Kohta venäläiset avustaa Yhdysvaltoja kuten Italiaa…

Veljekset kuin ilvekset nämä kaksi,,, Putin ja Trump. Oikein toverillinen puhelu ollut näillä parhailla kavereilla jälleen kerran. Tietenkään mitään keskusteluja ei näiden kohdalta julkaista julkisesti.

En yhtään  ihmettelisi jos Trump pyytäisi apua viruksen taistossa ja antaisi venäläisten joukkojen tulla Yhdysvaltojen maaperälle… ”lääkäreitä, tutkijoita, biokemistejä ja muita GRU:n agentteja…”

Diktaattori diktaattorin tunnistaa…

Trump ja Putin keskustelivat puhelimessa – suunnittelivat yhteistyötä koronavirustaistelussa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006458462.html

5 Replies to “Kohta venäläiset avustaa Yhdysvaltoja kuten Italiaa…”

 1. Jos Putin lykkää suurensuurella ruutallaan Trumpille anaboolia kannikkaan, ei korona voi muuta kuin ihmetellä ihmisen oveluutta.

 2. Meikämanne on kehittänyt mäntysuopasovelluksen. En tiedä, toimiiko, mutta voipihan sitä kokkeilla.

  On havaittu, että koronaa vastaan toimii saippuapesu paremmin .kuin muut pesusineet. Syy on se, että kun viruksen pintaa suojaa rasvakerros, niin saippuan rasva liuottaa sitä ja saippuan natriun pääsee viruksen sisään tuhoten sen.

  Mäntysuopa sisältää mäntyöljyä, enkä tiedä toimiiko tuo öljy yhtä hyvin kuin eläinperäinen rasva. Jos toimii, niin suovan sisältämä kalium voi tehdä saman kuin rasvaisen saippun natrium.

  Mäntysuopa tunnetaan hyvänä eläinperäisen rasvan liuottajana kattiloista ja grillivälineistä, joten luulisi sen tepsivän koronavirukseenkin, ellei edellytä, että virus itse avaisi tuon yhteyden poistamalla rasvakalvon.

  Mäntysuopa soveltuu hyvin tukan ja koko vartalonkin pesuun. Itse olen pessyt mm. kangashanskat, jotka olen huuhdellut vain kevyesti, jotta tehoainetta jäisi niihin.
  Pesukoneeseen ei suopaa saa laittaa, koska se vaahtoaa liikaa. Jos vaatteita suovalla pesee, niin tulee pestä nyrkkipyykillä.

  Ennen suovassa oli hartsia, jonka mukanaolo voisi olla hyväksi tässä asiassa, koska se auttaisi suopaa säilymään kohteessa.

  Mäntysuovalla voisi käsitellä ovien kahvat ja porraskaiteet kuin myös monet kodin pinnat, keittiöpöydät ja jääkaapin ovet.

  Suopaliuosta voi laimentaa edelleen ja käyttää suihkeena.

 3. Kannattaisi tutkia mäntysaippuan teho koronavirukseen. Jos teho olisi vielä parempi kuin muilla saippuoilla, niin siinä olsi vientituote.

  Saippuaa kehuttaessa ei taidettu tehdä eroa kasviöljyistä ja eläinrasvoista tehdyn saippuan välillä.

  Mäntyöljysaippua on yli sata vuotta sitten patentoitu suomalainen keksintö, jossa natriumlipeä on muistaakseni korvattu kaliumlipeällä.

 4. Mitä minä sanoin!!! Mitä minä sanoin!!!

  Venäjä tulee jo Yhdysvaltojen maaperälle!

  Venäjä lähetti Yhdysvaltoihin sotilaskoneella koronavirusapua – Trump kiitti jo etukäteen ”isosta lentokonelastista” https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006460197.html

  Reagan ei voi enää edes kääntyä haudassaan, se pyörii siellä ympyrää.

  Toveri Trump murtaa Yhdysvaltojen lopullisen arvovallan maailman silmissä sallimalla ex kommareiden nykyisen diktatuurin tulla heidän maaperälle.

  Taas olin OIKEASSA!

Kommentoi