Se on tekniikka laji, pyyhkeenkin heilutus.

Pariskunta meni terapeutin vastaanotolle, kun vaimo ei ollut tyytyväinen heidän seksipuuhiinsa makuuhuoneessa. Terapeutti jo vähän tuskastui, kun tämä pariskunta oli jo useamman kerran vieraillut vastaanotolla samasta syystä.

Niinpä terapeutti päätti vähän vitsailla ja käski kokeilla sitä, että hommatkaa neekeri sänkynne viereen heiluttamaan isoa pyyhettä kun rakastelette.

Pariskunta teki kuten heitä neuvottiin ja hommasivat neekerin heiluttamaan pyyhettä sängyn viereen heidän rakastellessaan, mutta vaimo ei ollut siitä huolimatta sen tyytyväisempi kuin ennenkään.

Ja seuraavaksi terapeutti ehdotti, että jospa seuraavaksi kokeilisitte sitä, että mies siirtyy pyyheen heiluttajaksi ja neekeri ottaa hänen paikkansa.

No, pariskunta tietenkin noudatti ja luotti terapeuttinsa neuvoihin ja neekeri ja vaimo aloittivat rakastelemaan miehen heiluttaessa pyyhettä ja ei aikaakaan, kun vaimo jo voihki nautinnosta ja päästeli eläimellisiä kiljahduksia.

Tästäkös mies intoutuija huusi neekerille, että katsoppas, näin sitä pyyhettä kuuluu heiluttaa.

Hyvää yötä. t. arvi

Yksi vastaus artikkeliin “Se on tekniikka laji, pyyhkeenkin heilutus.”

  1. Neekereillä on tunnetusti isompi ”kalusto” sekä mm juoksemiseen paremmat lihakset, mm pikajuoksuun. Jostain syystä tämä ei johtanut evoluutiossa siihen että he olisi maailman omistajia vaan 8 % valkoisista on ns ”johtajia”

    En tiedä mitä evoluutiossa tapahtui…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *