Antifan tavoite on kommunistisen maailmanjärjestyksen luominen

USA:ssa on jälleen, presidentivaalien lähestyessä, polkaistu käyntiin maanlaajuinen väkivaltamellakointiaktivismi, aineellisen omaisuuden tuhoamiset ja poliisin vastaiset väkivallan teot, ja siinä käytetään hyväksi George Floyd-nimisen tummaihoisen miehen menehtymistä pidätystilanteessa 25. toukokuuta.

Näin havainnoi teologian tohtori ja dosentti Juha Ahvio 5.6.2020 päivätyssä artikkelissaan ”Black Lives Matter-rasistinen väkivaltamellakointi”, jossa hän valaisee Black Lives Matter-liikkeen ideologista ja organisatorista taustaa. – –
Ahvion mukaan keskeinen ja monien esiin nostama historiallinen ja samalla poliittisesti erittäin korrekti perustelu on se, että esitetään BLM -liikkeen synnyttämän väkivaltamellakoinnin kumpuavan suoraan orjuuden ja etenkin Yhdysvaltain orjuuden historiasta. Tämän historian katsotaan syyllistävän etenkin valkoiset ja valkoiset kristityt.

USA:n oikeusministeri William Barr on pitänyt Antifaa – militanttia ”antifasistista”-liikettä vastuussa väkivallasta, joka on puhjennut mielenosoituksissa halki Yhdysvaltojen ”protestina George Floydin kuoleman puolesta” poliisiväkivaltaa vastaan.
Barr kertoi myös liittovaltion hallituksella olevan todisteita siitä, etä Antifa ”kaappasi” lailliset mielenosoitukset ympäri maata ”harjoittaakseen anarkiaa, väkivaltaista mellakointia, tuhopolttoja, liikeyritysten ryöstämistä” ja julkisen omaisuuden tuhoamista lainvalvontaviranomaisia sekä viattomia ihmisiä vastaan ja jopa murhatakseen liittovaltion poliisin, sanoo oikeusministeri Barr. – –

”Antifan jäsenet eivät ole fasismin vastustajia, vaan itse sen ilmettyjä edustajia. Kommunismia, sosialismia yhdistävät yhteinen side anti-kapitalismiin ja anti-liberalismiin.
Antifa on fasistinen liike. Tämän liikkeen vihollinen ei ole fasismi, vaan vapaus, rauha ja hyvinvointi”, sanoo saksalainen taloustieteen professori Antony Mueller esseessään ”Mitä yhteistä on Antifalla ja alkuperäisillä fasisteilla”.- –
————————————
Blogini lähteenä olen käyttänyt Oikean Median artikkelia 1.7.2020, jonka otsikko on sama kuin tässä ja jonka on kirjoittanut Tytti Salenius. (Artikkeli on huomattavasti pitempi kuin tämä tiivistelmäni.)
Jk. Kannattaa lukea myös monipuolinen ja asiantuntemuksella kirjoitettu Juha Ahvion artikkeli Oikea Media 13.6.2020 ”Black Lives Matter ja orjuuden historia.

44 Replies to “Antifan tavoite on kommunistisen maailmanjärjestyksen luominen”

 1. Aikanaan eräs virolainen kirjailija sai tuomion, kun tuli Suomessa sanoneeksi, että ”oikeistolainen vai vasemmistolainen fasismi?”
  Eräs suomalainen ”runoilija”-mulkku kanteli asiasta neukkulan rosvoille.
  Kuitenkin antifa edustaa selkeästi tuota vasurifasismia ja nimenomaan sen väkivaltaista linjaa.
  Näiltä pitäisi ottaa pois kaikki nyky-yhteiskunnan tuet ja terveydenhoito vastineeksi rikoksistaan.

 2. BLM on vahvin argumentti maahanmuuttoa vastaan.

  ”Nyt on seurattu jo jonkin aikaa maahanmuuttajien ja heidän symppaajiensa mellastusta länsimaissa, kun amerikkalainen musta rikollinen sai surmansa poliisin epäasiallisen käsittelyn vuoksi. Koko ajan on mennyt hullummaksi ja hullumaksi, varsinkin Suomessa on murheellista katsoa, kuinka täkäläinen suvaitsevaisto yrittää epätoivoisesti kopioida käytänteitä Amerikasta ja keksiä suomalaisillekin historiaa orjuuttajina. – – ”

  Lainaus on Uuden Suomen blogiosastolta 1.7.2020, Akseli Erkkilän blogin alkuosa.
  Erkkilä on kotikuntani Kittilän toisen kauden kuntapoliitikko, puolue Seitsemän tähden liike. En tunne henkkohtaisesti tätä 27-vuotiasta miestä, mutta suhtaktiivisesti hän kirjoittelee ja nähdäkseni reaalikylki edellä.

 3. Antifa ei muuta yhtään mitään. Mitätön pilipalisakki jota ei tartte vakavasti ottaa. Lasse K. ja muut näkevät piruja siellä missä niitä ei ole. Maailmalle paljon vaarallisempia ovat autoritaariset johtajat.

  1. EI kyse ole siitä, paljonko sakki voi vaikuttaa.
   Toki nuo diktatuuripellet ovat pahempi uhka.
   Kuitenkin antifan terroristit aiheuttavat merkittäviä kustannuksia yhteiskunnalle niin omaisuuden tuhoamisella kuin väkivallan vaatimilla turvatoimilla.
   Kuitenkin sama terroristisakki nauttii yhteiskunnan tuista ja palveluista täysin määrin.

  2. Eemeli, olet yksinkertaisesti aivan väärässä olettamuksesi suhteen, antifa on jotain aivan muuta.

  3. Kyllähän se on juuri kuten Eemeli mainitsi; Antifan alku on tuolla 20-luvun Italiassa, oikeistolaisten, vasemmistolaisten ja liberaalien yhteenliittymä vastapainoksi Mussolinin fasismille. ja sen jälkeen esim Suomeen tullut vasta 90-luvun puolivälissä, hyvin sekalainen porukka, ei juuri mitään vaikutusvaltaa, paitsi epäjärjestyksen lietsomin en.

 4. Tämä Antifa on mitä on. Kommunismi tulee nyt vyöryen Kiinasta ja jokainen ”demokraattinen tai kapitalistinen” valtio ottaa sen ilomielin vastaan mukaanlukien Suomi.

  1. Odottakaas mikä antifa tulee, kun kommunistinen Kiina jakaa armeijansa jälkeen muulle maailmalle Trumpin USA:n varastamat korona-lääkkeet ilmaiseksi.

   USA on maailman pahin antifan lietsoja.

 5. AFA rulettaa -”Natsin puukottaminen on aina itsesuojelua.”

  Äärivasemmiston häikäilemätöntä toimintatapaa ilmentää hävyttömimmillään esimerkiksi se, että AFA ylläpitää rekisteriä yksityishenkilöistä, jotka ovat järjestön vastustamien puolueiden ja järjestöjen jäseniä tai toimivat niissä aktiivisesti. AFA tiedottaa yhdistyksiä ja työpaikkoja kyseisten henkilöiden mielipiteistä, mikä saattaa johtaa siihen, että henkilöt suljetaan ulkopuolelle tai syrjäytetään työstään ja yhdistystoiminnasta. Rekisteri sisältää muun muassa henkilöiden nimiä, osoitteita, henkilötietoja ja tietoa heidän suhteistaan muihin.

  AFA:lla on myös tiedusteluyksikkö, AFA dokumentation, joka ylläpitää tietoja ”äärioikeistosta”. Yksikön materiaaleja käyttävät luonnollisesti myös valtamedian toimittajat ja lehdet.
  ——————————————————-
  Yllä oleva on lainattu samasta lähteestä kuin avauskin ja kysessä on artikkelin loppuosa. Otsikko on minun itseni käsialaa.
  ————————————————————
  Ruotsin äärivasemmistolla on ollut jo hyvän aikaa iskulause ”Natsin tappaminen on aina itsesuojelua.”
  Suomi on lähes aina mennyt Ruotsin perässä pienellä viiveellä, asiassa kuin asiassa. Toivottovasti ei mene tässä asiassa.
  Jos tälle tielle lähdetään, mistä tunnistaa natsin tai ”äärioikeistolaisen”, jos henkilöllä ei ole mitään natsisymbolia, kaulakorua, rannerengasta, logoa vaatteissaan? ”Kantapään asennostako” kuten vanhat sanoisivat.

  Kommunismin nimissä on tapettu, kidutettu ja kaltoikohdeltu enemmän ihmisiä kuin minkään muun aatteen tai uskonnon nimissä. Mustan kommunismin kirjan mukaan aatteen nimissä on tapettu 100 miljoonaa ihmistä. Onko sen kenties liian vähän?

 6. Mikä lie afa pilipalipulju. Kommunismi ei koskaan valtaa länttä. Mutta on kommunistivaltion tekemä tavara kyllä vallannut lännen. Kiitos ahneitten teettäjin.Sillä lailla pönkitetään kommuinistivaltiota.

 7. Toissapäivän (3.heinäkuut 2020) Lapin Kansassa on yhden aukeaman kokoinen tietoisku, sis artikkeli, siitä miten minun ja kaltaisteni tietämättömien pitäisi herätä vastustamaan kauheaa rasismia ja tulla tietoiseksi valkoisen ihonvärini suomista etuoikeusista. Tekstin on kirjoittanut Anni Koikkalainen ja otsikko on ”Antirasismin alkeet”.

  Väliotsikot ovat käskymuodossa. Käskyjä on viisi (jotenkin raamatullinen olo tuli kun luin artikkelin).
  Käsky numero 1. Ota selvää.
  2. Puutu rasismiin.
  3. Tiedosta etuoikeutesi.
  4. Käytä ääntäsi.
  5. Tue tietoisesti vähemmistöjä ja voimista vähemmistön ääntä.

  Siis käskyt kuin katekismuksessa ja selitys mitä se on. Sitten on vielä sanasto antirasistiseen toimintaan: Kulttuurinen omiminen. Mikroaggressio, POC: lyhenne englannin kielen sanoista People of Colour, Rodullistaminen. – Orwellilainen uuskieli ei kun rikastuu.

  Tähän on tultu. Nykyään Kalevan omistama Lapin Kansa tuskin on poikkeus Suomen valtamedian päivälehdistä. Ei sanaakaan liki miljoonasta köyhyysrajan alapuolella elävästä suomalaisesta, ei viittaustakaan leikattuun indeksiin, ei halaistua sanaa esim. siitä, että maahan pitäisi saada eläkekatto, ei myöskään juuri mitään hallitusta kritisoivaa artikkelia, mutta tämmöiselle punavihreälle propagandalle kyllä löytyy palstatilaa, propagandalle, joka käy entistä röyhkeämmäksi ja entistäkin järkiköyhemmäksi!

  Olisiko niin, että uskonto ei olekaan oopiumia kansalle, kunhan uskonto on oikean sorttinen ja dogmit ovat kohdallaan. Onhan saksanjuutalainen Karl Marx hänkin isopartainen mies niin kuin muutkin entiset profeetat.

 8. Uskonnollista lahkoahan tämä ”anti-rasistinen” liike on alkanut muistuttaa. Sillä on oma rituaalinsakin, polvistuminen. Sillä osoitetaan kuulumista ”oikein uskovien” -joukkoon.

  Asiaan kuuluu myös ”synnintunto”. Jokaisen suomalaisenkin pitäisi nyt ”tiedostaa rasisminsa” eli etsiä itsestään tuo ”synti”, tunnustaa se ja pyrkiä siitä eroon. Muistuttaa hyvin vahvasti sellaista uskonnollisuutta jossa synnintunto on vahva ja alati tunnetaan ja korostetaan omaa huonoutta ja tunnustetaan syntejä. Sillä erotuksella, että nyt on vain tuo yksi ”synti” joka jokaisen on löydettävä itsestään.

  Anonyymit rasistit koolla. ”Olen Norppa, rasisti”. Muut nyökyttelevät vakavina. Sitten aletaan puhua, miten viikko on mennyt. Millaisia ennakkoluulosia ajatuksia on ollut mielessä. Joku on vahingossa puhunut englantia tummaihoiselle ja toiseuttanut. Joku on syönyt Eskimopuikon. Joku pelasi lasten kanssa korttia ja huomasi liian myöhään, että peli oli Musta Pekka. Joku tunnustaa ajatelleensa, että ajattelee kaikkia ihmisiä ihonväristä riippumatta samanarvoisina. Kunnes huomasi, että sellainen on ylpeyttä ja johtaa pois oman rasistisuutensa tiedostamisesta.

 9. Antifa rulettaa Saksassa – pakolaistyöntekijä kertoo kokemuksestaan.

  Wochenblick hastatteli saksalaisen pakolaistyöntekijää, AG Flucht + Menschenrechte – ei valtiollisen järjestön johtajaa, jonka silmät Kölnin uudenvuoden 2016 tapahtumat avasivat. – –

  Rebekka Sommer joutui äärivasemmistolaisen Antifan epäsuosioon, koska ei voinut pysyä enää vaiti. Tuodessaan julki totuuden pakolaisista hän joutui vastustamaan järjestön ideologiaa eikä sisäpiiriin kuuluvan kapinointia katsottu hyvällä. – –

  Viranomaishallintoon soluttautuneet äärivasemmistolaisia Sommer kutsuu ”hallinnon maanalaiseksi joukoksi”. Sommerin mukaan puolisotilaallinen Antifa tulisi kieltää terroristijärjestönä kuten vastikään teki Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump.

  – Yhä uudelleen Antifa paljastuu hallituksen voimaksi! muistuttaa lopuksi pakolaistyöntekijä Rebecca Sommer.
  —————————————————-
  Lainauksen lähde: Verkkolehti Kansalainen 5.7.2020 otsikolla ”Naisvihaa, rasismia, väkivaltaa – pakolaistyöntekijä kertoo kokemuksestaan”.

  1. Onko tällä blogilla tarkoitus luoda äärioikeistolaista vihaa Suomeen kuten Kallo tässä ilmeisemmin provosoi. Kallon vasemmistoviha näyttää olevan syvältä kotoisin.

   1. Äärioikestolaista lienee kaikki vasurien ja väkivaltaisen antifan arvosteleminen.

     1. Joku näkee sitä kaikkialla, mutta ei vahingossakaan huomaa vihervasureiden ajamaa vihaa ja rasismia enemmistöä kohtaan.
      Sinänsä muistutan, että Euroopassa toistaiseksi vasurien tekemä terrorismi on moninkertaista äärioikeiston tekemään terrorismiin verrattuna.

     2. ”Entäs se oikeistolainen viha-rasismi, joka on se näkyvin kaikkialla ?”

      Itse asiassa ei ole ja sen tietää ihan jokainen joka vaan edes välttävästi omaa edes vähäisintä mediakritiikkiä,mutta se vaatisi vaivaa lukea ja tutkia asioita otsikoita pidemmälle.

      Toisaalta kun maassamme on hallitus, jonka ministerit vetoavat tutkimukseen, joka ei täytä edes minkään tavanomaisen ”miksi kävit kaupassa” gallupin vähittäiskriteereitä, saatikka vakavia tutkimusta, niin ei kai heidän kannattajilta voi enempää vaatia.

 10. En ole koskaan mieltänyt suomalaisen vasemmiston liittyvän mitenkä Antifan. Ehkä olen ajatellut värin, kenties. Saattaa olla että liike on rantautumassa myös Suomeen – mitä isot edellä, sitä pienet perässä.
  Yleisesti on sanottava, että monet PB:n avaukset ikään kuin houkuttelevat tutkiman erilaisia aiheita.

  Alla on kohtuullinen keskitien näkemys liikkeestä Antifa

  ********************************************************************************
  https://www.verkkouutiset.fi/antifan-vakivallan-historia-alkoi-jo-benito-mussolinista/#d08e64c2

  01.07.2020

  Antifan väkivallan historia alkoi jo Benito Mussolinista’

  Liikkeen nimikin on peräisin lähes sadan vuoden takaa.

  Äärivasemmiston ensimmäisiä oli Italian Arditi del Popolo, joka taisteli Italian Benito Mussolinin mustapaitoja vastaan. Saksassa samaa teki kommunistien KPD-puolueen vaaleja 1932 varten perustama Antifaschistische Aktion, josta Antifan nimikin tulee. Sen oli määrä olla natsien SA:n tapainen puolisotilaallinen tai miliisijärjestö.

  USA:n Black Lives Matter -mielenosoitukset ja -mellakat toivat Antifan jälleen kerran uutisiin. Äärivasemmistolais-anarkistisen ryhmän johdolla perustettiin jopa oma ”valtio” Portlandissa vallatulle alueelle. Muutaman vuosikymmenen ajan Antifaa on nähty Suomessakin monien vasemmistolaishenkisten nuorisoaktiviteettien yhteydessä.

  1. Jos, ja kun isonlahden takainen hallinto täyttää jo toiminnallaan lähes Mussolinin housut, ihmekö tuo, että sitä väkivaltaa vastaan syntyy vastaväkivaltaa. Se ei ole suoraan mitään poliittista, vaan samoin asein anarkistisesti tappelevaa joukkoa hallinnon anarkiaa vastaan.

 11. Heikki Karjalainen: ”Onko tällä blogilla tarkoitus luoda äärioikeistolaista vihaa Suomeen kuten Kallo tässä ilmeisesti provosoi. Kallon vasemmistoviha näyttää olevan syvältä kotoisin. ”

  Tarkoitukseni ei ole lietsoa minkäänsorttista vihaa mihinkään suuntaan vaan parantaa maailmaa kuten muutkin maailmanparantajat kirjoituksillaan/puheillaan tekevät. Vai paraneeko maailma paremmin sillä, että Antifan tai jonkin muun äärijärjestön teoista ja suunnitelmista ollaan vaiti?

  Että karjalaisoletettu vasemmistovihani on syvältä kotoisin? Nauranko? Olen aina tullut toimeen ns. vasemmistolaisten kuin ns. oikeistolaisten kuin beesväristenkin kanssa. Esimerkiksi yksi parhaimpia kamujani sanoo olevansa Kallon viimeinen kommunisti (Kalllo on kotikyläni nimi). Tulemme hyvin juttuun. Kumpikin tietää toisen poliittissävyiset mieltymykset; emme koskettele juurikaan niitä asioita, vaan juttelemme muusta, metsäasioista (kummallakin on metsuritausta), eräasioista, kyllä maailmassa aiheita riittää.

  Entäpä Karjalaiset omat mahdolliset vihanletsontatarkoitukset, kun latelet tuollaisia syytöksiä, vieläpä kysymyslauseen muodossa, josta puuttuu kysymysmerkki? Sellaisia sanotaan retorisiksi kysymyksiksi niin kuin varmaan tiedätkin.
  Älä pidä tapanasi ladella tuollaisia syytöksiä.

 12. Jos asioita tarkastelee dikotomisesti, typeryys ja fiksuus eivät katso sukupuolta, puoluekantaa eikä muutakaan elämänkatsomusta eikä kumpaakaan voi ostaa eikä myydä.

  Yleisen petoksen vallitessa, totuuden puhumisesta tulee vallankumouksellinen teko. – George Orwell

 13. Karjalainen tarkoittanee, että äärijärjestö Antifan toimista vaikenemalla saavutetaan enemmän turvallisuutta ja yhteistä hyvää kuin niistä puhumalla.

 14. Vain kuollut ihminen on täysin neutraali puolueeton, puolueista ríippumat jne..

  Blogin avaajan luotettavuutta lisää se, että hän ei ole, ymmärtääkseni, tutkija.

 15. Miksi ihmeessä pitäisi olla puolueeton? Jos on kaikille mieliksi, ei ole kenellekään mieliksi.
  Siinä mielessä olen kylläkin puolueeton, etten ole ollut noin neljäänkymmeneen vuoteen minkään puolueen jäsen.

    1. Kuka niitä vain oikeiksi on väittänyt ?
     Jos hallituspuolueiden yhteisiä kantoja / omiani arvioin, ne ovat 80 % :sti oikeilla jäljillä.
     Jos persujen, ovat 80 %;sti ”kuutamolla” minun mielestäni.
     Laske siitä sitten.

     1. Se on sinun arviosi ”oikeista” mielipiteistä.
      Se ei ole totuus , mutta siitä viis…

 16. Ruotsissa militanttia antifasismia edustaa Antifasiscistisk aktion (AFA). Antifa on hyökännyt oikeistolaisia, ruotsidemokraatteja sekä jopa hallituspuolueiden edustajia vastaan. – –
  Ruotsin Antifa on muun muassa hyökännyt Nörrköpingin maahanmuuttovirastoon uhkailemaan työntekijöitä, lyönyt rikki Kristillisdemokraattien ikkunaruutuja, uhannut estää kunnanvaltuuston kokouksen Göteborgisa, mikä vaati miljoona kruunua vaatinen poliisioperaation kokouksen turvaamiseksi, sekä lyönyt kirveen maahanmuuttoasioiden tuomarin oveen ja spraymaalannut tämän talon. AFA:n jäsenet ovat myös uhkailleet ja pahoinpidelleet poliitikkoja ja näiden perheenjäseniä. – Wikipedia-artikkeli otsikolla Antifasismi.
  ———————————————————
  Ne, jotka puolustelevat tai ”ymmärtävät” Antifan toimia, ovat asettuneet ihmistapojen alapuolelle, ja halveksivat niitä vasemmistolaisia, jotka haluavat toteuttaa vasemmistolaisia arvoja poliittisesti tai muuten rauhanomaisesti ja laillisesti.
  No, myyriä, hyödyllisiä idiootteja ja syntämässään saamapuolelle jääneitä on aina riittänyt.
  Björn Wahlroos lohkaisi takavuosina, että kahdensankymmentä prosenttia ihmisistä on idiootteja, mitä lukua pidän jokseenkin liioiteltuna.

 17. SOS sijoittuu avunannon puolelle. Kansainvälinen hätämerkki. SOS-lapsikylät antavat myös apua hädänalaisille.

     1. Mistä lie tarttunutkin tämä saivartelun taito?

      Koetapas kerran vielä, jos kolmas kerta sanoisi toden. Vinkki, jos nimen sanat alkavat kirjaimilla s,o,o, niin mikä voisi olla lyhenne?

 18. Hassua, kukaan ei ole huomannut sitä, että tällä hetkellä useassa ministeriössä on näitä antifantteja ja avoimesti antifan toimintaa kannattavia.

 19. Sehän rimmaa hyvin, kun ministerillä, jonka mielestä vasemman laidan väkivalta on erilaista on erityisavustajana henkilö, joka avoimesti kannattaa AFAn toimintaa. Eikä pelkästään kannata, vaan jopa matkustaa ulkomaille osallistualkseen AFAN järjestämiin rähinöinteihin.

Kommentoi