Menolisäykset hoituvat työllisyyden lisäyksellä – sadun totuus alkaa paljastua vähitellen julkisesti

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/nyt-tuli-synkka-arvio-suomalaisten-palkkoja-uhkaavat-puolen-miljardin-euron-veronkiristykset/cda21e5a-d00f-4b83-ad92-8389c4346f8a?ref=iltalehti:971a&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi

”Palkansaajamaksujen muutokset uhkaavat kiristää palkkaverotusta selvästi vuonna 2021, kertoo Veronmaksajain Keskusliitto tiedotteessaan.”

Ketähän tämäkin yllättää?

Hallitus lupaili hoitavansa lisätyt menot työllistämällä suomalaiset reippaasti.

Se oli tiedossa jo alusta lähtien, että työllistämislupaukset ovat sutta ja sekundaa.

Kiitos vaan penteleesti hallituksen valehtelut talouden hoitamisesta.

5 Replies to “Menolisäykset hoituvat työllisyyden lisäyksellä – sadun totuus alkaa paljastua vähitellen julkisesti”

 1. Korona on taikasana, silä vihersosialistit muuttavat mustan valkoiseksi ja velat saataviksi.
  Mutta kyllä se velipoikakin vielä piilostaan ilmaantuu vaatimaan saataviaan ja tämä hallitus on vain puolueilleen rakennellut sellaiset puskurirahastot, että seuraava hallitus joutuu käyttämään valtavat voimavarat, heidän korporatiivinsa purkamiseen.

  1. Äläs huoli, korona jatkaa menoaan ja kulut perässä. Vanhanen sanoi, että rokote hommataan maksoi mitä maksoi.
   Budjettikehys menee aivan uusiksi huusipa persut mitä tahansa ja syy on edelleen korona ja, mikä korona vielä nurkan takana odottaakin.
   Ja persukansa vaan istuskelee laumoittain kapakassa ja yökerhoissa ja hummaa laivoilla ja karkaa ulkomaille ja tuo tuliaisina koronaa. Hyi teitä persut !

   1. Tavallista tekopyhää potaskaa Karjalainen.
    Työllisyyssatu osoittautui saduksi jo ennen koronaa, vaikka satua pyritkin puolustelemaan koronalla.
    Edes teoriassa se satuiltu työllisyyden lisäys ei ollut mahdollinen ja hallituksen koko ajan lupailema 30 000 työpaikan syntyminen on keisarin uudet vaatteet vanhassa pajetissa.
    Tuosta matkustelusta ja koronan tuomisesta lienee ennemminkin syytä syytellä pääkaupunkiseudun ja Turun citynarsisteja, joilla tuskin on mitään tekemistä persujen kanssa.
    Pääosa persuista kun tuskin on niitä hiihtomatkailijoita, jotka toivat koronan alpeilta ja levittivät sitä kieltojen jälkeenkin Levillä.
    Sinänsä on mielenkiintoista ristiriitaa siinä, kuinka persukammoisen mielestä kaikki ongelmat ovat persujen aikaansaamia, vaikka persut eivät ole olleet hallituksessa kuin hetken.
    Mitä ihmettä nuo muut erityisesti nykyhallituksen munarit hallituksessa yleensäkään ovat puuhastelleet, kun eivät mitään ole saaneet aikaan?

   2. Uusi korona-aalto levinnee Turusta ja aiheuttajana ruotsalaiset.

    Ruotsalaisrannikko myös linkoilee samoin kuin Lapin länsiraja.

    Mihin kohtaan laitetaan puomit?

    Luulisi myös Venäjän suunnasta tautia leviävän.

 2. Korona voi olla hyvinkin ilmiö joka tulee jäädäkseen…

  Millähän tämä vihervassari hallitus perustelee seuraavat tuhlaamisensa. Kokoomuksen hamuamat halppis ”työntekijät” muista maista on vain pelkkä kuluerä.

  Tiesittekö että Suomen yrittäjistä yli 20% elää alle 1000€ kuukausi tuloilla

  Nyt suosittu ”kevyt yrittäjä” buumi on tiputtanut tuloja vielä alemmas vaikka näiden ”kevyt yrittäjien” määrä kasvoi. Eli nämä ei tuota eivätkä kuluta. Tälläinen meininki on mm Kreikassa

Kommentoi