Suomineitoa ”raiskataan” Brysselissä ja tällä helppoheikit hurraavat.

Varmasti kaikki tuntevat sen verran historiaamme, kun Paasikivi lähti Talvisodan kynnyksellä Moskovaan neuvottelemaan Neuvostoliitoon ”vaatimuksista” ja suuri joukko rautatieasemalle kokoontuneista saattajista lauloi Paasikivelle saatteeksi ”kuullos pyhä vala”.

Ja nyt olisi ollut paikallaan Marin saatella Brysseliin saman laulun sanoilla, vaikka nyt ei olekkaan kysymys rajanvaihto/luovutus ”didegtiivistä”, niin vakavasta asiasta kuitenkin on kysymys, kun tällä myötäjäislahjalla suomineito naitetaan pysyvästi EU-nyrkin ja hellan väliin.

Ei pitäisi koskaan mennä avioliittoon muuten kuin rakkaudesta, mutta nyt suomineito menettää lopunkin itsemääräämisoikeutensa liittovaltiomiehelleen, joka pistää suomineidon vain hänen piiakseen ja uskottelee rakkauden kyllä seuraavan perässä, kun on tarpeeksi kauan löyhässä hirressä roikotettu.

Suomineitoa ei puolusta muut kuin ne, jotka uskovat kodin,-ja isänmaarakkauden kulkevan käsi kädessä ja nyt tämä halutaan haureuteen vaihtaa, jossa suomineidon pitää uskollisuutta ja kiitollisuutta osoittaa ”raiskaajalleen ja parittajalleen”.

 

13 Replies to “Suomineitoa ”raiskataan” Brysselissä ja tällä helppoheikit hurraavat.”

 1. En yleensä kadehdi ketään, mutta nyt kadehdin Brittejä, he ymmärsivät ”raiskaajastaan” luopua ja olla mieluimmin orpona kuin orjana.

  1. Sveitsi on ja on ollut Euroopan ”rahavarasto” iät ja ajat. Kun Suomi savupirteissään impivaarassa vartioivat tonttiaan piikkilangoin.

   Norja suhteellisesti maailman rikkain maa öljyvaroineen.

   Iso-Britania on nyt enää pikku-britania ja eristäytynyt pieni saarivaltio ominen suurine murheineen.

   … naura vaan, minä kippurassa jutuillesi !

 2. Surulliseksi vetää, kun se mikä on taistelemalla saavutettu ( itsenäisyys ) niin se annetaan/annettu pois vain pukstaavilla vekselissä

 3. Suomi saavutti jotain, mitä ei voi matematiikalla perustella saavutukseksi, mutta saimme tärkeän oikeusvaltioperiaatteen kirjattua mukaan.

  Ikävä kyllä kukaan ei osaa sanoa missä, kuka ja miten oikeusvaltioperiaate sitten määritellään?

 4. Suomi on edelleen itsenäinen ja sytytän jopa kynttilän itsenäisyyspäivänä. Maailman itsenäisin maa taitaa olla Pohjois.Korea. Sen ainoa kaveri ja sekin vastahakoisesti on Kiina.

 5. Minulle itsenäinen maa ei ole sellainen, joka päätöksensä hyväksyttää rajojemme ulkopuolella.
  Suomen suvereniteetti loppui EU.hun liittymisen myötä ja lopullisen niitin sille antoi nykyinen presidenttimme Niinistö, joka myi markkamme Brysselin Boprikoweille.

Kommentoi