Suojatyöpaikkahimmelit eivät ole itsenäisesti ajattelevien suomalaisten suosiossa

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e3a04bea-1148-443a-89a0-caeb8b22a53c

”Suomalaisista kaksi viidestä (39 %) vastustaa sitä, että sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävät siirtyvät Sanna Marinin (sd) hallituksen ajamassa sote-uudistuksessa kunnilta ja kuntayhtymiltä uusille hyvinvointialueille (maakunnille), ilmenee KAKS – Kunnallisalan kehittämissäätiön teettämästä kyselystä.”

Kepulien ja demujen kannalta valitettavasti suomalaiset ajattelevat omilla aivoillaan eivätkä usko ”keisarin uusiin vaatteisiin”.

Voi vain toivoa, että tämä näkyy vaaleissa.

Kaikenlaiset erityisesti kepulien ajamat suojatyöpaikkahimmelit eivät todellakaan edistä terveydenhoitoa, vaan tuovat lisää tarpeettomia kustannuksia ja väistämättä lisäävät verotusta.

6 vastausta artikkeliin “Suojatyöpaikkahimmelit eivät ole itsenäisesti ajattelevien suomalaisten suosiossa”

 1. Linkin takaa lainattua:

  ”Hallituksen sote-uudistuksen (sis. pelastustoimi) tavoitteena on ”kaventaa hyvinvointi- ja terveyseroja, turvata yhdenvertaiset ja laadukkaat sosiaali- ja terveys- sekä pelastustoimen palvelut, parantaa palvelujen saatavuutta ja saavutettavuutta, turvata ammattitaitoisen työvoiman saanti, vastata yhteiskunnallisten muutosten mukanaan tuomiin haasteisiin ja hillitä kustannusten kasvua sekä parantaa turvallisuutta.””

  Olen tuohon esitykseen tutustut ajan kanssa, enkä minä kyllä ymmärrä miten esityksen pohjalta tuo kaikki saavutetaan, en vaan yksinkertaisesti ymmärrä.

  1. Jos tätä sotea jatkettaisiin vatkata vielä seuraavat 10 vuotta tulos olisi 0.
   Nyt se lähtee liikkeelle ja kehittyy vuorenvarmasti olivatpa arvostelijat nyt sen kimpussa miten tahansa.

   1. Sotea on vatkattu tähän asti puhtaasti puoluepoliittisten etujen mukaan, joten tulos on edelleen sutta ja sekundaa lisättynä lisäkustannuksia aiheuttavalla maakuntahimmelillä.
    Palvelujen saamisen ja paranemisen osalta ollaan edelleen suossa eikä tämä sotku niitä ainakaan paranna.
    Päinvastoin tällä hettkellä on uhkana mm. se, että hyvin toimivat ja tehokkaat Coxa ja sydänsairaala tulevat kärsimään pahasti sosialistisen utopian ja kepulien hinkuman maakuntahimmelin takia.

 2. Suurin osa suomalaisista ei osannut sanoa kantaansa. Vastustajat ovat varmaan perussuomalaisia ja kokoomuslaisia jotka vastustavat periaatteessa kaikkea mitä hallitus tekee. Onneksi sotea ei saatu tehtyä viime kaudella koska silloin se olisi tehty liikeyritysten parhaaksi, nyt se tehdään ihmisten parhaaksi.

  1. Ei siltä vaikuta.
   Sotea ajetaan väkisin maakuntahimmeliin ilman alkeellisintakaan tietoa siitä, mitä homma tulee maksamaan ja miten terveydenhuolto tosiasiassa tulee toimimaan.
   Se, että nykyehdotus jopa vaarantaa hyvin toimivat kunnallisomisteiset yksiköt, on todella törkeä osoitus sosialistisesta utopiasta.

  2. Norppa, totta, hallituksen mukaan tätä tehdään nyt ihmisten parhaaksi, hassua kyllä edellinen hallitus käytti ihan samaa fraasia eli onko tämä hallitus nyt sitten jollain tavoin edellistä pyyteettömämpi ulostuloissaan?

   Vähintään yhtä vahva ideologinen lähestyminen uudistukseen on tällä hallituksella kuin edellisellä, ne vaan ovat toistensa vastakohtia.

   Itse en vastusta periaatteesta uudistusta vaan siitä yksinkertaisesta syystä, että en usko siihen.

Kommentoi