Mainos.

Kaikki ne, jotka ovat kyllästyneet ”vanhojen puolueiden” tapaan puhua politiikkaa, käyttäen politiikan kapulakieltä, eli puhua paljon sanomatta mitään, niin kuunnelkaa huomenna 11.30  Suomen Uutisten tuumaustuntia, jossa Jussi Halla-aho sanoo asiat suoraan siten, että tavallinen kaduntallaajakin pysyy tapetilla.

Ja vaikka ette Jussia ja hänen johtamansa puolueen sanomaa ymmärrä, niin kuuntelemalla voisi lamppu syttyä teidänkin yläkerrassanne ja näkisitte, että politiikassa ja yhteiskunnassamme on muutakin totuutta kuin teidän.

Tulkaa nyt sen verran pois sieltä viherkuplastanne, niin huomaisitte, että punainen viiva ei elätä kuin itsensä.

 

17 vastausta artikkeliin “Mainos.”

  1. Helpoin kieli politiikassa on joskus hiljaisuus ja nyt Halla-Aho on osannut noudattaa sitä. Kaupankäynnissä ja neuvotteluissa myös vastapuolen kuuleminen on yksi tärkein taito.

  2. Huono mainos ! Eihän kukaan pöllökään viisti jotain nukkavierua murisijaa kuunnella kauniina kesäpäivänä, kun on ihan oikea ja kiinnostavaa tekemistä kuten rikkaruohojen kitkentä ja kompostin tyhjentäminen. Siinä vasta selvää sanomaa tavalliselle tallaajalle. Haju voi olla sama kuin tuossa haastattelussa, mutta sen saa kuopattua.

  3. Oikeassa olet Heikki, rikkaruohot ja kompostitkin vaativat hoitoa, mutta olen huolissani sinun ”nupistasi”, sen kasetti on pahasti jumiutunut soittamaan samaa itkuvirttä. ( ihan blogiystävänä vaan sanon )

    1. Ole sinäkin Arvi varovainen kun levität sen salakaadetun porontaljan tv:n eteen messiaasi puhetta varten. Meinaan, otsaasi ei tule kuhmua, kun kumartelet mestarisi murinaa perseesi pyllistäessä Mariinin päin. Hyi, kun olet epäkohtelias, ei se viisikko kuitenkaan pyyhkimään tule, vaikka unta näkisit.

      1. …edelleen rahnuttaa samassa urassa, pistä pää pensaasen, kyllä se siitä.

        1. Eipä tuo persupaskan syytäminen persukammoiseltakaan aivoja vaadi – siihen riittää hysteerinen persukammo…

    2. Arvi, antaa jonkun jauhaa samaa levyä, loppuu se virta kun aikaa menee…

  4. Minä en pidä perussuomalaista puoluetta minään puolueena, vaan se on eräänlainen uskonlahko, jota johtaa ylipappi ja mestari, johon jostakin syystä alemmuudentuntoiset ”uskovaiset” haluavat liittää oman minänsä ( viitekehyksensä).
    Lahkossa on pappeja, talonpoikia ja kuppareita, jotka sopivat hyvin ylläpidettyyn kuvaan ja päällepäsmäreihin.
    Suhtaudun persuihin juuri siten kun suhtaudun erilaisiin uskonlahkoihin. Eli sillä on hyvä suojamuuri, joita ei asiasyillä voi voittaa, koska uskovaista on siten vaikea käännyttää.

  5. Jos siellä yläkerrassa lamppu palaa niin se sammuu Jussin horinoita kuunnellessa. Kiertäkää kaukaa niin ei tule vahinkoa sielulle.

  6. Mitenkä se Arvi onkaan; tämän aamun gallupeissa SDP:n suosio lienee historiallisen korkealla (edelleenkin katsastelen ulkopuolisena), tosin PS:kin petrasi hieman, vihreät ohi Keskustan, siitäkin huolimatta, että tämä voittajaksi povattu Saarikko; ilmiselvä maalaisemännän olemus nuoresta iästään huolimatta, ei oikeasti näytä vaikuttavan.

    1. Lipposen aikaan demarien suosion kerrotaan käyneen 35:ssä prosentissa. Salaseurainen vapaamuurari Lipponen avasi kuitenkin Suomelle helvetian portit eurotuksellaan.
      Vapaamuurari on invalidi vannomaan ministerivalaa.

  7. Kalle,- näyttää että kauniit ja rohkeat ovat rahoineen ( velka ) syrjäyttäneet terveen järjen käytön.

  8. Ei se Arvi oikeastaan minua mitenkään koske, minulle kun jokainen puolue on vain puolue; näiden aatteisiin en ole koskaan tuntenut erityisempää kiinnostusta.
    Minun ajatuskuvioitteni mukaan yksikään puolue ei aja esim eläkeläisten asioita.
    Muistaa pitää jokaisen poliitikon marssijärjestys; oma etu, puolueen etu ja sitten joskus … äänestäjä.
    Ei silti, en edes oikeasti kaipaa yhdenkään puolueen eläkeläispolitiikkaa; jos sellaista ylipäätään onkaan. Pärjään omillani, siis mihin puolueita tarvitsisin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *