Saab, hyvän sään hävittäjä vierailee Pirkkalassa

Ei jatkoon. Jos ”taisteluhävittäjä” ei selviä huonosta säästä niin mistä se selviää,,,meillä Suomessa ei ole varaa valita säätä kun Venäjä taas iskee, ruotsalaisilla näyttää moinen valinta olevan omassa maassaan mahdollinen. Pirkkalan koelennosta tulossa pannukakku.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006389110.html

”Suomen Ilmavoimien seuraavaksi hävittäjäksi ehdolla oleva ruotsalainen Saab Gripen E saapui eilen Pirkkalaan testilentoihin. Räntäsateinen sää sotki kuitenkin ensimmäiseksi päiväksi suunnitellun testiohjelman suunnitelmat.”

 

 

8 vastausta artikkeliin “Saab, hyvän sään hävittäjä vierailee Pirkkalassa”

  1. Vihulainen voi sanoa moiselle aparaatille : ” häviä hyvän sään aikaan,,,,vielä kerkiit,,,annanko etumatkaa,,,”

  2. Tapansa mukaan Suutari veti mutkat suoriksi. Kannattaa lukea tuokin uutinen ajatuksen kera eikä tehdä hätiköityjä johtopäätöksiä.

  3. Ruotsalaiset ovat itse todenneet että kehitysvaiheessa oleva hävittäjä ei tähän säähän lähde, tuli juuri uutisissa, eli ei jatkoon,,,,

  4. Eikös kysymys ollut siitä, että testejä ei voida tehdä tuossa säässä? Vähän kuin jos haluttaisiin testata uuden auton huippunopeutta, mutta rata olisi jäinen. Ei se tarkoita, etteikö sillä autolla voitaisi ajaa jäällä, mutta liukkaalla ei huippunopeus selviä, kun auto luistaa enemmän kurveissa.

    Ja ruotsalaiset ovat luvanneet laittaa uuteen malliin lasinpyyhkijät ja sumuvalot, jahka ehtivät, niin se toimii pilviselläkin:

    http://www.uusisuomi.fi/hx-hanke/uuteenhavittajaanlasinpyyhkijat98090svenduudson

    🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *