Tanskassa demarit näin – Suomessa toisin päin

https://yle.fi/uutiset/3-11508762

”Tanska otti käyttöön pakkosiirrot lähiöissä, koska haluaa päästä eroon ”ghetoistaan” – ”En usko, että missään muussa Pohjoismaassa toimittaisiin näin””

”Ghetto-ohjelman (siirryt toiseen palveluun) käynnisti Tanskan edellinen, keskustaoikeistolainen hallitus. Sen tukipuolueena toimi maahanmuuttovastainen Tanskan kansanpuolue.

Nykyinen sosiaalidemokraattien vähemmistöhallitus on jatkanut ohjelman toteuttamista, vaikkei se tarvitse enää kansanpuolueen tukea päätöksilleen.”

Suomessa demut tukevat virheiden intoa lisätä elintasoturisteja suomalaisten elätettäväksi.

Tanskassa toimivat toiseen suuntaan.

3 vastausta artikkeliin “Tanskassa demarit näin – Suomessa toisin päin”

  1. Näin ohjelman tästä, onhan se vallan veikeää että voi olla asuma-alueita joissa poltellaan vesipiippua ja hengaillaan kulmilla, väkivaltaa ja ryöstelyä. Aluuen asukkaista 80% on maahanmuuttotaustaisia ja työttömyysprosentti huitelee 50% luokkaa, kielitaidottomia ja lukutaidottomia asukkaita….haluaisitteko tälläistä kulttuuria omalle paikkakunnalle…

  2. Jos olette käyneet Kistianiassa, voitte olla mitä mieltä tahansa. Se on hirveä hörhöjen paikka eikä sillä ole Suomen mamujen kanssa mitään tekemistä.

    1. Kistiania on vanha juttu eikä sitä ole mitenkään liitetty sen kummemmin Suomen kuin tanskankaan mamuihin tuossakaan jutussa.
      Kööpenhaminan kaupunki on alkanut rajoittaa Kistianian toimintaa ja siellä olevien hamppuputiikkien myyntiä on rajoitettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *