Nato uhkaa Valko-Venäjää

Nato on käynyt Valko-Venäjän kimppuun.  Suuri osa Valko-Venäläisistä on selvästi liittynyt Natoon. Valko Venäjän presidentti Alexander Lukashenko onkin pyytänyt Venäjän presidentiltä Putinilta apua Naton uhkaa vastaan. Natoon liittyneet valkovenäläiset eivät hyväksy laillista vaalivilppiä ja vaativat mahdottomia kuten sananvapautta. Joidenkin tietojen mukaan Venäjältä onkin jo tulossa joukkoja kukistamaan Valko-Venäjän Nato. Myös Valko-Venäjän presidentti on pannut toimeksi ja määrännyt sotaharjoitukset Liettuan rajalle. Naton torjunta on siis vauhdissa.

7 Replies to “Nato uhkaa Valko-Venäjää”

 1. Parempi kerta rytinä kuin ainainen kitinä.
  ( tämän saa tulkita kukin mieleisekseen )

 2. NATO ei ole tehnyt mitään, eikä tee koska Trump ei halua että NATO tai Yhdysvallat ottaa hänen toverinsa Putinin kanssa yhteen.

  1. Mitäs asiaa Natolla on V- Venäjälle.
   Venäjällä ja V- Venäjällä on voimassa oleva valtioliitto.

   1. Mitä asiaa meillä on Pohjois-Koreaan, miksi sinne kannetaan ruoka-apua väkisin vaikka Kim käyttää kaikki rahat papatteihin ja kiinareihin.

    Kyllä Euroopan kyljessä oleva II Ryssälä pitää saada ruotuun.

 3. Näyttää siltä että Nato saattaa pakottaa presidentti Lukasenkon eroamaan. Jos niin käy, niin Nato todennäköisesti asettaa omat ehdokkaansa uusissa vaaleissa. Nato myös hajoaa ja alkaa kampanjoida eri Natojen ehdokkaiden puolesta. Mutta jos Putin puuttuu peliin ja auttaa jääkiekkoilijatoveriaan niin Naton johtohenkilöt joutuvat maanpakoon tai vankileirille. Huolestuttava tilanne tietysti että Nato näin järkyttää demokraattisen diktatuurin rauhaa.

Kommentoi