Vihersosialisti hallitus ei ole köyhän eikä kipeän ystävä ( paitsi mamun )

Ensin haetaan lapset ja perässä tulee koko suku ja artisti maksaa kehdosta hautaan.

Mutta onhan suomi rikas maa ja kun Marin vielä neuvotteli taitavasti Brysselin keskuskomiteassa sellaisen diilin suomelle, jossa velatkin ovat saatavia.

Vihersosialistit kepun tuella aloittavat jatkuvan ilmasillan suomeen, hakien orpolapset, kyllä orvoillekkin perheet löytyy, kun toverit synnyttää.

Tällä lapset edellä mamupolitiikalla vihersosialistit tietävät saavansa kansan sympatiat puolelleen, mitä siitä vaikka omassa elämässä käydään jatkuvaa taistelua, päivällä leivästä ja yöllä lihasta.

Tälle vihersosialistiselle hallitukselle pers`reikäkin on liian arvokas nimitys.

 

 

 

31 vastausta artikkeliin “Vihersosialisti hallitus ei ole köyhän eikä kipeän ystävä ( paitsi mamun )”

 1. Hassu tapahtumaketju:

  – hallitus päätti vastaanottaa Kreikasta 175 ala-ikäistä orpolasta ja media oli tulvillaan kuvia 1-5 vuotaista, pääosin tytöistä.

  – hallitus hieman muutti kantaansa ja vastaanotettavat olisivatkin orpoja ja yksinhuoltajaperheitä, mediassa kuvat pysyivät samoina, joku yksittäinen aikuinen nainen oli mukana ( kait sitten se yksinhuoltaja)

  – hallitus vastaanotti pääosin 15-17 vuotiaita poikia ( joku toki voi hyvinkin olla yli 18 vuotias), mutta onneksi hallitus päätti jatkaa lastensuojelutoimenpiteitä aina 25 ikävuoten saakka.

  – nyt hallitus valmistelee perheenyhdistämisestä automaattia ”orpolapsille” ja yksinhuoltajille.

  No tällekin politiikalle löytyy tältäkin foorumilta innokkaat kannattajansa, itse pidän tätä täydellisenä järjettömyytenä.

 2. Mikalle voin tarjota selvennystä.

  Kreikassa ei ole 1-5 vuotiaita tyttöjä leireillä. Yle kertoi tästä eräässä radiolähetyksessä. Siellä on lähes yksinomaan 15-17-vuotiaita poikia. Suomi kyllä kysyi olisiko muuta, mutta siellä ei ole.

  Tämä olisi toki voitu kertoa alussa mutta eipä tätä hallitusta nyt viestinnästä voi muutoinkaan kehua. Vastasivat sentäs kun kysyttiin ja toimittajalle piste kun ymmärsi kysyä.

  1. Kyuu, olen kyllä hyvin perillä siitä ettei tuon ikäisiä lapsia Kreikan leireillä ollut, mutta se ei estänyt mediaa käyttämästä mainittuja kuvituskuvissa ja kuten totesit, hallitus ei katsonut tarpeelliseksi kerton totuutta siitä minkäikäisistä orpolaposista on kyse.

 3. Tämä on juuri niinkuin sanot Mika, täyttä järjettömyyttä.
  Jokohan vähitelle tolkunkin immeiset huomaavat olleensa vailla järjettömiä, kun vihersosialisteille antoivat valtakunnan avaimet.
  Ohisalokin on kuin pyövelin morsian, jonka housut kastuu kuullessaan kiulukaulojen huutoa minareeteistaan.

 4. Tätä minä olen aina sanonut että jos lasketaan inhimillisesti ottaen että maksimimäärä ihmisiä autetaan elämään paremmin sillä rahalla mikä näihin Kreikan lapsiin menee niin paikanpäällä lähtömaissa syötettynä, vaatetettuna ja peruskoulutettuna olisi pelastettujen määrä moninkertainen

  1. Myllymatti, tämän yksinkertaisen matematiikan kun saisi ministerit ja muut moraaliposeerauksesta innostuneet ymmärtämään niin apua saavien määrä moninkertaistuisi ja samalla hyvin todennäköisesti monenlaiset väärinkäytökset vähenisivät.

 5. On kiva olla hööveli, kun hööveliyden voi maksattaa toisilla – tässä tapauksessa suomalaisilla veronmaksajilla.
  .
  Sanna Marinin hallitus siis haluaa, että nekin perheet, jotka elävät jopa pelkästään avustusten varassa, saavat kutsua lisää sukulaisiaan elätettäväksi Suomeen.

  *************************************************************************************

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3c12ac66-922a-425a-b761-82614abbed90
  27.7.2020

  Sanna Marinin hallitus haluaa helpottaa perheenyhdistämisiä
  .
  Kansainvälistä suojelua saavan alaikäisen kohdalla toimeentulo ei enää olisi edellytys sille, että hänen perheenjäsenensä voisi saada oleskeluluvan.
  .
  Sisäministeriö käynnisti 15.7. lakihankkeen, jonka tavoitteena on lopettaa toimeentuloedellytyksen soveltaminen alaikäisiin perheenkokoajiin, jotka ovat saaneet oleskeluluvan kansainvälisen suojelun perusteella.
  .
  Perheenkokoajalla tarkoitetaan Suomessa asuvaa perheenjäsentä.
  .
  Sanna Marinin (sd) hallituksen ohjelmassa on linjattu, että ”toimeentuloedellytyksen soveltaminen kansainvälisen suojelun tarpeen perusteella oleskeluluvan saaneisiin alaikäisiin perheenkokoajiin lopetetaan.”

  1. Kun asiaa edistää ”huti”, niin tilanne tulee vain pahenemaan.
   Jo olisi aika saada uusi hallitus – ilman virheitä ja rantaruotsalaisia.

 6. Ankkuri *lapset* tulee tänne, kaikki miespuolisia ja perässä tulee lisää miehiä. Kaikki muslimeja, kalifaatti.

  Kyllä ollaan tyhmää sakkia kun näitä otetaan tänne ja siitä vielä maksetaan

  Missä on lapset ja tytöt.

  1. Lisäys :

   ”Niinistö turvapaikanhakijoista: Suomen autettava erityisesti pienimpiä lapsia ja tyttöjä
   Suomi tuo kriisimaista 175 turvapaikanhakijaa. Niinistön mukaan meidän tulee auttaa niitä, jotka ovat todellisissa vaikeuksissa.

   Sauli Niinistö”

 7. Tätä ei tarvitse puolustaa eikä vastustaa. Noudatamme kansainvälisiä sopimuksia näiden pakolaisten kiintiösopimusten toimeenpanossa, vaikka persuja kuinka vitu….si.
  Kaikki vähänkin järkeä päässään tietävät sen, että olisi ja olisi pitänyt auttaa paikanpäällä – niin pitäisi ja olisi ja olisi ! Mitta miksiköhän se ei ole mahdollista ?

  1. Eipä näitä ”kansainvälisiä sopimuksia” muut noudattakkaan kuin suomi tässä ”evakkokysymyksessä”, siitä pilkkuakaan muuttamatta.
   Mutta otetaan vaan tätä ilmaista rikkautta, saadaan maamme huutava työvoimapula paikattua näillä moniosaajilla.

  2. ”Tätä ei tarvitse puolustaa eikä vastustaa. Noudatamme kansainvälisiä sopimuksia näiden pakolaisten kiintiösopimusten toimeenpanossa, vaikka persuja kuinka vitu….si.”

   Siis ihan oikeesti jos edes yhden kerran, vaikka vahingossa ottaisit asioista selvää ennen asiantuntevaa kommentointia,mitä tekemistä asialla on kiintiöpakolaisten kanssa?

   1. Kun tietää kaiken ja osaa kaiken, ei tarvitse ottaa tosiasioista selvää…

 8. Heikki, kv sopimuksilla ei ole tämän kanssa mitään tekemistä. Inhimillisyyden voin huolia selitykseksi. Silti arvostaisin, että auttaisimme hädänalaisia ensimmäisenä.

 9. Kiintiöpakolaiset 2020:

  ”Suomi vastaanottaa 850 pakolaista vuoden 2020 pakolaiskiintiössä Hallituksen budjettiriihessä 17. syyskuuta sovittiin, että vuosittainen kiintiöpakolaisten määrä nostetaan nykyisestä 750 henkilöstä hallitusohjelman mukaisesti 850 henkilöön.17.9.2019

  Suomi vastaanottaa 850 pakolaista vuoden 2020 …valtioneuvosto.fi › suomi-vastaanottaa-850-pakolaista-v…”

  1. Niinpä – Suomen hallituksen budjettiriihessä sovittiin – aivan vapaaehtoisesti, ei minkään kansainvälisen sopimuksen pakottamana.

 10. Heikki, tämä ei ole kansainvälinen sopimus vaan hallitusohjelma. Hallitus voi päättää otetaanko 100, 500 vai 5000 kiintiöpakolaista.

  Toki, nämä kreikasta otettavat eivät ole kiintiöpakolaisia, koska eivät tule UNHCR:n kautta.

 11. Usein kuulee pakolaisuuteen liittyviä väittämiä, jotka perustuvat pelkkiin mielikuviin.
  .
  ”Tätä ei tarvitse puolustaa eikä vastustaa. Noudatamme kansainvälisiä sopimuksia näiden pakolaisten kiintiösopimusten toimeenpanossa, …”

  *
  Mikä kansainvälinen sopimus velvoittaa meitä tuomasta maahamme jonkin tietyn määrän ihmisiä pakolaisleireistä vuosittain? Pystyykö väitteen esittäjä kertomaan mikä velvoitemäärä Suomella on – tuskin pystyy.

  ******************************************************************************
  Hallituksen ajama uusi linjaus:
  .
  ’Kansainvälistä suojelua tarvitsevat alaikäisen kohdalla toimeentulo ei enää olisi edellytys sille, että hänen perheenjäsenensä voisi saada oleskeluluvan.’
  .
  .
  Pitäisikö todeta, että edellinen hallitus ja nykyinen hallitus tähän asti ei olisi noudattanut kansainvälisiä sopimuksia? – ei varmasta pidä.

  *
  Monet maat, Suomi mukaan lukien, ovat noudattaneet periaatetta, että perheenjäsentä maahamme hamuavaa perhe on kyettävä osoittaman pystyvänsä elättämään tulokkaan.
  .
  Ohisalon poppoolle tämä ei näytä kelpaavan. Onhan meillä nyt varaa minkälaiseen höveliäisyyteen tahansa, vai onko?
  .
  On kiva olla hööveli, kun hööveliyden voi maksattaa toisilla – tässä tapauksessa suomalaisilla veronmaksajilla.

 12. Olkoon mikä tahansa ”mamu”, turvapaikanhakija, kiintiöpakolainen tai jollakin muulla päätöksellä Suomeen saapuva, se saa persut kiljumaan suuressa hädässään vetämään junan hätäjarrun päälle, piikkilangan tonttinsa ympärille ja laskemaan Suomen lipun puolitankoon ja turvaksi pesrukypärän ( lippiksen) päähän.
  Näin ahdasmielistä tämä porukka on, jolle kelpaa vain ameriikan malliin ”suomi ensin”, rajoille trumpin ”itkumuuri” ja viestinnän ilkkumiskoneiston starttinappi pohjaan.
  Niillä on lisäksi oma ”maon punainen kirja”, jonka kannessa lukee sinikeltaisella ”Impivaara ensin”. Sisälle on kirjoitettu otsikot punaisella, EU, euro, Italia, mamu, vihersosialisti ja pitkät Putkosen virsien sanat perään.

  1. Heh..vai ovat persut ahdasmielisiä, tai no mihin verrataan. Jos verrataan siihen, että hyväksyy ns. suvaistevaisen tavoin ainoastaan oman mielipiteensä niin persut ovat varsin avarakatseisia.

 13. Ihan ystävällisyydestä kysyn Heikki että helpottiko, jos helpotti, niin perussuomalaiset ovat ainakin tältä osin onnistunut lähimmäisensä auttamisessa.

  1. Perusjuntti maalaistollo pyöräili Helsingissä ja päätti poiketa lähipubissa yksillä ja oli jättämässä pyöräänsä eduskuntatalon rappusten pieleen kun vahtimestari tulee hätääntyneenä ilmoittamaan, että ei siihen voi pyöräänsä jättää, tästä kulkevat Marin, Vanhanen ja Ohisalo päivittäin, johon punaniska heinähattu sanoo vahtimestarille että, ONHAN PYÖRÄSSÄ LUKKO !

 14. Tanskan [sdp:n] linjaukset haittamahanmuuton kitkemiseksi kelpaisivat paisi useimmille suomalisille, niin myös Perussuomalisille.

  ************************************************************************************
  http://www.hs.fi/ulkomaat/a1472532256819?ref=a-seurattu
  30.8.2016
  .
  Ruotsi ja Tanska kiristävät turvapaikkapolitiikkaansa, vaikka tulijoiden määrä on vähentynyt – ”Paine saattaa jälleen kasvaa”
  .
  Tanska haluaa poliisille valtuudet käännyttää turvapaikanhakijoita jo rajalla. Ruotsi leikkaa kuntien määrärahoja, joilla majoitetaan yksin saapuneita nuoria.
  .
  RUOTSI ja Tanska kiristävät turvapaikkapolitiikkaansa, vaikka maahantulijoiden määrä on vähentynyt selvästi viime vuodesta.
  .
  Yhä harvempi turvapaikanhakija on päätynyt Pohjoismaihin, koska ne ovat jo aiemmin tiukentaneet sääntöjään ja eteläisemmät läpikulkumaat ovat kiristäneet rajavalvontaansa.
  .
  SIITÄ huolimatta Tanskan hallitus ilmoitti tiistaina haluavansa käyttöön lain, joka antaa poliisille valtuudet käännyttää turvapaikanhakijoita jo maan rajalla kriisiaikana, kertoo uutistoimisto Reuters. Norja otti vastaavan lain käyttöönsä kesäkuussa.
  .
  ”Turvapaikanhakijoiden virta on hallinnassa. Mutta emme voi rentoutua”, maahanmuuttoministeriö sanoi tiedotteessaan.
  .
  ”Eurooppaan ja Tanskaan kohdistuva paine saattaa jälleen kasvaa.”
  .
  Tanskan hallitus haluaa lisäksi kiristää ehtoja sosiaalietuuksien saamiseen ja karkottaa kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat nykyistä nopeammin, kertoo Reuters.

  TANSKA on myös soveltanut alkuvuodesta voimaan tullutta kiisteltyä lakia, joka mahdollistaa turvapaikanhakijoiden omaisuuden takavarikoimisen. Kesäkuussa poliisi otti kahdelta mieheltä ja kolmelta naiselta käteistä rahaa yhteensä yli 17 000 euron edestä. Lain nojalla tulijoilta voidaan takavarikoida sellainen ei-välttämätön omaisuus, jonka arvo on yli 10 000 Tanskan kruunua eli noin 1 340 euroa ja jolla ei ole omistajalleen välttämätöntä tunteellista merkitystä.
  .
  Viime viikkoina Tanskassa on harkittu myös, voisiko nuorille turvapaikanhakijoille asettaa ulkonaliikkumiskiellon, jos heidän pelätään syyllistyvän rikoksiin.
  .
  RUOTSIN hallitus ilmoitti tiistaina, että se leikkaa ensi vuoden heinäkuun alusta paikallishallinnoille osoitettavia määrärahoja, joita on tarkoitettu yksin maahan saapuneiden nuorten turvapaikanhakijoiden majoittamiseen.
  .
  Aiemmin hallitus aikoi saattaa leikkaukset voimaan jo vuodenvaihteesta, mutta se lykkäsi asiaa muun muassa kuntien vastustuksen takia, kertoi sanomalehti Dagens Nyheter.
  .
  ”Viime vuonna Ruotsi otti 40 prosenttia kaikista ilman vanhempiaan EU:hun saapuvista alaikäisistä”, integraatioasioista vastaava ministeri Ylva Johansson sanoi uutistoimisto TT:n mukaan.
  .
  TULEVAISUUDESSA valtio maksaa kunnille jokaisesta alaikäisestä, ilman vanhempiaan maahan saapuneesta turvapaikanhakijasta 1 900 kruunun sijaan 1 350 kruunua eli noin 142 euroa päivässä. Myös pienempiä korvauksia täysi-ikäisistä nuorista leikataan.
  Leikkauksilla hallitus säästää vuodessa noin seitsemän miljardia kruunua eli noin 740 miljoonaa euroa.
  .
  TT:n mukaan kunnat olisivat halunneet päinvastoin aiempaa suuremmat korvaukset.
  .
  Ruotsi on aiemmin muun muassa hankaloittanut perheenyhdistämisiä ja kiristänyt rajavalvontaa.
  .
  TANSKAAN saapui kuluvan vuoden ensimmäisen seitsemän kuukauden aikana noin 5 300 turvapaikanhakijaa, kun koko viime vuonna turvapaikanhakijoita saapui maahan 21 300.
  .
  Ruotsiin saapui tammi–heinäkuussa noin 17 700 turvapaikanhakijaa, kun koko viime vuonna heitä tuli lähes 163 000. Kuluneen vuoden aikana yli 4 500 ihmistä, ennätysmäärä, on perunut Ruotsissa tekemänsä turvapaikkahakemuksen.

 15. On turha moittia Suomen Perussuomalaisia ja sössöttää (tietämättömänä) kansainvälisistä sopimuksista.

  …………………………………………………………………………………………………………

  Näin Pohjoismaissa vuonna 2016:

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002905028.html

  7.6.2016

  Perheenyhdistäminen vaikeutumassa Pohjoismaissa – Suomen lisäksi Tanska, Norja ja Ruotsi haluavat kiristää käytäntöjään
  .
  Perheenyhdistämiskäytännöissä on toistaiseksi ollut suuria maakohtaisia eroja. Miltei kaikki Pohjoismaat ovat kuitenkin tiukentamassa perheenyhdistämisen ehtoja lähitulevaisuudessa.
  .
  MILTEI kaikki Pohjoismaat ovat tiukentamassa perheenyhdistämisen ehtoja lähitulevaisuudessa. Suomen lisäksi Norjalla, Ruotsilla ja Tanskalla on tällä hetkellä suunnitteilla lakimuutoksia, jotka hidastaisivat ja vaikeuttaisivat perheenjäsenten tuomista ulkomailta.

 16. ”Suomeen saapuva, se saa persut kiljumaan ..” – tämmöiset jutut joutavat roskakoriin
  ——————————————————————————————————–

  Olisi hyvä seurata mitä muualla maailmassa tapahtuu.

  Näin menetellään ylisesti Euroopassa.
  ………………………………………………………………………………………….

  https://yle.fi/uutiset/3-8934890

  6.6.2016

  Perheenyhdistäminen tiukentunut eri puolilla Eurooppaa – Toimeentulo ehtona jo useissa maissa

  Useat Euroopan maat ovat toteuttaneet tai suunnittelevat parhaillaan tiukennuksia ulkomailta tulleiden perheenyhdistämiseen. Jo iso osa EU-maista vaatii turvapaikanhakijoilta toimeentuloedellytyksen. Osassa ehtona ovat myös oma asunto ja hyvä kotoutuminen.

 17. Ei taas mitään uutta mamu-rintamalta. Samaa persujen sössötystä vuodesta toiseen. Melun tietää satavarmasti etukäteen, kun politiikkaan liitetään sanat maahanmuuttaja, pakolainen, siirtolainen, turvapaikanhakija………..
  Mitä, jos panisitte omat mamu-poliittiset meuhkaajanne turvapaikkaan !

  1. Ei mitään uutta?
   Hallitus aikoo helpottaa noita perheenyhdistämisiä ja se ei muka ole uutta?
   Miten olisi, jos Karjalainen sinä ja muut ”suvaitsevaiset” ilmoittautuisitte vapaaehtoiseksi kustantamaan noiden elintasoturistien elatuksen omasta pussistanne?
   On meinaan se miljardi vuodessa liikaa suomalaisten verorahoista.

 18. 29.7.2020 06:49 , Heikki Karjalainen : ”Ei taas mitään uutta mamu-rintamalta.”

  Herää kysymys, että lukeekohan Heikki Karjalainen laisinkaan muiden bloggaajien kirjoituksia. Hän näyttäisi pyörittävän samoja mantroja mistään piittaamatta.

  *********************************************************************************
  Mika
  27.7.2020 18:16

  Hassu tapahtumaketju:

  – hallitus päätti vastaanottaa Kreikasta 175 ala-ikäistä orpolasta ja media oli tulvillaan kuvia 1-5 vuotaista, pääosin tytöistä.

  – hallitus hieman muutti kantaansa ja vastaanotettavat olisivatkin orpoja ja yksinhuoltajaperheitä, mediassa kuvat pysyivät samoina, joku yksittäinen aikuinen nainen oli mukana ( kait sitten se yksinhuoltaja)

  – hallitus vastaanotti pääosin 15-17 vuotiaita poikia ( joku toki voi hyvinkin olla yli 18 vuotias), mutta onneksi hallitus päätti jatkaa lastensuojelutoimenpiteitä aina 25 ikävuoten saakka.

  – nyt hallitus valmistelee perheenyhdistämisestä automaattia ”orpolapsille” ja yksinhuoltajille.

  No tällekin politiikalle löytyy tältäkin foorumilta innokkaat kannattajansa, itse pidän tätä täydellisenä järjettömyytenä.

  **************************************************************************************
  Allekirjoittanut, 27.7.2020 19:36

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3c12ac66-922a-425a-b761-82614abbed90

  27.7.2020

  Sanna Marinin hallitus haluaa helpottaa perheenyhdistämisiä
  .
  Kansainvälistä suojelua saavan alaikäisen kohdalla toimeentulo ei enää olisi edellytys sille, että hänen perheenjäsenensä voisi saada oleskeluluvan.
  .
  Sisäministeriö käynnisti 15.7. lakihankkeen, jonka tavoitteena on lopettaa toimeentuloedellytyksen soveltaminen alaikäisiin perheenkokoajiin, jotka ovat saaneet oleskeluluvan kansainvälisen suojelun perusteell

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *