Herraonni on kääntänyt suomelle selkänsä.

En kyllä pysty hyvällä tahdollakaan ymmärtää, mihin perustuu Marinin valtava kansansuosio.

Koronan hoitajana häntä ylistetään, vaikka hän on vain lukenut THL.tä saamaansa prosyyria, siitä pilkkuakaan muuttamatta ja uskonut siihen kuin Mooseksen kivitauluun.

Nytkin, vaikka maa on ajautumassa pahempaan tilanteeseen kuin koronan pahimpina kuukausina, niin lomalta ei tule kuin terveisiä ja onnee.

Presidenttikin on vajonnut unhojen yöhön ja tarkkailee vain taustalla, mistä saisi hyvän aiheen, olla samaa mieltä enemmistömielipiteen kanssa, jotta kansalaiset pääsisivät ylistämään johtajaansa.

Niinistönkään Pohjois- korealaisia kannatusprosentteja en ymmärrä, hän on liittovaltiofanaatikko, jota enemmistö kansasta vastustaa ja mokoma vielä myi itsenäisyytemme keskeisimmän kivijalan ( markka ) Brysselin helppoheikeille kansalaisten mielipidettä kuulematta.

Kalliiksi tulee yhteiskunnalle tällaiset johtajat ( harhaan )

8 Replies to “Herraonni on kääntänyt suomelle selkänsä.”

 1. Ja näitä ”punaisia” hallituksen kannattajia on täälläkin. Se maksaa kohta ihmishenkiä

 2. En myöskään voi käsittää, että miksi nämä liittovaltio uskovaiset kuvittelevat, että Brysselissä osataan tehdä suomea koskevat päätökset kotimaan parlamenttia paremmin.

 3. Siinä se suurin onni kai onkin, kun pääministeri ei toimi ominpäin.

  1. …joten ylistetään sitten THL.ää, Marin toimii vain viestin esittelijänä.

 4. Marinin hallituksen suosioon on aika helppoja perusteita, joista ensimmäinen on se miten koronakriisin 1 vaiheessa, ei valtakunnassa tehty politiikkaa ollenkaan ja koko eduskunta oli asioista yksinmielinen.

  Toinen peruste on kesälomat, joiden aikana ei myöskään tehdä politikkaa ja vaikka nyt EU-paketti oli, niin sen käsittely /keskustelu on vasta syksyllä, joten sillä ei ole ollut mitään merkitystä vielä.

  Kolmas peruste on se, että hallitus on täysin kykenemätön tekemään vaikeita päätöksiä, jotka ovat edessä, mutta niin kauan kun niitä voidaan lykätä niin eivät nekään vaikuta suosioon, eli kuntavaalit käydään ensin ja sitten pukkaakin taas eduskuntavaaleja.

  No joskus pää tulee vetävän käteen tässäkin tapauksessa, eikä kaikkea pääse karkuun loputtomasti.

  No toiset ylistää hallitusta yli kaiken ja näinhän voi tehdä jos ei seuraa politiikkaa otsikoita enempää, eikä edes vahingossa pysähdy miettimään niissä esitettyä.

  Henkilökohtaisesti toivon, että Marinin hallitus ei saavuta enää kovin montaa ”suurta voittoa”, sillä pahoin pelkään ettei pienellä Suomella ole niihin varaa.

  1. Nyt elvytetään hiki hatussa,aina vuoteen 2023 asti ja sittenhän jo pitääkin lähteä vaalikamppailua käymään ”vapputoreille” puhumaan mummot pyörryksiin.

 5. Se on vähä kuten Mika sanoi. Kriisin aikana mennään joukolla vallanpitäjien tueksi, aika lailla sama menikö kriisi hyvin vai huonosti. Kriisin jälkipyykki on sitten se jossa katsotaan todelliset kortit.

  Minä muistan pitkään sen, että Marin ei antanut mitään tilaa asiantuntijoille, vaan jätti kriisin hoidon politiikan käsiin ja yhtenään piti sairaanhoitopiireistä muistuttaa että asia ei ole kuten valtion johto sanoo.

Kommentoi