Husqvarnan leikkuupöydän pesu.

Näin simppelisti sujuu Husqvarnan leikkuupöydän pesu.

Liitetään letku leikkuupöydän liittimeen, avataan hana ja käynnistetään leikkurit.

Ei tarvita mitään söhrimisiä leikkuupöydän sisälle; veden virtaus leikkuuterien liikkeen ansiosta puhdistaa leikkuupöydän alustan.

 

9 vastausta artikkeliin “Husqvarnan leikkuupöydän pesu.”

  1. Kalle, odotappas kun se alkaa olla ihan aidosti likainen vuoden, tai parin päästä. Tuota kuvaa katselin ja sehän näyttää päältäkin, ihan niinkun ei ikinä olisi ollut käytössä. Tuoreella ruohosilpulla on ihmeellinen taipumus takertua jopa vaatteisiin tai ainakin tahria ne vihreäksi.

  2. .Minulla kun on tuollainen kallistava nosturi ja sitä käyttäneenä, huomioni on, ettei sitä roskaa paljon kerry, jos vain muistaa tuon huuhtelun, joka käytön jälkeen tehdä.

  3. Veikkaanpa että jos tätä huoltoa tekee säännöllisesti, välttyy noilta ikäviltä operaatioilta.

    Minä käytän itse työnnettävää ja hernesoppavoimalla toimivaa ruohonleikkuria, se on mainiota kuntoilua. Sekin on Husqvarna, vuosimalli lienee reilu 50 vuotta vanha. Sen puhdistaminen on melko manuaalista.

  4. No, nuo kelaleikkurit sitten kuuluvat aivan eri kategoriaan kuin ajoleikkurit.
    Niillä ajellaan pihapiirin pikkunurmikoita; ei nurmikoita.
    Tuo työnneltävä kelaleikkuri kuuluu rivitaloasukkaiden kategoriaan, eikä sillä taida olla asiaa vähänkään pidempään ruohikkoon.

  5. Minun pesutapani päältä istuttavalla oli ajaa se pienen kuopan päälle, jossa oli vettä ja pyörittää hetken siinä. Ei tietenkään niin kätevää kuin tuo letkutekniikka.

    Siimaleikkurin putsaan panemalla leikkurin siimaosan pyörimään isossa ämpärissä. Puhdasta tulee.

  6. Se vaan tuo leikkuupöydän vetohihnasto ei välttämättä ehkä pidä tuommoisesta ”kokokylvystä”.
    Nyt kun tuota traktoria on kotvan tullut käyteltyä, täytyy sanoa, vaikka se pieni onkin, on siinä jotain traktorimaisuutta kuitenkin ja ainakin päätehtävänsä hoitelee kyllä mainiosti.
    Kaikien kaikkiaan tuo Husse tuntuu ihan jämerältä vehkeeltä ja hallintalaitteiden sijoittelussda ilmeisesti ihan käytetty järkeä kuten tuo hydrostaattinen vetojärjestelmäkin.

  7. Näyttää tuo leikkuupöytä olevan samanlainen minullakin Partnerissa. Ainakin Stigassa olen vielä nähnyt samanlaisen ja ”Cullopissa” myöskin. Niiden valmistaja on varmaan sama, kuten moottoreidenkin, kaikkien ei kannata valmistaa kaikkea itse.

    Kalle, hanki sen perään pienet kevytkärryt, kuljettaa niillä jotakin, ainakin eväitänsä.

  8. Pentti; minullahan on muutamiakin peräkärryjä (kevyitä) vuosien varrella kertyneitä, pystyy niillä ainakin roskia kuljettamaan.

  9. Huskvarna TS 112 ajettu nyt viitisen kertaa nurmikko yhden kerran yhtämittaisesti 2 tuntia; pesin eka kertaa letkuliitännällä; vaihtelin leikkuukorkeutta; kierrokset täysillä; annoin käydä noin 10 min; vihreää vettä roiski ulos; sitten vesi seis ja letku pois ja ohjekirjan mukaisesti ns kuivaus kierrokset noin 10 min. Kierrokset täysillä laattojen päällä. Eipä ole varmaa tuliko puhtaaksi, varmempi olisi tietty 200 sarjan etuleikkurin puhdistussysteemi, jossa leikkuuosan saa nostettua pesuasentoon
    Ohjauspyörä koneessa kitkuu; lieneekö huonosti kasattu, vaikka pyysin kiristämään kaikki pultit hyvin ostettaessa tuotetta toukokuussa 2025. Täytyy sanoa kun menee ekaan huoltoon; tuskin on tyyppivika? Tähän mennessä tyytyväinen jälkeen ja hydro aivan olennainen. Syö4 T ainetta melkein 4 litraa kerta, kun ajaa koko nurmikon, kierrokset täysillä;peruustoimintoleikkuu aina käytössä(ROS). Takuu 2 v; katsotaan miten Husky toimii👍🇫🇮

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *