Kun mikään ei riitä ja silti tämä riittää.

Ihminen ei ole tyyvyäinen siihen mitä on nyt ympärillä. Ei ole hyvä vaikka on kaikkea koska pitää saada lisää. On hullua jotta juostaan koko ajan maaliin ja kun maali on saavutettu juostaan seuraavaa maalia kohti. Työelämässä on mm qvartaalit ja kun ne saavutetaan on seuraavana vuonna isommat qvartaalit.

Tämä pätee niin siviilielämässä kuin työelämässä. Ajamme itse itsemme loppuun.

Tänään kun katselin tuossa uuden perheenjäsenemme koiran elämää ja sen vilpittömyyttä, ainut huoli on ruoka ja turva.

Niin, meillä ihmisillähän on monellä tämä kaikki, silti mikään ei riitä.

Elä tätä päivää, ei ole parempaa päivää, ei ole väliä miten olet elänyt jos et voi elää nyt.

Jotenkin, ollaan tuhoamassa itse itsemme, minkä takia,,,ei minkään.

Semmottii….

Kuvahaun tulos haulle tuho

 

5 Replies to “Kun mikään ei riitä ja silti tämä riittää.”

    1. Moni pärjäisi vähemällä kun sitten pitäisi näyttää köyhemmältä. Markkinavoimat ajaa ihmistä kuluttamaan. Eli raha on jumala, jumala on raha.

      Toivon todella että tulisi jokin pandemia tai muu ja karsisi porukkaa riippumatta asemasta tai rikkaudesta. Sen jälkeen se elämä voisi olla on arvokkaampaa.

  1. En tiedä mikä tuon kiireen pohjimmainen syy on. Ahneus on hyvä arvaus. Tai sitten vain haluttomuus tai kyvyttömyys nähdä mitä tapahtuu johdon alapuolella. Ei ymmärretä mitä tehdään henkilökunnalle päättömällä hoputtamisella.

  2. Ahneus on hyvä arvaus. Hullua on, että yhteiskuntamme on rakennettu talosukasvun varaaan, mutta samaan aikaan todetaan, että maapallomme ei riitä jos kaikki kuluttavat samalla tavalla kuin rikkaissa maissa. Pitäisi siis kuluttaa yhä enemmän, jotta talous kasvaisi ja samaan aikaan kuluttaa vähemmän jotta luonnonvarat riittäisivät ja saasteita ja päästöjä ei tulisi yli luonnon sietokyvyn.

    Kun teknologia vääjäämättä johtaa yhä suurempaan tuottavuuteen, niin Sanna Marinin heittämä ajatus lyhyemmästä työajasta näyttää minusta hyvältä visiolta, Palkankorotuksen -ja suuremman kulutuksen- sijaan voisikin valita lyhyemmän työajan palkan pysyessä ennallaan.

  3. Kuten Norppa – työajan puolittaminen ja saisi kaikki töitä, mutta ahneus ajaa työssäolevat tekemään urakalla pitkää päivää eivätkä ymmärrä että siinä samalla sitten elättävät niitä joilta vievät työn.

Kommentoi