Sopulilaumojen ”kuolema”.

Minä kun olen sanonut, että Trumpin uudelleenvalinta Yhdysvaltain presidentiksi marraskuussa on varma ja siksi olen suomalaisten aivopestyjen Trump vihaajien mielestä seinähullu.

Mutta onkos Stony Brook yliopiston professori Helmut Norpot seinähullu, kun hänen tutkimusennusteensa, joka on aina osannut ennustaa oikein tulevan Yhdysvaltain presidentin, niin sanoo Trumpin voiton olevan yli 90% varma.

Vaikka arvosta teitä arvon blogistit mielipiteistänne muissa asioissa, niin tässä Trumpin asiassa teiltä puuttuu medialukutaito ja olette samaistuneet sopulilaumaan ( ei millään pahalla )

Se on vähän sama ilmiö suomessa, mitä enemmän perussuomalaiset joutuvat rasisti ja natsi syytösten kohteeksi ”sopulilauman” taholta, sitä täydempänä on persulaari vaaleissa.

Älkää antako vihalle valtaa, vaan ottakaa aivot pois narikasta.

 

19 Replies to “Sopulilaumojen ”kuolema”.”

 1. Meillä oli juhannuksen aikoihin amerikkalainen vieras, paljon oli puhetta sen maan vaaleistakin. Hän oli vahvasti sitä miltä, että Trumpista ei tule uutta presidenttiä, sanoi kuitenkin, että ei koskaan amerikkalaisista tiedä, on niitä yllätyksiä tehty ennenkin.

 2. Pentti,- kuten tunnettua, niin Amerikkalaiset äänestävät rahapussillaan ja kuten nyt näyttää koronasta huolimatta olevan, niin pahin talouden alamäki on päättynyt ja talouden mittarit näyttävät plussaa.

   1. Pikanttina yksityiskohtana pitää mainita, että USA on liene ainoa maa, jossa koronakuolemille on löytynyt yksi selkeä syyllinen.

 3. Suurin syyllinen näihin kuolemiin(kin) on demokraattien kaikenvastustamisen ideologia ja kun neljä vuotta sitten hävisivät presidentinvaalit, niin on pantu maa sekaisin omilla sekoiluillaan.
  Trump on saanut yritykset palaamaan ja saanut myöskin muurillaan haittamaahanmuuton ja huumerikollisuuden vähenemään ratkaisevasti Mexikon vastaisella rajalla

  1. Meksikon raja vuotaa kuin seula. Huumehomma on ollut usa:n sisäinen ongelma ollut ”sata vuotta”. Taloudesta ei ole mitään selkoa, mikä on todellinen tilanne. Obama junaili ihmisille mahdollisuuden edes jonkinmoiseen terveydenhoitoon, mikä päästään sairas trumppi yritti vesittää. Trumppi on saanut usa:n ihan sekaisin ja puollet koko maailmasta.

 4. Trump kun voittaa vaalit, niin vasemmistoanarkistit ja kaikenmaailman patsaidenkaatajat ajavat maan sisällissotaan, kun kansa äänesti väärin.

 5. Tällä hetkellä näyttää ailtä, että Trump saa kenkää.
  Kuitenkin aina on se mahdollisuus, että jenkit eivät ymmärrä koko kuvaa ja pelleily saakin jatkua.
  Valitettava tosiasia on, että Trump on päätöksillään aika pahasti sotkenut maailmanpolitiikkaa ja valtatilannetta jenkkien tappioksi eikä sama suunta ole maailmalle suotavaa.
  Aina voi toivoa, mutta on syytä pelätä pahinta.

 6. On se trumpin levittämä pölhövirus päätynyt Suomeenkin. trumpin nimen voi kirjoittaa pienellä. Jos mä olisin seuraava presientti USAssa trumpin jälkeen ja sen äijän naama koreilee seinällä entisten preidenttien jatkona niin pyydän laittamaan sen pois virkakauteni ajaksi. Jos kysyvät minne se laitetaan niin sanon huussin perälle.

  1. Onneksi suomalaiset eivät valitse Yhdysvaltain presidenttiä.
   Minua saa haukkua miksi haluaa, kantaani Trumpista en muuta.

   1. Juu, suomalaiset eivät valitse jenkkilän pressaa, mutta kärsivät silti valinnan tuloksesta – ja tällä hetkellä näyttää aika pahasti.

 7. Trump on tosiaan vetämässä joukkojaan pois Euroopassa – se ei ole hyvä juttu. USA:n äänestäjät kyllä saattavat tästä tykätä – tietää säästöjä, mikä tarkoittaa pienempiä veroja.

  Kun ajattelee Trumpin sekavia puheita, niin yllättävän vähän hän sössinyt maansa taloutta. Kenties hän on jopa saanut jossain määrin siirrettyä tuotantoa Aasiasta USA:han. Tosin tällä hetkellä maan työttömyys on korkealla tasolla, osittain koronasta johtuen.

  ***************************************************************************************

  Trumpia suurempi uhka on hidas talouskasvu ja EU:n elvytyspaketti. Jos tässä Suomen hallitus antaa periksi, niin varmasti samanlaisia paketteja on jatkossa tippumassa lisää EU:n taholta.
  .
  https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/41b4c3db-d730-4139-85b9-83359778d657
  .
  Hitaan talouskasvun Suomesta EU:n elvytyksen nettomaksaja – pelastetaanko Eurooppa vai kuitataanko tuhlarien velat
  .
  Saksan ja Ranskan aloitteesta rakennettu EU:n elvytyspaketti herättää yhä kysymyksiä, kirjoittaa politiikan toimittaja Juha Keskinen.

 8. Jos koronavirus ei sotke kuvioita, Trump menee seuraavalle kaudelle että heilahtaa.
  Viime maaliskuussa Alfa-kanavan amerikankirjeenvaihtaja Jouko Paavolan (republikaani) mukaan Trumpin hallinnon aikana Amerikan työllisyys on kivunnut korkeimmalle kymmeniin vuosiin. Käytännössä kaikki työhalukkaat pääsevät töihin, sanoi tämä Paavola (yrittijätaustainen eläkeläinen), joka on asunut jenkkilässä kymmeniä vuosia ja on tiukasti Trumpin kannattaja.
  Sitten on tämä suhttuore ilmiö, joka käynnistyi kun musta mies nimeltä George Floyd sai surmansa pidätystilanteessa poliisin epäasiallisen toiminnan seurauksena. Oikeammin se käynnistettiin ikävää tapausta keppihevosena käyttäen. Käynnistäjänä oli äärivasemmistolainen Antifa ja sen taustavoimat, joihin kuuluu mm. George Soros ja joiden voimien tavoitteena on luoda maailmanlaajuinen kommunismi.

  Kun patsaita ruvetaan kaatamaan, niiden tilalle on tarkoitus pystyttää uusia patsaita. Näin on ollut ennen ja näin on nytkin.

  Kun mr. Trump valittiin Yhdysvaltain presidentiksi, legendaarinen elokuvaohjaaja ja näyttelijä Clint Eastwood (republikaani) sanoi:” Nyt minun loppuvuoteni tulevat olemaan onnellisia.” Eastwood on fiksu mies ja kuten hänen ohjaustyönsä vihjaavat, hän ymmärtää suuria kokonaisuuksia ja hallitsee yksityiskohdat, joista kokonaisuus muodustuu. Yes.

 9. En ollutkaan yksin mielipiteineni, tervetuloa Lasse suvaitsevien ”kusitolpaksi.

 10. Ei voi kuin toivoa, että maailmapolitiikan sekoittajapässi lentäisi lepikkoon.

 11. Maalla kun maalla on juuri niin hyvä taikka huono päämies mitä se kansa on itse halunnut terv tepivaari

 12. En uskoisi kaikkea, mitä CNN ja kumppanit syöttävät Atlantin yli. En usko, etteikö presidentti Trump kuuntelisi herkällä korvalla mitä hänen neuvonantajansa hänelle sanovat.
  Jos Trump olisi sellainen pöykäripää, ettei kuuntelisi muita kuin itseään, miten hän olisi menestynyt mm. liikemiehenä niin hyvin?

  Mr. Tump nähdään vaarallisena miehenä, koska mm.: hänellä on kompetenssia ja pokeria sanoa, että etupäässä kulttuurimarxismin aikaansaamalle valkoisen heteromiehen mustaamiselle kuin myös nykyisten valkoisten syyttämiselle historian tapahtumista pitää panna toppi.
  Tässä on kuulkaa paljon pelissä, niin ideologisesti kuin verorahoituksenkin muodossa, esimerkiksi länsimaisen sukupuolentutkimuksen julkisen rahoituksen mahdollinen lopettaminen. Esim. kanadalainen, megamenestyksen saanut psykologi. Jordan B. Petersen puhuu näistä asioista kirjassaan ”12 elämänohjetta, käsikirja kaaosta vastaan”.

  Sukupuolentutkimus ei ole tiedettä vaan miesvihamielinen ideologia, jonka opiskelu rahoitetaan verovaroin. – Max
  Yllä oleva tekstiviesti oli elisen Lapin Kansan mieleipidesivulla.

 13. Saame vielä vähänaikaa arvailla pääseekö Trump toisele kaudelle. Pääsee tai ei, on selvää, että latinot hallitsevat USA:ta muutaman vuosikymmenen kuluttua. Väkeä lappaa USA:n eteläpuolella olevista maista kaikenaikaa, Meksikosta, Väli-Amerikasta ja Etelä-Amerikasta. Lisäksi latinoiden syntyvyys on suurempaa kuin eurooppalaistaustaisilla ihmisillä.

  Niin, että mitäs siitä, vai? Onko mitään merkitystä eurooppalaisille? Yhtenä seurauksena voisi ajatella, että USA:n kansalaisten halu ylläpitää puolustusliittoa eurooppalaisten kanssa hiipuu.

  ***********************************************************************************
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006568657.html

  11.7.2020

  Vihastuneet Yhdysvaltain latinot panivat ruokayhtiö Goyan tuotteet boikottiin, kun toimitusjohtaja ylisti presidentti Trumpia

Kommentoi