Mistä saataisiin kansanedustajillekin sitä Fiksuutta?

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/937a709f-e8f6-4904-8fb3-f069d821ae86?utm_campaign=kiintea_iltalehti_uutisboksi_201808&utm_medium=almainternal&utm_source=aamulehti.fi

”Eräänlainen irrationaalisuuden ennätys saavutettiin eduskuntakeskustelussa 27. maaliskuuta. Tuolloin kansanedustajat käyttivät 16 puheenvuoroa ja lähes puoli tuntia todetakseen, että nyt ei olisi syytä pitää puheenvuoroja, koska hallituksella on kiire.

Ja vielä tämän jälkeen myöhemmin illalla puhetta salissa johtanut 1. varapuhemies Antti Rinne (sd) joutui huomauttamaan kansanedustajia, ettei salikeskustelu saisi venyä pitkäksi, koska hallituksella on ihan oikeasti kiire saada asetuksensa voimaan.

Tuolloin kansanedustajat olivat jättäneet vielä 22 puheenvuoropyyntöä.”

Ei näytä fiksuus paljoa päätä pakottavan, vaikka erikseen neuvotaan.

10 Replies to “Mistä saataisiin kansanedustajillekin sitä Fiksuutta?”

 1. Pitää muistaa että tv:n katsojat näkevät samaa mantraa hokevat edustajansa…

 2. Puhemieshän ei voi estää kansanedustajan oikeutta esittää kantojaan istunnoissa, vaan käyttäytymiseen ja puheen pituuteen.
  Kyllä vastuu on itse puolueilla ja niiden johtajilla ja ryhmyreillä.
  Nyt vaan näyttä siltä että oman naamansa esillä olo koronan varjolla tuo kaivattua julkisuutta.
  Varsinkin arvostelu siitä, että hallitus on tehnyt kaikki asiat päin persettä.

  1. Lukekaahan tämän aamuinen kolumni
   ,Kari Enqvist. Siinä annetaan melko analyyttinen tuotos nykyhallituksesta + naispoliitikoista. Eivät enää liene tyttöjä, eivät ”huulipunahallitus”. Saavat arvostusta yli puoluerajojen ja kansainvälisestikkin.
   Vartsin terveellinen kuvio.

 3. Järjenvastaisimmat puolueet ovat RKP ja vihreät.
  Vihreät fanittavat kaiken maailman lobbareitten kotkotuksia. Nyt heillä on antisisäministeri eli sisämonsteri.

  RKP on apartheidliike, joka sabotoi surulasten integraatiota päiväkodeista aikuisuuteen.
  Taxellistit kannattavat suomalaisten surukielistä kylvetystä päiväkodeissa. Mutta hiljan älystä vajaa oikeusmonsteri mölisi, kun surulapsia oli saamassa valtakielen kylpyä päiväkodeissa, kun ei ollut mahdollista järjestää apartheidiä tukevaa päiväkotia.

  Kroonisesta rotufreudentalismista kärsivä RKP tulee kielifasisminsa takia hyvin kalliiksi. Noilta syntymä-ääliöiltä pitäisi kieltää surulasten tulevaisuuden vaikeuttaminen.

  Perussuomalaisten Jussi joutui erottamaan puolueesta rotufreudentalismilla itsensä saatuttaneet nuoret.

  Mutta RKP:n vähä-älyiset eivät ymmärrä ammentavansa samasta lähteestä kuin kielletty Pohjoismainen Vastarintaliike, eli valkoisen herrarodun opista, jonka opin nojalla freukut pyrkivät aikoinaan orjuuttamaan suomalaiset ja provosoivat osaltaan punaiset kapinaan vuonna 1918.

  Ei ole kansanedustajilla paljoa älyä, kun myötäilevät freudentalistien pöljyyttä.

  Muualla maailmassa ”positiivinen syrjintä” tarkoittaa sitä, että pyritään hyvittämään aiempi syrjintä. Vähä-älyiset Suomen kansanedustajat vähä-älyisine puoluepuheenjohtajineen mieluummin lisäävät syrjintää.

  1. Kansanedustajat ovst menneet hyväksymään kolmikannan ehdottaman.muka sosiaalperustaisen työeläkejärjestelmän, joka ryövää lyhytikäiseltä köyhältä hänen ”myöhennetyn palkkansa” ja ”perustuslain turvaaman omaisuutensa” ja anta hänen eläkesäästönsä pitkäikäisille porhoille ja heidän frouvilleen Kauniaisiin tai Espanjan ja Floridan aurinkorannoille ja jumalattomaan ilmanpilaamiseen rälläämällä Tellusta ympäri.
   Syntymävuoteen perustuva elinaikakerroin huonontaa köyhän asema edelleen.

   Köyhät eläkeläiset asuvat useimmiten köyhissä, joissa korkea kuntavero rokottaa heidän tulojaan.

   Nykyhallitus ei näytä kiinnittäneen ongelmaan mitään huomiota, vaikka kansa antoi sille mahdollisuuden Arvopohja-Anan kehumisten perusteella.

   Anakin tuntuu nykyään vetelevän sikeitä, vaikka puoluejohtaja onkin.

   1. Veikkaisin oikeusmonsteri Henrikssonin tekevän kaikkensa, jotta pienituloisten eläkkeiden ryöstö saisi jatkua.

Kommentoi