Aamu Fb:ssä

Jaa-ha, somehöpötystä ja tiedon vääristelyä ja muuta roskaako ?

Tänään selaisin ne aihepiirit, missä olen ryhmien jäseninä:

Tampereen kuntapolitiikka, lisää kaupunkia Tampereelle, Tampere vanhoissa kuvissa, Ylöjärvi vanhoissa kuvissa, Lielahti ennen ja nyt, kaupunkiviljelijät, Turun Saippualaiset( Unilever) , Friends of Malmi Airport, osto-myyntipalstoja, jne…

Ns. ”kavereita” minulla on noin 100, jotka tunnen kaikki henkilökohtaisesti oikeasti, jutuista, haastatteluista tai ”käsipäiväästä”, esim. Nils Torvalds, Juha Rehula, Kimmo Kiljunen, Harri Saukkomaa, Markku Saksa, Hannu Teider, Pekka Möttö, Reijo Vähälä tunnetuimmista ym. On täältä Pb:stäkin, mutta en kerro.

Tampereen kunta-asioista saa laajimman ja nopeimman tilannekatsauksen  perusteluineen kuntapolitiikka-sivuilta ml. eri puolueiden edustajien suorat ja omakohtaiset kannat vrt. Aamulehti mm. valtuuston kokoukset.

Lisäksi ”kaverit” julkaisevat omia mielenkiintoisa näkemyksiään, havaintojaan ja juttujaan luettaviksi.

Kaupunki-sivuilla juuri nyt puhutaan kansi-areenan reaaliaikaisesta tilanteesta ja jatkorakentamisesta sekä yleensä kaupungistumisen kehityksestä, joka näyttää pysähtyneet niin Tampereella kuin erityisesti Helsingissä ( tiivis kaupunkiasuminen). Historiakuvat ja tiedot Tampereen lähialueista ovat äärimäisen hienoja.

Oma yksi merkittävimmistä työyhteisöistäni kertoo kuulumisiaan. Tulee kutsuja erialisiin tilaisuuksiin.

Kaiken tämän lisäksi aamutunnit menevät selatessa eri medioita. Nopein väylä on Fb, josta on usein yhteys tai juttulinkki ns. viralliseen mediaan.

Eli tällainen on ”somehöpötysten” aamu, joka sen  sillä nimellä haluaa ymmärtää.

 

 

Kommentoi