Lukasenkan epätoivo kasvaa

Lukašenka määräsi joukkonsa taisteluvalmiuteen – syyttää mielenosoituksista länsimaita

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/187a4989-a4f8-4121-95d5-4da5191e9e23

Kaikki tietää että tämä alkaa olla lopun alku. Jotenkin huvittaa miten nämä diktaattorit yrittää vielä aikansa lopussa rimpuilla kuin kuoleva sängyssä viikateniehen tullessa.

On oikeastaan mielenkiintoista seurata tämän narsistin loppua. Seuraavana voisi todellakin tämä mielenosoitusten aalto pyyhkäistä Venäjän yli.

Huomenna Valko-Venäjällä on suurmielenosoitus….

12 Replies to “Lukasenkan epätoivo kasvaa”

  1. Nato uhkaa kuten jo kerroin. Valko-Venäjän armeija on valppaana siellä rajoilla. Lukasenkokin näytti olevan univormussa.

    Muksiköhän Lukasenkoa on alettu joissain medioissa nimittää Lukasenkaksi? Nimi kirjoitetaan Lukasenko kuitenkin.

  2. Sinäänsä tätä ei uhkaa Nato. Suurin muutos tulee olemaan se jos Venäjä saa marssia pysyvästi Valko-Venäjän ”avuksi…”

  3. Näköjään vslko-venäjäksi Lukasenka ja venäjäksi Lukasenko.

    Kyllä se Nato uhkaa Valko-Venäjää. Saa nähdä alkaako armeija ampua Natoa. Lukasenkan kannalta huolestuttavaa lun sadat tuhannet natolaiset marssivat kaduilla. Uutisissahan tuon näki miten Nato siellä oli. Jos ette usko niin voitte varmistua kysymällä lähimmältä kommunistilta.

  4. Lisään vielä että Nato ja fasistithan siellä selvästi ovat, kuka tahansa kommunisti voi tämän pravdan vahvistaa. Leninin patsaskin on vaarassa.

  5. Näyttihän tuo Lukasenko lennelleen helikopterilla ja teki sieltä maahan tullessaan tetsauksen lippaattomalla rynnäkkökiväärille, uhos ohi mennessään jollekin 15v lapselle jotain siinä samalla. On se kova, on se ”erikois rambo”

Kommentoi