin sen kyllä, koska patavanhoillisuus yhdistää Arvia ja kepun vaariporukkaa ml. Väyrynen Kulmuneineen.

  Tuo porukka se vaan ajelee edelleen ikivanhalla Lokomon Dv 15 savuavalla diesel-veturilla, kun Saarikko hyppää Tampereen vimpan päälle nykyaikaisen
  Škoda Transtech Oy:n Otanmäen ratikkaan Marinin kanssa.

  Saarikko on pirskatin asiat osaava ja kaikkien puolueiden arvostama poliitikko ( tutkittu juttu). Tiukka akka, vaikka hymy kätkee tulisuuden. Hallitus sai rehevän vahvistuksen Saarikosta, joka ei Vanhastakaan syö tulevana puheenjohtajana.

  1. Ehkäpä olen sitten patavanhoillnen(kin), kun en jokaisen papukaijan kapulakieleen usko.

   1. Diesel-veturi vie aina perille, eikä jätä matkantekoa kesken ukonilman eikä sähkökatkojen seurauksena, eikä hyydy nuoskalumeen.

 3. Mielestäni Saarikon lähtö kisaan on positiivinen asia ja siinä Arvi on kyllä ihan oikeassa, ”poliittisessa puheessa” Saarikko on aivan huikea suorittaja ja hän oikeasti pystyy puhumaan puoli tuntia sanomatta yhtään mitään, joku toimittaja tästä taannoin kirjoittikin.

  Se miten kamppailu vaikuttaa puolueen sisällä ja toisaalta kannatukseen jää nähtäväksi, mutta aika näyttää.

  Hieman paria asiaa mietin, onko Keskustassa vallalla ajatus, että naispuheenjohtaja tuo lisäarvoa sukupuolensa vuoksi tässä ajassa ?

  Saarikko on aika voimakkaasti ”kaappivihreä”, miten kenttä reagoi siihen?

  Toisaalta Kulmunin ”tähti” taisi hiipua jo ennen kuin ehti oikeastaan loistamaan.

  No politiikkaan tämä joka tapauksessa tuo lisäväriä.

  1. Mika,- Kulmuni koetaan kepukentällä sijaiskärsijänä avustajansa kähminnöistä ja valtaosa jäsenistä pitääkin hänen eroaan suoraselkäisyytenä, se takaa jo itsessään Kulmunin voiton.
   Mutta reilun kuukauden päästähän se selviää.

   1. Kulmuni oli täydellinen munausvalinta kepulta. Miten noin kapulakielinen ja osamaamaton ja vielä ilman karismaa voi toimia puolueen puheenjohtajana ?

    1. Tämä kisa menee täpäräksi ja se ratkeaa ”rinnan mitalla”, ei ole vaikeata arvat voittajaa.

     1. …täytyy myöntää, että Kulmunin sanoma ei ollut ensimmäisenä se mihin ”tykästyin”.

 4. Nyt on kysymys siitä, kuka on se joka viimeisenä sammuttaa valöt, sillä vihervasemmistolaisella ”keskikentällä on jo nyt liikaa pelaajia, jonne ainakin Saarikko haluaa kepun menevän.

 5. Minusta kepulin alamäki saisi jatkua ja sama saisi tapahtua virheillekin.

  1. … joo, ja yli 80 % suomalaista olisi mielissään, jos koko peruskaarti häipyisi kartalta Impivaaraan, jota ei olisi kartalla eikä edes GPS tunnistaisi.

   1. Ihan ylättäen Karjalainen kuulut suomalaisten vähemmistöön.
    On nimittäin tosiasia, ettei 80% suomalaista ole sairaalloisen hysteerisesti persukammoisia.

 6. Joo Heikki, se perussuomalaisten äänimäärä riittää kuitenkin suurimman puolueen asemaan, eli pääministeri puolueeksi ja silloin hallituksesta ulos jäävät kaikki ne, jotka sateenkaarta kumartaa ja haluaa suomesta tehdä monikulttuurisuus helvetin.

 7. Kulmuni on ainakin jossakin määrin venäjämielinen. Lehtomäki on selvästi venäjämielinen. Saarikosta en tiedä.

  Eikö kepuleille löydy mistään kunnollista johtajaa?

  1. Esitetään Putkista, niin loputkin katoavat puytämään apua Putinilta.

 8. Kuntavaalit keväällä tulevat antamaan kepulle veretseisauttavan vaalitappion ja jos Kulmuni on puheenjohtajana, niin hallitus kaatuu kepun toimesta. Mutta Saarikon ollessa puheenjohtajana, kepu jatkaa kuin ennenkin vihervasemmiston pönkäpuolueena.

 9. Kokoomus veljeilee Venäjän kanssa. Kaikki tietää sen. Miksi siitä ei puhuta…

  Kepulit on täynnä lestoja ja silloin kaikki raha ohjataan serkuille. Kaikki tietää senkin .

  ihme touhua

 10. Eiköhän tuo ollut melkoisen retorinen toteamus ja asiatonkin. Kokoomuksesta kaiketi avauksessa tuskin oli kyse.
  ”Kepulit on täynnä …”.
  Ei kovin asiantunteva kommentti.

 11. Kulmuni olisi minusta parempi arvojensa puolesta, koska on konservatiivisempi. Valittettavasti hän vain meni munaamaan täydellisesti paikkansa puheenjohtajana. Jo heti puheenjphtajakamppailun jälkeen hän muuttui epävarmaksi, luimisteli muiden takana. Ja sitten tuo rahasotku oli viimeinen niitti. Saarikko osaa luultavasti johtaa paremmin, mutta taitaa olla pesunkestävä peruspoliitikko ja liberaali. Siksi suhtaudun kyllä hyvin varauksella. Antti Kaikkonen olisi kai ollut lopulta sittenkin paras valinta. Keskustalla ei näytä olevan ketään Mariniin verrattavaa tähteä joka on melkoinen lottovoitto demareille.

 12. Norppa,- kyllä se Marinikin ilman koronaa olisi ollut samanlainen kuolevainen kuin muutkin. ja luulisin Kulmuninkin, jos olisi pääministerinä, niin korona olisi hänetkin nostanut samoihin sfääreihin ja vetänyt kepun perässä.

  1. Aika näyttää mutta kyllä silläkin on merkitystä mistä puusta on veistetty.

 13. Jopa Väyrystä voitaisiin pitää punavihreänä. Punavihreät arvot eivät hänelle ole suinkaan tuntemattomat.

  Mutta, jotta Suomi voisi olla yhtään mitään, punavihreä, siniviolettikukertava tai jokin muu, olisi Suomen oltava itsenäinen ollakseen se mikä on.
  Tämä enemmistöltä hukkunut käsitys on Paavolla ollut aina kirkkaana mielessä kuten Kekkosellakin.

  Suomi on toistaiseksi lukeutunut valtakuntien valioihin, mutta joillakin on ollut kummallinen himo alistaa Suomi sellaisille maille, jotka eivät valtakuntien valioita ole, eivätkä näillä näkymillä tule ole olemaankaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *