4 vastausta artikkeliin “Ne vain katosivat”

  1. TImo Harakka kirjoitti aikoinaan Vihreässä Langassa, että Pekka Haavisto on Juho Paasikiven reinkarnaatio.
    MIkäli Mikko Pauniota on uskominen, Vihreiden ”pyhä perhe” uskoo hindulaisperäiseen jälleensyntymisoppiin ja muihin ”pakanauskontoihin” liittyviin luonnon henkiin samoin kuin kolmannen valtakunnan natsit. Vihreiden ja punavihreiden yhteys natsi-idelogiaan on hämmästyttävän suuri. Esimerkiksi monet johtavat natsit kuten Hitler ja HImmler olivat vegaaneja ja vakaumuksellisia luonnonsuojelijoita periaatteellisista syistä. HImmler sanoi virolaisperäiselle henkilääkärilleen Kerstinille. ” Herr Kerstin, miten te voitte saada tyydytystä metsästämisestä? Ammutte piilokojusta viattoman eläimen, joka pahaa aavistamatta vain samoilee metsän vapaudessa etsien syötävää henkensä pitimeksi.” Mitäpå henkilääkäri osasi tähän vastata.

    Puinavihreät ovat veikeätä porukkaa. Ovat lainanneet osan aatteestaan natseilta, osan kommunismilta ja porhaltavat eteenpäin katse kirkkaana ja ovat niin humanisteja, niin humanisteja.

    Jk. Jos Pekka Haavisto on poissa näkyviltä, ehkä hänellä on meneillään metamorfoosi.

    1. Lasse kyllä, Vihreitten henkinen yhteys natsi-Saksaan on ilmeinen.
      Poliittiset päämäärät palvelivat NL:n etuja, ja tämän päivän toiminta markkintalouden kurittamiseksi edistää Kremlin pyrkimyksiä aiheuttaa hämmennystä ja hajaannusta länsimaissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *