Ratkaisu maahanmuuttajien covid-19 epidemian hoitamiseksi

Miksi emme mene suoraan asian ytimeen ja auta heitä joilla on tämä covid-19 taudin riski ihan oman taustansa vuoksi liittyen yhteisiin kokoontumisiin ja kulttuureihin joissa suku on aina läsnä vauvasta vaariin…

Suomessa on paljon tyhjeneviä kyliä mm Kainuun seuduilla ja siellä olisi isoja taloja tarjota näille joilla on hätä …ihmettelen miksi Ohisalon hallitus ei tee asian eteen yhtään mitään, terveisin: huolestunut kansalainen.

(Kuva:YLE)

6 vastausta artikkeliin “Ratkaisu maahanmuuttajien covid-19 epidemian hoitamiseksi”

 1. Naapurissani asui vielä pari vuotta sitten mamuperhe joka sittemmin sai häädön lukuisien sääntörikkomusten vuoksi. Asuntotarkastuksessa sitten selvisi seuraavaa: Ei oltu ikinä siivottu asuntoa, väliovet oli potkittu säpäleiksi, keskellä olohuonetta oli melkein kattoon asti ulottunut vuori paskaisia vaippoja, joita ei ole viitsitty viedä jätekatokseen, ym ym kaikkea. mutta muut mamuperheet ovat käyttäytyneet esimerkillisesti ja kaikkein mukavampia naapureitani ovat korealaiset ja virolaiset naapurini joihin olen hyvin tutustunut.

 2. Ymmärtääkseni laissa ei kielletä somaleilta isompien asuntojen ostamista, jos jollakin on asiasta parempaa tietoa nin korjatkoon.

  1. Kyse lienee enemmänkin siitä, että yhteiskunta kustantaa asunnot aika suurelta osin.
   Tietylle perheelle vuokrataan sopivan kokoinen kämppä ja asia on kunnossa.
   Ajanoloon kämppään kerääntyy muuta sukulaista ja tilat eivät enää riitä.
   Saattaa olla niinkin, että kaikkia kämpässä asuvia ei edes ole sinne kirjattu.

 3. Kyllä täälläkin köyhiä paapotaan. Toista taitaa olla mahtavissa liittovaltioissa, kuten Venäjällä ja Yhdysvalloissa.

  ”Maailman hauskin mies” kertoi, ettei Valloissa köyhä saa sairaanhoitoa ja monet asuvat teltoissa pakosta eikä vapaaehtoisesti kuin meikäläinen.

  Höpsöt poliitikkomme yrittävät tuhota keskinäisen solidaarisuutemme ja lojaliteettimme maahanmuuton ja EU-liittovaltion avulla.

Kommentoi