On meillä tässä perusseurakuntaa !

Ensin Ano Turtiainen, joka pelleili USA:n poliisin tappaman uhrin kustannuksella, sitten dosenttisarjaan kuuluva julkihomo Jukka Hankamäki, joka mm. solvaa kirjassaan naisia. Entä muut aikaisemmin tuomitut persujen rötösherrat puhumattakaan Halla-ahosta.

On meillä seurakuntaa, mutta antaahan tuo rasismimyönteisyys ruokaa näille pölvästeille.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006536246.html

70 Replies to “On meillä tässä perusseurakuntaa !”

 1. Ootko itse lukenut teoksen? – tuskin olet
  .
  Mikä ministeri Kososen mielestä kirjassa on erityisen julmaa? – tämäkö kohtsa?

  ’Kummastusta on herättänyt [kenen kummastusta?] julkaisun osuus nimeltä Naisten tyrannia ja seksuaalisuuden sosialisointi. Hankamäki arvioi muun muassa, että jotkut suomalaisten miesten hyljeksimiksi joutuneet suomalaiset naiset ovat ”halunneet kostaa suomalaiselle yhteiskunnalle pariutumalla ulkomaalaisen kanssa”’
  .
  Tuskin nyt kuitenkaan …

  *********************************************************************************
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006536246.html

  Ministeriö tutkii perussuomalaisten ajatuspajan julkaisun – ministeri Kosonen: ”Näkemäni otteet ovat julmia ja huolestuttavia”

 2. Tiedät siis kirjan sisällön lukematta sitä. Toisten kertomuksiin uskominen on tietenkin helpompaa – säästyy lukemisen vaiva ..

 3. Karjalaisen persukammo on niin pahaa lajia, ettei tosiasioille ole missään mielessä sijaa.
  Niinpä asian voi tuomita virheäministerin ideologisen asennevamman tuottamalla möläyksellä ja olla oevinaan niin oikeassa, että….

 4. Jostain syystä Ano Turtiaisen seksuaalista suuntautumista ei mainitu, mutta Jukka Hankamäen kohdalla tämä kerrottiin. Onko Jukka Hankamäen seksuaalisella suuntautumisella jotain erityistä merkitystä tässä asiayhteydessä, vai miksi se piti erikseen tuoda esille?

 5. Itse perussuomalaisena katson, että eduskuntaryhmä on puolueen ajatuspaja ja puoluekokous asettaa tavoitteet, ilman mitään ajatushautomoita.
  Nyt sitten puoluejohto joutuu TAAS seelittelemään selittämästä päästyäänkin, että paja ei määritä puolueen linjanvetoa puoleen eikä toiseen.

 6. https://yle.fi/uutiset/3-11394268

  ”Rasismi, naisviha ja syrjintä eivät kuulu sivistyneeseen yhteiskuntaan. Ihmisyyttä on puolustettava sinnikkäästi. Jokaisen äänellä on merkitystä.(Marin)”

  Miksiköhän STM:n tasa-arvoyksikköön on palkattu vain naisia ja erityisesti feminismin joukoissa tunnettuja?

  Missä se tasa-arvo siellä on?

  Mahtaisikohan Marin tehdä jotain asian korjaamiseksi vai onko kyse tyypillisestä tekopyhyydestä – tai äärifeminismistä?

 7. Esitetty ajatus vaikuttaa oudolta, mutta on huolestuttavaa, että taas ollaan antamassa tuomioita ja rangaistuksia mielipiteestä. Voisin lyödä vetoa, että vaikka feministeiltä löytyy vastaavaa ” julmaa huvia” mutta sellaista vaan suojellaan.

  1. Jos sattuisi pääsemään feministien suljettuihin ryhmiin lukemaan, saattaisi pöyristyä pahasti.

 8. Vittu että minua vituttaa, kun puolueeseen pesiytyy kaikenmaailman dosentit mielipiteineen. Ei se koulutuskaan näemmä aina ole sivistyksen mittari.

 9. Tämän ajan kuva on se, että niin ministerit kuin kansalaisetkin antavat ”asiantuntijalausuntoja” julkaisuista lukematta niitä.

  Edes se, että artikkelissa mainitaan ”näkemäni otteet…” ei saa ajattelemaan otteiden olevan irrotettu asiayhteydestään, mutta väliäkö sillä, kun se on kerran iltapäivälehteen laitettu.

  Lukemalla enemmän luulee aina vähemmän, ikävä seuraus lukemisesta toki on se, että saattaa joutua miettimään lukemaansa.

 10. Kyllä sen oman viestin saa paremmin perille sellaisella kirjoittelulla ja puheella, joka on kansantajuista ja kyllä sitä pystyy kovaakin tekstiä kirjoittamaan ilman rasismia.

 11. Luukanen ja Halla-aho

  Nii’i – erimieltä oleminen joidenkin mielestä rikos

  ***************************************************************************************
  Joidenkin mielestä suomalaisuus on tuomittavaa – etenkin perussuomalaisuus

  *
  Rostila 13.6.2010

  Hallitus on ottanut tavoitteekseen palauttaa toinen kotimainen kieli ylioppilaskirjoitusten pakolliseksi aineeksi. Nykyään lukiolainen voi välttää ruotsin yo-kokeen kirjoittamalla matematiikan. Opetusministeri LI Andersson on julkisuudessa kertonut, että pakkoruotsipäätöksessä on kyse halusta ”pitää kiinni laajasta yleissivistyksestä, jonka lukiokoulutuksen pitäisi tarjota”. Li Anderssonin yleissivistyksen määritelmässä kielipolitiikka paistaa kilometrien päähän. Politisoitu käsitys yleissivistyksestä pitää sivistysarvoja pilkkanaan. Yleissivistys voidaan määritellä monin eri tavoin. Kielellistä yleissivistystä on…

  *****************************************************************************************
  https://www.hs.fi/ihmiset/art-2000004185149.html

  Heikki Tala Suomalaisuuden liiton johtoon

 12. Minun sen enempää kuin Karjalaisenkaan ei tartte ko. teosta lukea. Twitteristä=Perussuomalaiset ovat paljastunut täydellisesti, että naisten oikeudet eivät kiinnostaa niitä yhtään.
  Naisten oikeudet ovat vain keppihevonen jonkun avulla puolue pääse puhumaan maahanmuutosta.

  PSn ajattelu naisista on oikeasti samanlainen kuin islamistilla.

  1. Eipä tietenkään tarvitse, lukeminen on aina vapaaehtoista ja jos kerran twitterissäkin noin sanotaan niin…

   1. Eemelille vielä, hassua, että lainasit twitteristä Mikko ”kikkelikuva” Kärnää, siinähän onkin naiskäsitys ihan kohdallaan.

    Toisaalta pidän hieman outona rinnastusta islamisteihin, varsinkin kun useat äänekkäät arvostelijat ovat intohimoisesti tuomassa islamisteja Suomeen.

    No kaikenlaista…

 13. Hankamäen teksti on kyllä hyvä osoitus siitä että ihan kaikille ei pitäisi näppäimistöä antaa käsiin.

  Tai eipä sillä, onhan miehellä oikeus uskoa mihin vaan salaliittoteorioihin, mutta ”ajatuspaja” – HAH! Ei perusteita, ei (todellisia) lähteitä, pelkästään katkeruutta ja mielikuvitusta.

  Suomen Perusta on julkaissut ihan lukukelpoista materiaaliakin, mutta rima on nyt viety liian alas. Pari meripeninkulmaa liian alas.

  1. Tästä olen samaa mieltä, että Perustan ei olisi pitänyt julkaista tätä sellaisenaan, mutta Hankamäen oikeutta ajatuksiinsa puolustan viimeiseen asti ja täysin pöyristymättä.

   Totuus kuitenkin on, että 9/10 arvostelijasta ei koskaan tule lukemaan sitä mitä arvostelee, mutta niin se tässä ajassa on.

   Lukutaito on katoavaa kansanperinnettä, eikä ainaostaan nuorten keskuudessa.

 14. Dosentteja ja tohtoreita on liittynyt ja liittyy perussuomalaisiin samasta syystä, samoin odotuksin, mikä sai nuoren tohtorin Urho Kekkosen aikanaan liittymään maalaisliittoon sillä erolla että Kekkosen odotukset todellistuivat.

 15. Täällä olevat persut lukuun ottamatta ainoaa fiksua persua Arvia, alkoivat raivokkaasti puolustamaan Hankamäen ”rasistista raamattua”. Hävetkää rasistit !

  1. Et viitsisi jauhaa paskaa herra persukammo.
   Kuka sitä ja missä kommentissa on selkeästi puolustanut?

   1. Ihan tavalliseen tapaa persukammoinen ei kykene väitteitään todistamaan, mutta kyllä persukammo aina totuuden ohittaa…

  2. .. alkoivat raivokkaasti puolustamaan Hankamäen ”rasistista raamattua”.

   Missä raivoisat puolustukset ovat? – Näkeekö ukko taas harhojaan ?

 16. Noh, persut itse peruivat kirjan julkaisun, ja yksi suoraselkäisimmistä, Matias Turkkila, otti syyt niskoilleen ja tunnusti töpänneensä. Asiasta kertoo mm. Ilta-Sanomat.

  Nyt tuli mokattua. Moka tuli myönnettyä. Ensimmäisiä tapahtuu usein, jälkimmäisiä harvoin.

 17. ”rasistista raamattua”
  .
  Onko tämä puheena oleva kirja jo rasistinenkin? – no ehkä on ..

  Kuinka henkilö, joka oman väittämänsä mukaan ei ole lukenut, eikä aio lukea kirjaa, voi jotenkin kommentoida sen sisältöä? – kuulopuheiden ja toisten lausumien mielipiteiden mukaan, jää ainoaksi mahdollisuudeksi.

 18. On tota siteerattu riittävästi, että ei tartte pöyhiä enempää. En ole lukenut yhtään jucheaatetta käsittelevää kirjaa, mutta huomaan , että huono on aate ja huonot tulokset.

  1. On siteerattu riittävästi – Iltalehdissä on ollut pari lausetta esillä, vai miten?
   Mielipiteitä niissä on kyllä tuotu esille runsain mitoin:

   *
   Alla vähän pidempi otos. Sisältö on nyt poistettu netistä – tuskin tulee takaisin, varmaan hyvä niin.

   ***************************************************************************************

   https://www.suomenperusta.fi/julkaisu/jukka-hankamaen-kirja-totuus-kiihottaa/
   Valtamedian totuuskriisi: Valhekin kiihottaa

   ”Vihapuhetta” ja poliittista korrektiutta koskeva kiistely osoittaa, että keskustelu on ajautunut juntturalle mediassa. Mutta miksi yhteiskuntakritiikki koetaan aggressiona ja tiedonvälitys on jakautunut valtavirtamediaan ja vaihtoehtoiseen viestintään? Miksi tieto- ja totuuskäsitysten sanotaan olevan kriisissä?
   FT, VTT Jukka Hankamäki osoittaa tutkimuksessaan, että median halkeaminen ei ole politiikasta erillinen ilmiö. Se johtuu väestörakenteeseen revenneestä kuilusta, jonka syinä ovat maahanmuutto ja Euroopan unionin liittovaltiopolitiikka.
   Myös ongelmien tieteelliset lähestymistavat ovat jakautuneet kahtia järkeä korostavien kansallismielisten ja tunneperäisten kansainvälisyyskiihkoilijoiden kesken. Fiilistely on saanut liikaa jalansijaa, ja realismi on joutunut väistymään. Tämä näkyy muun muassa ilmastohumpassa ja sukupuolella politikoinnissa sekä perusoikeusretoriikassa, jolla on ajettu yleissosialistisia utopioita.
   Teoksessa käydään käsiksi suomalaiseen valtamediaan ja osoitetaan sen vihervasemmistolaiset kytkökset. Poliitikkojen ja tieteilijöiden mediariippuvuus on johtanut toimittajien vallan kasvuun, kun viestintätalot ovat orkestroineet julkisuutta medioitumisilmiön mukaisesti. Puolueellisuudesta on syntynyt agenda- ja tendenssijournalismia, joissa ykkösasiaksi on nostettu monikulttuuri-ideologinen lähetystyö.
   Totuus kiihottaa on analyysi politiikan koko oikeusperustusta koskevasta kriisistä. Hankamäki osoittaa aihepiiri aihepiiriltä, mikä median ja politiikan vispilänkaupassa on vikana.
   Vasemmistopopulismin vallasta voitaisiin vapautua tunnustamalla hegeliläis-snellmanilaisen valtio-opin tärkeys: kansakuntien luonnonoikeudellinen itsejärjestäytyminen, kansallinen itsemääräämisoikeus sekä rajoilla tapahtuvan konfliktien hallinnan tarpeellisuus. Vihervasemmistolaisen kallistuman korjaukseksi kirjoittaja ehdottaa filosofisen argumentaation palauttamista kunniaan myös tiedonmuutoksen alkujuurilla: sosiaalitieteissä ja tieteellisessä mediassa.

 19. Kirjan sisältö ei ilmeisesti ole kovinkaan korkeaa tasoa. IS’n poimima ote ei mielestäni ole rasistinen eikä kovinkaan julmaa. Sisältää potaskaa kylläkin.
  Naiset ovat käyttäneet seksiä tavoitteidensa saavuttamiseksi kautta aikojen – tällaisessa väitteessä ei pitäisi olla mitään loukkaava – se on tosiasiaa.

  Ajatellaan vaikka Mata Hari’a tai Profumo-skandaalia (1963). Varmasti myös joissakin avioliitoissa vaimo on käyttänyt seksiä tavoitteidensa saavuttamiseksi.

  *
  Valtamedian tieto- ja totuuskriisistä: ”Totuus kiihottaa ”
  Ilmeisesti kirjaa ei enää ole mistään saatavilla, jotta voisi itse muodostaa oman käsityksen kirjan sisällöstä.

  ***************************************************************************************
  Mikä ministeri Kososen mielestä kirjassa on erityisen julmaa? – tämäkö kohdassa?

  ’Kummastusta on herättänyt [kenen kummastusta?] julkaisun osuus nimeltä Naisten tyrannia ja seksuaalisuuden sosialisointi. Hankamäki arvioi muun muassa, että jotkut suomalaisten miesten hyljeksimiksi joutuneet suomalaiset naiset ovat ”halunneet kostaa suomalaiselle yhteiskunnalle pariutumalla ulkomaalaisen kanssa”’ [Lähde. IS]

  *************************************************************************************

  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kasittamatonta-soopaa-ajatuspaja-keskeytti-kohukirjan-julkaisun-nyt-vastaavat-myos-jussi-halla-aho-ja-riikka-purra/c5f50043-e1b4-4985-b35e-7e303e8f3849

  10.6.202014:55

  ”Käsittämätöntä soopaa” – Ajatuspaja keskeytti kohukirjan julkaisun: Nyt vastaavat myös Jussi Halla-aho ja Riikka Purra

  Perussuomalaisten ajatuspajan kirja sisältää naisvihamielistä tekstiä, ja puoluetta on vaadittu irtisanoutumaan teoksesta. Näin puoluejohto vastaa. Teos on ministeriön selvityksessä.

 20. Hei kaikki nyt sieluunsa vamman saaneet, kannustan teitä lueskelemaan esim. Anne Moilasen tekstejä ja kirjoituksia ja kuuntelemaan hänen Ylelle tekemiään ohjelmia. Saatte hieman perspektiiviä siihen, miten eri sukupuoliin kohdistuvaa ”vihaa” yhteiskunnassamme esiintyy.

  Ups. Kuinkas minä nyt noin erehdyin. Eihän tämän avauksen pointti ollutkaan rasismi ja naisviha, vaan tarkoitus oli jälleen kerran tuoda esiin kirjoittajan kaunaa perussuomalaisia kohtaan.

  Helpottiko?

  1. ”Tulta munille”-Moilanen on loistava esimerkki sukupuolittuneesta rasismista ja siitä, että kiihkofemakot voivat sanoa mitä vain ilman pelkoa tuomitsemisesta.

  2. Juha U, et ehkä huomannut, mutta lukemiseen kannustaminen saattaa olla melko turhaa.

  1. Persujen markkinointi-idea perustuu siihen, että kirjotetaan ensin tuutin täydeltä paskaa ja, sitten odotetaan, että joku saa siitä raivon hien otsalleen ja siitä valuneet häpeän kyyneleet punaisille poskilleen.
   Seuraava vaihe on, että arvostelijan pitää tonkia ämpärillinen paskaa, että löytäisi sieltä vahingossa niellyn katinkultahippusen.

   Onneksi on lääkäreitä ja ruumiinavaajia ( kirjallisuuskriitikoita), jotka ammatikseen tonkivat ja diagnosoivat sairaatkin ruumiit.
   Tämä pätee nyt erityisesti kuolleena syntyneeseen Hankamäen keskoseen.

  2. Täällä PB:ssä 23 puolustuspuheenvuoroa – hah , kyseessä on varmasti lukuhäiriö

   **************************************************************************************
   Nii’i – pitää turvautua toisten mielipiteisiin, kun omaa ei voi muodostaa kirjaa lukematta.

   Ylen toimittajat Eero Mäntynen, Riku Roslund ja Matti Konttinen ovat mitä ilmeisemmin lukeneet kirjan.

   *
   https://yle.fi/uutiset/3-11395718
   ”Yle kävi seikkaperäisesti läpi Hankamäen kirjaa. Naisvihamielisiksi ja naisten seksuaalista häirintää vähätteleviksi tulkittavia kohtia löytyi lukuisia.”

 21. Linkkejä inhoava puhuu jo teilauksesta – dramaattista ..

  ******************************************************************
  Olihan siinä muutakin:

  Täällä PB:ssä 23 puolustuspuheenvuoroa – hah , kyseessä on varmasti lukuhäiriö
  **************************************************************************************
  Nii’i – pitää turvautua toisten mielipiteisiin, kun omaa ei voi muodostaa kirjaa lukematta.

 22. Kertoisiko avauksen tekijä missä tässä ketjussa puolustetaan rasismia?

  Toisekseen, kuinka voit väittää, että Hankamäen kyhäelmä sisältää rasismia, kun et ole edes kyseistä kirjaa lukenut? Linkkaamassasi Ylen artikkelissa ei ainakaan käsitelty rasismi-teemaa, vaan ”naisvihaa”.

  1. Kirjaa lukematta ! – Etkös ole kovasti vaatinut, että täällä pitäisi esittää omia mielipiteitä eikä linkkejä?
   *

 23. Kirjaa lukematta ! – Etkös ole kovasti vaatinut, että täällä pitäisi esittää omia mielipiteitä eikä linkkejä?

 24. Juha U

  11.6.2020 09:41
  Kertoisiko avauksen tekijä missä tässä ketjussa puolustetaan rasismia?
  *
  Vastauksen antaminen on varmasti mahdotonta, vai?

  1. Me puhumme kirjan sisällöstä, jonka ovat arvioineet kirjallisuuskriitikot, minulle riittää se paskan tonkiminen. Kirja on täyttä rasismia.Enempää en kommentoi- kantani on selvä.

   1. Missään jutussa ei ole mainittu rasismia.
    Linkkamissasi jutuissa ei ole mainittu rasismia.
    Sokea persukammo löytää haluamansa asian sieltäkin, missä sitä ei ole.
    Jauhat pelkkää paskaa Karjalainen tietämättä mitään asiasta, mistä sitä jauhat.
    Todella säälittävää, mutta ei todellakaan yllätä…..

 25. Kuten kirjoitin, Ylen artikkelissa ei moitita Hankamäen tuotosta rasismista, vaan ns. naisvihasta. Tuota naisvihaa tuntuu olevan Suomi pullollaan, kun lueskelee ”asiantuntijoiden” tuotoksia.

  Ps. Minä olen aika ahkera lukemaan erilaista kirjallisuutta. Usein olen huomannut, että ns. kirjallisuuskriitikoiden ja minun omat näkemykseni poikkeavat suuresti toisistaan. Lukematta teosta et voi siitä muodostaa oikeaa kuvaa. Pelkät yksittäiset referaatit eivät kerro kokonaisuudesta paljoakaan.

 26. Meistä kaikista on kasvatettu rasisteja lastenkirjojen ja koulun opetuksen kautta, niin sanoo eräs ”asiantuntija”. Ehkä siksi kun Pekka Töpöhännässä Monni on musta kissa? Vai siksi ettei Viisikossa ole ketään mustaihoista? Tai Aapisessa?

  1. Niin mitä mieltä Eemeli on Jarin kirjasta? – vai onko yleensä mitään mieltä?

   **************************************************************************************
   https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4273298-muistelmat-jari-lindstromin-tie-ulos-perussuomalaisuudesta

   Vuosi sitten työministeri Jari Lindströmistä tuli tavallinen Jarppa. Uusi hallitus nimitettiin 6.6.2019 ja Juha Sipilän hallitus siirtyi historiaan. Tehtaan duunarista kahden vaalikauden ajaksi politiikan huipulle nousseen Lindströmin luokkaretki oli ohi.

   Kansanedustajan sopeutumisrahaa riittää vielä vuodeksi, sen jälkeen 1965 syntyneen kouvolalaisen tulevaisuus on avoin.

   Lindströmin muistelmat Syvään päähän ovat yhtä hienostelemattomat kuin hän itse oli poliitikkona. Kun vitutti – ja niin tapahtui usein – hän kirjoittaa, että vitutti.

   1. Perseenpyyhintään soveltuisi varmaan paremmin vääräselkäinen blogin avaaja.

 27. Blogin avaaja :’ raivokkaasti puolustamaan Hankamäen ”rasistista raamattua”. Hävetkää rasistit !’

  ***************************************************************************************
  Naisvihaa kyllä, mutta ei missään määrin rasismia [ muuta kuin yhden ukon mielikuvissa]
  *****************************************************************************************
  Seuraavaksi blogin avaaja esittää ’omana’ mielipiteenään linkin:

  https://yle.fi/uutiset/3-11395718

  .., jonka takaa löytyvää tekstiä hän tuskin on viitsinyt lukea – se näytti suhtatuvan riittävän negatiivisesti kyseiseen kirjaan ja se saa riittää blogin avaajalle.

  *
  Kun skannaa tekstin, niin siitä ei löydy yhtään rasismiin viittaava sanaa, mutta kyllä naisiin viittaavia sanoja pilvin pimein.

  *************************************************************************************

  Tössä Ylen mielipidekirjoituksen kommenttiosa
  *

  Käydään läpi otteita kirjoituksestasi. Kirjoitat esimerkiksi:

  Naisten kieltäymyksen takana piilee peitelty suostumus, sillä naiset tyypillisesti säännöstelevät seksin saatavuutta parantaakseen omaa arvoaan seksuaalisilla markkinoilla. Näin ollen naisen kieltäytymyksellä on usein täysin erilainen merkitys kuin kielteisestä ensireaktiosta voisi päätellä, ja siksi suostumusta tai suostumattomutta seksuaaliseen kanssakäymiseen ei voida johdella julki lausutusta kannanotosta suoraan.
  Mitä tarkoitat tällä?
  – Naisten seksin säännöstely perustuu sosiaalisen vaihdon teoriaan. Eli siihen, että ihmiset pyrkivät korottamaan omaa arvoaan saatavuuttaan vaikeuttamalla.
  Voisiko kieltäytymisen takana piillä se, että ei halua harrastaa kyseisen henkilön kanssa seksiä?
  – Kyllä, mutta tästä miesasialiikkeen näkökulmasta ei ole mediassa kirjoitettu. Nyt kun tuon sen esille, alkaa kauhea kohu.
  Kirjoitat myös näin:
  Osa naisista on saattanut haluta kostaa joitakin kaunojaan suomalaiselle yhteiskunnalle pariutumalla ulkomaalaisen kanssa, ja asiaan liittyvä epäreiluus on saanut suomalaismiesten veren kiehumaan.
  Millä perusteella naiset pariutuvat ulkomaalaisten kanssa, koska haluavat kostaa yhteiskunnalle?
  – Jos on käynyt niin, että on tullut seksuaalisilla markkinoilla väliinputoajaksi, niin on mahdollista hyödyntää sitä, että miehiä on tullut ulkomailta. Seksuaalimarkkinoille on tullut suuri epätasapaino.
  Onko jotain tutkimuksellista pohjaa sille, että näin tosiaankin on käynyt?
  – Tämä on tulkinta ja arvio siitä, mitä on käynyt. Tällainen tulkinta ei ole sen kummemmin todistuva oikeaksi kuin vääräksikään. Mutta kuten sanottu, tämä on ensisijaisesti mediatutkimus.
  Kirjoitat myös näin:
  Nainen ei voi vastata aloitteiden teosta, sillä työn seksissä tekee fysiologisesti mies, ja näin ollen naisen tehtäväksi jää ajautua seksiin ”vahingossa”, toisin sanoen kieltäymyksestään ”huolimatta”, jolloin kaikki naisten ja miesten väliset win/win-tilanteet voidaan helposti lavastaa jälkeenpäin ”raiskauksiksi”.
  Vihjaatko, että nainen ei kulttuurisista syistä voi ilmaista halukkuuttaan seksiin?
  – Naisista odotetaan korrektiutta ja pidättäytyväisyyttä, jotta ei tule pidetyksi huonona naisena. Feminismi ajaa ristiriitaisia tavoitteita. Ollaan valmiita ahdasmieliseen kulttuuriin, kiristämään raiskauslaindäädäntöä. Esimerkiksi avioliiton sisäinen raiskaus tehtiin virallisen syytteen alaiseksi aikaa sitten.
  Oletko sitä mieltä, että seksuaalirikoksista saatavia rangaistuksia ei pitäisi tiukentaa?
  – Juuri tätä mieltä olen. Mielestäni näistä asioista pitäisi voida päättää osapuolten välillä.
  Että raiskaajan ja raiskatun pitäisi voida neuvotella asiasta keskenään?
  – Sauli Niinistökin oli sitä mieltä, että siitä ei pidä tehdä syytteen alaista. Että se vie katumuksen mahdollisuuden osapuolelta.
  Uuden Suomen mukaan(siirryt toiseen palveluun) Niinistö ei vuonna 1991 vastustanut perheen sisäisen raiskauksen kriminalisointia, vaan muutosta, joka olisi poistanut avioliiton sisäisen raiskauksen uhrilta ”anteeksiannon” mahdollisuuden.
  Onko mielestäsi yleinen ongelma, että naiset lavastavat seksin raiskaukseksi?
  – Tutkimuksessa viittaan median juttuihin, jossa ihminen oli istunut vankilassa, koska raiskaus perustui väärään ilmiantoon.
  Perustuvatko nämä väitteesi yksittäisiin lehtijuttuihin?
  – Nämä ovat esimerkkejä, joilla haluan havainnollistaa, millainen potentiaali on lainsäädännöllä, jos se saatetaan voimaan. Ei ole merkitystä, kuinka yleistä tämä on.
  Hankamäen mainitsema lainsäädäntö koskee Suostumus-lakialoitetta, jonka tavoitteena on muuttaa rikoslakia niin, että raiskaus määriteltäisiin suostumuksen puutteen, eikä käytetyn väkivallan tai sillä uhkaamisen kautta. Aloite on eduskunnan käsittelyssä.
  Eli mielestäsi on tärkeämpää, että ei tulisi yhtäkään perätöntä raiskausilmoitusta, sen sijaan että on iso määrä raiskauksia, joita ei koskaan saada todistettua ja tuomittua?
  – Se on asia, jota kannattaa ajatella. Omaa näkökantaani ei olla ajateltu ollenkaan ja sen halusin tuoda keskusteluun. Miksi on niin vaarallista, että teen niin?
  Kirjoitat myös näin:
  Sugar daddy-, sokerideittailu- ja grooming-ilmiöiden yleistyminen johtuu suureksi osaksi naisten omasta pihtauspolitiikasta.
  Mitä tarkoitat?
  – Tämä liittyy epätasapainoon seksuaalisilla markkinoilla. Kun harmaantuvat pantterit lakkaavat olemasta houkuttelevia, he yrittävät parantaa tilannetta rahalla. Siitä syntyy grooming-ilmiö.
  Grooming-ilmiö liitetään nimenomaan alaikäisten valmisteluun, jossa heitä manipuloidaan tekemään seksuaalisia tekoja. Miten toiminta, joka tähtää alaikäisten seksuaaliseen hyväksikäyttöön, voi johtua naisten “pihtauspolitiikasta”?
  – En minä niin sanonut.
  Sanoit, että “grooming-ilmiöiden yleistyminen johtuu suureksi osaksi naisten omasta pihtauspolitiikasta”.
  – Grooming ei pelkästään tarkoita alaikäisiin kohdistuvaa käyttäytymistä. Ja pitää muistaa alaikäisten keskinäinen käyttäytyminen. Monta kertaa nuoret neidot ovat feministisen politiikan tuloksena omaksuneet näkökannan, jossa pyritään vahvistamaan omaa naisidentiteettiä tavalla, jossa nuoret miehet syrjäytyvät.
  – Totean, että kaljupäisenä homoseksuaalina miehenä en välttämättä ole heteroseksuaalisten ihmissuhteiden varsinainen asiantuntija. Tarkastelen näitä kärpäsenä katossa ja ajattelin, että minulla olisi mahdollisuus tästä ulkopuolisena sanoa.
  Väitteeseesi sisältyy ajatus siitä, että grooming-ilmiö on naisten syy, eikä esimerkiksi niiden miesten, jotka groomingiä tekevät.
  – Puhunkin varttuneemmista naisista. He ovat vähän niin kuin kouluttaneet nuoria neitoja olemaan valikoivempia oman ikäisiään kohtaan.
  – Ulkomailta tullut raiskausaalto on pakottanut ihmiset suhtautumaan entistä torjuvammin seksiin. Tämä on se pääväite.
  Onko jossain päin maailmaa perseestä kouriminen yökerhossa sallittua?
  Kirjoitat myös näin:
  Myöskään seksuaalisesta häirinnästä tai valtiatarten toiveita noudattamattomasta seksistä valittaminen ei edistä kenenkään asioita. Ihmiskunta on hengissä sen merkiksi, että ihmiset tällä planeetalla tekevät aloitteita ja harjoittavat ”seksuaalista häirintää”.
  Eikö epätoivotusta käytöksestä valittaminen juurikin mahdollista sen, että asiaan voidaan puuttua?
  – Toisen mielestä jokin on seksuaalista häirintää, toisen mielestä kauniita eleitä. Ihmiset voivat tulkita asioita eri tavoilla. Seksuaalisuus on ihmisissä oleva myönteinen voima ja nautinnon lähde. Mitä vaarallista tämän sanomisessa voi olla?
  Ajatellaan vaikka tyypillinen tilanne yökerhossa: Mies puristaa naista kysymättä perseestä. Tämähän on sitä päivittäistä häirintää, mistä sitten valitetaan.
  – En varsinaisesti ole seksuaaliterapeutti. Mutta normit vaihtelee maittain. On foorumeita, joissa tuon tyyppinen kanssakäyminen on suositeltavaa.
  Onko jossain päin maailmaa esimerkiksi perseestä kouriminen yökerhossa sallittua?
  – Onhan se! Jos menet vaikka berliiniläiseen homodiskoon, niin voi voi kuule. Siellähän ihmiset hyppii alastomina pöydillä.
  Onko berliiniläinen homodisko mielestäsi yleistettävissä laajasti suomalaiseen yhteiskuntaan?
  – Se vain kertoo siitä, miten erilaista eri paikoissa on. Suomessa monet konfliktit ovat tällaisia kunnianloukkauksen kansanhuvia. Esimerkiksi eduskunnassakin eräs perussuomalainen kansanedustaja meni kouraisemaan kokoomuslaista naista. En sitä pidä puolusteltavana, mutta se kertoo jonkinmaisesta kansanomaisuudesta. Alkuperäinen vulgaari kansanihminen ollaan hautaamassa.
  – Itsekin viittasit, että ihmiset ovat vapaita pariutumaan, kenen kanssa haluavat. Yhtä hyvin voidaan sanoa, että ihmiset ovat vapaita päättämään siitä, millä tavalla ottavat kontaktia toisiin ihmisiin.
  Muokattu 11.6.2020 klo 13.40: Lisätty kappale, jossa mainitaan Suostumus-lakialoitteesta.
  Muokattu 10.6.2020 klo 23.45: Lisätty Matias Turkkilan myöhäisillan kommentti.

  ********************************************************************************

  [ On siis aivan ilmeistä, ettei blogin avaaja ole tätäkään viitsinyt lukea läpi – myönnettäköön, etten myöskään viitsinyt – skannaukset riittivät tässä tapauksessa ]

 28. Paljonko saat tippiä pöljädosentin otteiden markkinoinnista ?
  Samankaltaiset viihtyvät toistensa pöljässä seurassa.
  Korpifilosofi Konsta oli setään filosofi.
  Omat kommenttinikin tästä matalamielisestä aiheesta oli jo liikaa.

  1. Milloin vastaan sinulle esitettyihin kysymyksiin sen sijaan että jauhat paskaa Karjalainen.
   Esitä tästä blogista yksi kommentti, missä puolustetaan rasismia?
   Tosin et sitä kykene, koska yhdessäkään sitä ei tehdä, mutta paskaväitteitä voit näköjään heittää perustelematta.
   Osoita, missä kohtaa omissa linkkauksissasi puhuttiin rasismista kyseisessä kirjassa ja osoitettiin kirjassa olevan rasismia.
   Et tähänkään kykene, mutta samoin paskaväitteitä voit näköjään heittää perustelematta.
   Maailmassa riittää liikaa itsetärkeitä narsisteja ja muita ideologiaansa sokeutuneita mulkkuja.
   Et kai halua sellaiseen ryhmään kuulua?

   1. Tuo kommentti kertoo kommentoijalla olevan muitakin puutteita kuin kirjoitustaito ja oman kommentin tyylilajin ymmärtäminen.
    Kirjan rasistisesta sisällöstähän tässä puhuttiin, johon viiteryhmään näyttää täällä koko persukaarti kuuluvan yhtä lukuun ottamatta.

 29. Poistin ( vain) yhden juhak:n kommentin, koska ylläpito ei valvo suoraan henkilön nimeen kohdistuvaa vittuilua ja herjaamisesta. Olen siitä pari kertaa aikaisemmin huomauttanut ylläpidolle, mutta sama jatkuu, enkä ole ainoa kohde ( katsokaa roskapostista poisto ).
  Muuten reipaskin kielenkäyttö on hyvä asia kommenteissakin, että antaa tulla vaan, täältä pesee takaisin. Puolueita tms. siihen liittyviä yhteisöä itse ammun minkä sielu sietää.
  Toinen asia on nimimerkki, peitenimi tai valenimi, joka ei ole henkilö, jonka takaa voi syytää julkista paskaa joutumatta vastuuseen, jos kontrolli ylläpidossa ei toimi ! Seppo Roth Aamulehdessä toimi.

  PS. Aikaisemmin AL:n aikana poistin muutaman kommentin ns. ”jankkaamisesta”.

      1. Johonkin henkilöryhmään kuuluvien henkilöiden mielipiteiden ja tekojen arvostelu ja niiden yleistäminen koko ryhmään ei ole rasismia.
       Sitähän sinä teet koko ajan persujen suhteen.
       P.S. Voisitko osoittaa yhden kommentini, mikä puolustelee rasismia?

      2. On hyvä huomata, että Wikipedia on avoin ”tietopankki”, jota voi täydentää periaatteessa ihan jokainen.

       Toisaalta jos nyt tuohon wikiartikkeliin nojaudutaan niin ehkä huomaat itsekin olevasi rasisti.

 30. IS=Perussuomalaisäijät pelästyivät muistettuaan, että naisilla on nykyään äänioikeus. Yhtäkkiä kukaan niistä ei ollutkaan lukenut kirjaa, josta oli tullut virus, jonka takia äijät pesivät käsiään, kirjoittaa Jyrki Lehtola.

 31. Täällä on pari blogistia, jotka säännöllisen epäsäännöllisten väliajoin valittaa ylläpidon ja moderaattorin toiminnasta. Me, minä ja ylläpito olemme molemmat yrittänyt tuoda esille niitä mahdollisuuksia, joita meillä on tämän sivuston ylläpitämiseksi. Turha siis toistaa asioita, jotka on jo moneen kertaan tullut sanottua, tulee vaan selittämisen makua.

  Kuitenkin se, että mahdollisuuksien mukaan pyritään noudattamaan sitä paljon puhuttua ja vaadittua tasapuolisuutta.

  Siitä huolimatta tästä blogista on poistettu vain yksi kommentti, toistaiseksi.

Kommentoi