Minä itse, muista viis – maailmassa riittää narsisteja

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006560932.html

””Esillä olevassa menettelyssä puututaan opiskelijan keholliseen itsemääräämisoikeuteen ja siten perustuslain 10 §:n suojaamaan yksityiselämään”, kirjoittaa kantelija.

”Julkinen valta voi puuttua yksilön tahdonvapauteen ja itsemääräämisoikeuteen vain lain nojalla”, jatkaa kantelija, jonka mukaan maskipakko ei perustu mihinkään olemassa olevaan lakiin, vaan yliopiston omaan määräykseen.”

Kantelija on siis sitä mieltä, että toisten suojaaminen ja tartunnan estäminen on vastoin hänen oikeuksiaan ja hänellä on oikeus tartuttaa ja siten jopa tappaa muita.

Mistä näitä narsisteja sikiää?

5 Replies to “Minä itse, muista viis – maailmassa riittää narsisteja”

 1. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/opettaja-nosti-13-vuotiaan-tukkimasta-kaytavaa-vaadittiin-maksamaan-10-000-kruunun-korvaukset-korkein-oikeus-ei-loukannut-oppilaan-oikeuksia/7862816#gs.9umccg

  ”Tapaus sai alkunsa Lidköpingissä, jossa kahdeksasluokkalainen poika istui välitunnilla sohvalla kavereidensa kanssa. Sohva oli nostettu tukkimaan käytävää, eivätkä oppilaat suostuneet siirtämään sitä. Poika istui paikallaan, kunnes opettaja veti hänet ylös sohvasta.

  Ruotsin lapsi- ja oppilasvaltuutettu piti tapausta oppilaan oikeuksien loukkauksena ja vaati pojan puolesta 10 000 kruunun vahingonkorvausta kunnalta. ”

  Mistä näitä mulkkuja noihin kaikenlaisten valtuutettujen ja muiden virkamiesten tehtäviin aina löytyy niin Suomessa kuin muualla?

  1. Juu ja ongelmia syntyy, vaikkei niitä olisikaan, kun kaiken maailman narsistiset mulkut niitä työkseen kehittelevät.

 2. Itsekkyys huipussaan, tosiaan.

  Kuinkahan tällainen ihminen sopeutuu johonkin työympäristöön?

  *******************************************************************************
  Tällainen lause oli artikkelin lopussa:
  .
  ”Tampereen yliopiston ohjeistuksen mukaan koronaviruksen riskiryhmään kuuluville järjestetään vaihtoehtoinen suoritustapa, jos sähköiseen tenttitilaan ei voi mennä. Myös ihmisille, jotka eivät voi esimerkiksi astman takia käyttää kasvomaskia, etsitään toinen tila.”
  .
  Tällainen toinen tila sopisi varmaan kantelun tehneelle ängyrälle.

 3. Suomessakin Jyväskylässä jonkun koulun oppilas polttivat joskus tupakkaa paikassa, jossa tupakointi oli kielletty. Kun tupakointi ei käskystä loppunut, väänsi opettaja tupakan oppilaan kädestä. Asia meni oikeuteen ja oppilas hävisi, paikassa oli räjähdysvaara. Mutta kun toinen opettaja väänsi kuulokkeet pois oppilaalta, joka yritti pitää niitä tunnilla, niin opettaja hävisi ja vaihtoi alaa.

  Vai ”keholliseen itsemääräämisoikeuteen” puututaan.

Kommentoi