Kepulisatua taas

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e5936568-48ef-47f2-a6b8-e719c531dfdf

”Vaikka keskusta puolustaa turpeen energiakäyttöä, ei keskusta kuulu Saarikon mukaan ilmastonmuutoksen kieltäviin puolueisiin.

–Meitä on turha maalata sellaiseen nurkkaan. Tästä puolueesta ei lähde sellaista viestiä, että ilmastonmuutos ei ole totta, sillä sellaisiakin puolueita Suomesta löytyy.”

En ole tiennytkään, että Suomessa jokin puolue väittäisi ilmastonmuutoksen olevan vale.

Toki on ihmisiä, jotka kiistävät ilmastoinmuutoksen ja ihmisiä, jotka uskovat maan olevan litteä.

Nämä ovat kuitenkin yksilöitä eivätkä mikään puolue

Sellaista toki olen kuullut, että väitetään, että ilmastonmuutos ei ole ihmisen aiheuttama.

Tämä jälkimmäinen vain sattuu olemaan totta – ilmastonmuutos on ollut siitä lähtien, kun ilmasto on ollut olemassa ja jatkuu niin kauan kuin ilmasto on olemassa.

Monta mieltä voidaan olla ihmisen vaikutuksesta ilmastonmuutokseen, mutta ihmisen aiheuttama se ei ole eikä ihminen voi sitä myöskään pysäyttää.

4 vastausta artikkeliin “Kepulisatua taas”

  1. Kuvitteleekohan kepu, että heidän kannattajakuntansa hyväksyy punaisen ruoskan selkäpiissään ja silti huutaa Alkion nimeen.
    Vihervasemmistolaisessa juoksuhaudassa tulee olemaan aika ahdasta, kun kepu ja kokoomuskin ovat sinne samaan kuoleman monttuun änkeämässä ja heiluttavat sateenkaarilippua barrikaadeiltaan.

  2. Lopulta yksi hailee vaikka turve olisi maailman puhtain polttoaine (ei ole). Turvetuotanto tuhoaa suot, suot ovat luontomme kauneimpia kulmakiviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *