Hallitus aikoo rangaista ihmisiä, jotka eivät pääse sosialistiseen arvauskeskushoitoon

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006397082.html

”Hallitus suunnittelee, että vanhusten hoitajamitoituksen kiristämiseen voitaisiin saada rahaa yksityisen terveydenhuollon sairausvakuutuskorvauksia eli niin sanottuja Kela-korvauksia leikkaamalla.”

Eli rangaistaan niitä, jotka eivät pääse sosialistiseen hoitoon tarpeeksi nopeasti tai ollenkaan.

Monessa tapauksessa ihminen ei kuole tautiinsa nopeasti, mutta hoidon viivyttäminen saattaa aiheuttaa komplikaatioita ja pitkittää paranemista.

Potilas saa ilon kärsiä, kunnes joskus ehkä saa hoidon, mikä tehoaa.

Joissakin tapauksissa hoitoon ei edes tosiasiassa pääse, koska hoito on tyyllin ”ota pari asperiinia ja, jos ei sillä parane, soita viikon päästä.

Valitettavasti Tampereellakin lääkäriin pääsy on usein kuukauden päästä soitosta ja jatkokäynti samoin.

Jos haluat juuri samalle läkärille, jolla asiasta edellisen keran kävit, aika yleensä pitenee.

Todella hienoa sosialistista ideologiaa.

3 Replies to “Hallitus aikoo rangaista ihmisiä, jotka eivät pääse sosialistiseen arvauskeskushoitoon”

 1. Ei minulla henkilökohtaisesti noin negatiivisia kokemuksia ole; jos tosin kovin vähän noita palveluja olen tarvinnut.
  Lääkäriajan terveyskeskuksestamme olen saanut muutaman päivän päästä, minä kun tarvitsen verikokeet kerran vuodessa; tuo ”iskiasongelmani”, sekin sujui kovin vähäisin viivein, nyt taas melko terve olo. Eturauhassyöpäni diaknosoitiin ja hoidettiin TAYS:ssä ja kokemukset positiivisia.
  Hammaslääkäriajan meillä saa melko nopeasti; tosin implanttihoitoni olisi voinut kestääkkin ja Kliinik 32:n kokemusten jälkeen, en ole katunut ja edelleenkin hoidatan hampaani siellä, jonot vaan ovat pitkät sielläkin.
  En ainakaan vielä osaa valitella terveydenhuoltoamme, enkä terveyskeskustamme. Nytkin meillä on aivan mallikas lääkärikunta kun vielä tuo Tatjaana tuli tiimiin mukaan.

  1. Meillä sen ajan saa n. kuukauden päähän, ellet ole niin kipeä, että kelpaat päivystykseen.
   Lisäksi nämä viisaat päättäjät ovat siirtämässä terkkariamme 20 km kauemmaksi Linnainmaan suurkeskukseen toimintaa ”tehostaakseen” ja palvelua ”parantakseen”.

 2. Kunto on hyvä ja mieliala hyvä
  Eilen hiihtelin ja luistelin. Näin kivutonta jaksoa on ollut harvoin elämäni aikana. Mutta ulosteessa on ollut verta ja syöpädiagnoosi on varma. On tullut mossoteltua liikaa lihaa tai jotain.

  Vajaa vuosi on oltu eläkkeellä. Vanhempi veli ei kerennyt saada eläkettä lainkaan, kun työperäinen sairaus tappoi. Nuorempi veli ei saanut eläkettä kuin vajaan vuoden verran, kunnes sepelvaltimotauti vei.

  Elinaikakerroin leikkaa eläkettäni, koska tilastojen mukaan minun pitäisi elää vielä yli kymmenen vuotta.

  Totuudenmukainen tilastoihin perustuva elinaikakerroin ei juurikaan omaa eläkettäni korottaisi, mutta nuorena kuolevien köyhien eläkettä se nostaisi jopa satasilla.

  Mutta hanttapulimainen kolmikanta hanttapulimaisine lakkokenraaleineen on suunnitellut nykyisen työeläkesysteemin, missä lyhytikäiseltä köyhältä viedään oikeus
  ”myöhennettyyn palkkaansa” ja ”perustuslain turvaamaan omaisuuteensa” ja antaa rahat kauniaisten kermalle ja ulkomaille muuttaneille veropakolaisille, jotta voisivat kaahia köyhien rahoilla ympäri Tellusta ilmastoa pilaten.

  Ja Tampereen yliopiston entinen rehtori, tilastotieteilijä Pukkila, kehtaa ruinata ”raippaverostaan”, jonka siinä
  tuloluokassa pitäisi olla tuntuvasti suurempikin, koska sen tuloluokan korvamerkityt
  eläkesäästöt loppuvat aikanaan ja porhot joutuvat elämään systeemin köyhiltä ryöväämillä rahoilla. Heidän leikkauskertoimensa arvo saattaisi olla 0.3:n luokkaa, kun he nyt.pääsisivät eläkkeelle. Nyt leikkauskerroin lienee kaikille 0.05 tai sinne päin.

  Kuntien tulot riippuvat puoliksi kuntaverosta. Köyhien kuntien verotulot nousisivat, jos köyhät saisivat ”myöhennetyn palkkansa” ja ”perustuslain turvaaman omaisuutensa”, mutta Kauniaisissa veroäyriä jouduttaisiin nostamaan.

Kommentoi