Rantaruotsalaisten sekoilua – rokotevastaisuutta yritetään levittää

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/977c51c2-7399-452e-9160-c872c51710eb

”Rokotevastaisia lappusia jaettu postilaatikoihin Porvoossa”

En todellakaan ymmärrä näitä sekopäitä.

Jos eivät itse aio ottaa rokotetta, sairastukoot vapaasti, kunhan pysyvät poissa muiden joukosta.

Tuollaisen paskan levittäminen on jo sairautta.

Sinänsä tämä rokotevastaisten sekopäiden joukko on levinnyt erityisesti rantaruotsalaisten joukkoon jostain ihmeen syystä.

4 vastausta artikkeliin “Rantaruotsalaisten sekoilua – rokotevastaisuutta yritetään levittää”

 1. MOT tuli pari viikkoa sitten. Siinä oli suomalaisten salaliittoteoreetikkojen joukko, jotka uskoivat että koko korona on salaliitto ja rokotteella upotetaan ihmisiin mikrosiruja. Eli kaikenlaisia hourupäitä niitä on, eikä pelkästään suomenruotsalaisissa.

  1. Ei pelkästään niissä ja tuohon QAnon-uskovaisten joukkoon kuuluu yllättävän paljon koulutettuja naisia jostain oudosta syystä.
   Kuitenkin nimenomaan tuo rokotevastaisuus ja hopeaveden juottaminen on erityisesti huipussaan pohjanmaalla rantaruotsalaisten joukoissa.

   1. Lisää rantaruotsalaista sekopäisyyttä…

    https://yle.fi/uutiset/3-11702639

    ”Rajuista mielipiteistään tunnetun valmentajan kannanotot olivat kunnalle liikaa – Kruunupyyssä joudutaan miettimään, saako vuoden valmentaja pitää palkintonsa

    Kunta tiesi palkintoa jakaessaan Linda Karlströmin rokotekriittisyydestä, mutta juutalaisvastaisuus tuli yllätyksenä.”

    ”Karlström sanoo Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n julkaisemassa tv-dokumentissa, että juutalaisten kansanmurha tapahtui paljon pienemmässä mittakaavassa kuin historiassa on kerrottu. SVT:n kaksi toimittajaa soluttautui mukaan rokotevastaiseen liikkeeseen ja Karlströmin lähipiiriin puolentoista vuoden ajaksi. Osa dokumentin materiaalista on kuvattu salaa.

    Ruotsalainen Aftonbladet uutisoi dokumentista otsikolla, jossa annetaan ymmärtää, että Karlström kieltää juutalaisten kansanmurhan.”

 2. Homo Sapiens on todellakin nimenä aiheetonta ylvästelyä. Homo Idioticus tai Homo Imbesillius olisi ollut osuvampi. Mahtavaa elää ”tietoyhteiskunnassa”. Osaa ei kiinnosta mikään merkittävä tieto vaan pelkästään viihde, osa taas elää kuplassa ja osa rakentelee salalittoteorioita joita mitkään faktat eivät voi horjuttaa, nehän ovat vain ovelaa sumutusta. Ja vielä joillekin yksilön kokemus kumoaa tieteelliset tosiasiat. Merktttävää tietoa olisi saatavilla enemmän kuin koskaan mutta suurelle osalle ihmisiä sillä ei ole merkitystä.

Kommentoi