25.4 – kamala uni

 

Aamu alkoi hieman ankeasti. Näin jotain kamalaa unta kissojen ja koirien tappamisesta ja niistä tehtyihin ruokiin. Samassa unessa Saksaan oli palannut natsivalta. Onko ihme jos herätessä oli kulmat kurtussa ja ilmiselvästi olin huonolla tuulella.

 

Muutenkin oli vetämätön olo. Johtuko siitä, että olimme jo alkuviikosta puhuneet kotipäivän pidosta. Ihmisten psyyke on kummallinen. Heti kun pitemmät vapaat alkavat tai lomat, niin kohta iskee flunssa. Toki rehkittiin Mirjamin kera aika lailla puiden teon kanssa, sekin tietysti vei voimia. Myös koleaksi muuttunut ilma, ei mitenkään mieltä lämmittänyt.

 

Hyvät lukijat, pitäkää tuoleistanne kiinni, sillä voitte hämmästyä! Aloitin vihdoin siivouksen. Keräsin matot kasalle, vein ulos ja puistelin. Suurimmat roskat (klapeista tulevia) lakaisin harjalla. Sitten imuri käteen ja ei kun imuroimaan. Tietysti imurin pussi oli täynnä. Niin mun tuuria. Nyt jo varmasti ymmärrätte kuinka vastenmielistä siivoaminen oli. Pienet asiat paisuttelin ja purkaa mieltäni seinille. Vilma karkasi heti imurin nähtyään ulos ja näin pesi kätensä koko siivousoperaatiosta.

 

Minä kun rakastan Mirjamia paljon, niin päätin hänenkin saavan ottaa osansa ja kunnian siivoamisesta. Pölyjen pyyhkimisen ja lattioiden pesun suostuin jättämään hänelle. Pyhänä tehdään lopullinen siivous, tai hän tekee. Minä niin aina ajattelen hänen parastaan.

 

Iltapäivällä, siivoamisesta aiheutuneen tuskan hien kuivumisen jälkeen lämmitin ruokaa. Edelleen sitä jauhelihakeittoa söin/söimme kolmatta päivää. Ei muuten tule päivän ruualle hintaa kun tekee kerralla ison annoksen. Vielä kun ostamme niitä punaisen ja keltaisen lapun tuotteita, niin aika halvalla syömme.

 

Ruuasta tuli mieleen, etteivät kaikki naiset osaa sitä taitoa. Minulla oli joskus kumppani joka ei osannut edes teevettä keittää. Keitin sen hänelle illalla valmiiksi, ettei hänen tarvinnut aamulla ennen töihin lähtöä kuin lämmittää se. Nyt te taas joudutte miettimään oliko tarina totta vai tarua?

 

Korona uutisia:

 • koko ajan saa lukea ristiriitaisia uutisia. Joskus koronan kerrotaan tarttuvan ilmasta jopa 10 metrin päästä. Torstaina taas A – Talkissa eräs lääkäri oli sitä mieltä, ettei tartu jos pitää parin metrin etäisyyden.
 • Samassa ohjelmassa ministeri Krista Kiuru ennakoi, että yli 70 kymppisten rajoituksia voidaan joutua jatkamaan ties mihin asti. Kyllä me vaivan saimme riesaksemme – koko maailma sai. Olemme kuitenkin vielä hengissä ja aika hyvässä tilanteessa. Eihän anneta periksi. Tuetaan toinen toisiamme.
 • meitä varoitellaan kesäisin ultraviolettisäteilystä. Nyt amerikkalaiset tutkijat ovat havainneet auringonvalon tappavan korona viruksen niin pinnoilta kuin ilmasta. Tutkimusta ei ole vielä julkaistu, joten todellista tai varmaa näyttöä ei taida olla. USA: n presidentti Trump tarttui tuohon oitis ja kehitteli jo ajatusta kuinka sitä saisi ihmisen kehoon sisälle, siis ultraviolettisädettä. Samalla voisi ruiskutta desinfiointiainetta joka tappaisi viruksen. Noin puhun suurvallan presidentti, huh huh.

 

Huumoria:

Ei pitäisi miehen leipoa. Pari kertaa yritin Mirjamille leipoa syntymäpäiväkakun, mutta eihän siitä mitään tullut. Molemmilla kerroilla laittaessani kakun uuniin, kynttilät sulivat.

 

4 Replies to “25.4 – kamala uni”

 1. Kyllä natsivalta on Saksassa mahdollinen. Merkelin mukaan on monikulttuurisuusaate epäonnistunut Saksassa täydellisesti. Tulijat eivät ome integroituneet. Kansa on jakautunut. Saksa on tullut pirdtomieliseksi, kansalla ei ole yhteisiä arvoja.

  Pandemia ja Saksan tekemät energiaratkaisut aiheuttavat Saksaan laman, joka tuskin on niin paha kuin WW1:n jälkeen, mutta työttömyys aiheuttaa sekasortoa, tulee vainaita.

  Pitäisin erittäin todennäköisenä, että kansallismieliset sosialistit tulevat kaappaamaan vallan.

  ——–

  Syylliset sekasortoon ovat perimmäisesti historiaa ymmärtämättömät poliitikot, jotka ovat johtaneet Saksaa viime vuosikymmeninä ja edistäneet kansakunnan pirstomielisyyttä taloudellisen kasvun innoittamana.

 2. No, minä Hannu näitä työunia vuosia olen nähnyt mutta, että poliittisia unia; sanoisin minun kohdaltani ,ei moisia ole esiintynyt.
  Unissahan kertautuu vahvastikkin henkilön ajatusmaailma; unelmat, jne.

 3. Siis mitäh…etkö heränny ollenkaa tuosta unestasi…sitä odotin koko ajan..hö

Kommentoi