Oma arvio Venäjän laajentumisesta.

Voin sanoa että tällä hetkellä Suomeen pyrkii todella paljon ns ” venäläistä osaajaa”  niin pyrkii, kuka lottoaa että nämä haluaa vain kansalaisuuden takia tänne,  parikymmentä vuotta ja tämä maa on niiden, ei tässä muuta.

Kuvahaun tulos haulle russian soldier

 

Venäjän presidentti Vladimir Putin valmistautuu parhaillaan tekemään omanlaisensa ”jeltsinit”.

https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000006391770.html

7 Replies to “Oma arvio Venäjän laajentumisesta.”

 1. Ei se maan haltuun ottaminen 20 vuoden päästä niin helposti venäläisiltä käy. Vastassa on elinvoimainen vahvasti kasvava väestö, jolla on samat pyrkimykset – islaminuskoiset enemmän tai vähemmän eri väriset uussuomalaiset. Suomen kamaralla nähdään kenties jälleen sisöllissota, jossa hegemoniasta taistelevat tulokkaat tuhoavat toisensa minkä jälkeen perinteiset suomalaiset korjaavat potin.

 2. Vuosien varrella näiden määrä ”työntekijöinä” tulee lisääntymään, sekä avioliittojen kautta, reilussa 20 vuodessa tämä maa on ”vallattu” ilman laukaustakaan.

 3. ”Puolustusvoimissakin seurataan huolestuneena syntyvyyden rajua laskua Suomessa. Vaikutukset varusmiespalvelustaan suorittavassa ikäluokassa alkavat näkyä käytännössä 15 vuoden kuluttua.

  – Jos syntyvyyden kehitys jatkuu näin, kaikki ymmärtävät, että sillä on erittäin laajoja yhteiskunnallisia vaikutuksia ja sillä on vaikutuksia myös meihin, Puolustusvoimain komentaja, kenraali Timo Kivinen sanoo Nykypäivä-lehden haastattelussa.

  Kun vielä vuonna 2010 vauvoja syntyi noin 61 000, toissa vuonna enää noin 47 500, joista poikia vajaat 25 000. Tämän haastattelun jälkeen tulivat vielä vuoden 2019 tilastot, jotka olivat entistäkin synkemmät.

  Puolustusvoimat kouluttaa vuosittain noin 22 000 henkeä varusmiespalveluksessa. Miehistä varusmiespalveluksen suorittaa vuosittain noin 70 prosenttia.” (Verkkuutiset)

  Tämä pohjaa myös minun arvioon. Eli olen taas 100% oikeassa.

 4. Enpä voi moittia venäläistä nuorta siitä, että haluaa etsiä tulevaisuuttaan Venäjän ulkopuolelta.

  Heitäkin sopii käsitellä ihmisinä. Siellä on trolleja ja putinin käsikassaroita, mutta myös mm. tavallisia ihmisiä.

 5. Niin, pyssyuskoisten pettymykseksi näyttää siltä että ajan suuria kysymyksiä ei sittenkään ratkaista verellä ja raudalla vaan siemennesteellä ja äidinmaidolla.

 6. En ymmärrä mikä tämä pyssyuskovaisuus on mutta jokainen taaplaa tyylillään.

Kommentoi