Trump on ylivoimaisesti huonoin Presidentti Yhdysvaltojen historiassa

We are coming for you Trump': Man accused of trying to slash ...

Hävettää kuinka Yhdysvalloissa on näin lapsellinen presidentti joka laukoo mitä sylki suuhun tuo. Veikkaan että tätä ei enää edes kiinnosta toinen kausi, se hakee paikkaa liiketoiminnoilleen mm Venäjään ja Kiinaan ja ehkä Pohjois-Koreaan. Tämä armeijaa käymätön luopio on lännen pahin kaataja nyt.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006486628.html

”Trump selittää puheitaan desinfiointiaineen pistämisestä sarkasmilla – vieressä kuunnelleen asiantuntijan ilme kertoo paljon”

Vain hullu ehdottaa edes moista…

Kaikenlaisia ”sankareita” olen nähnyt mutta onhan tämä jo ihan omaa luokkaansa…

8 vastausta artikkeliin “Trump on ylivoimaisesti huonoin Presidentti Yhdysvaltojen historiassa”

  1. Kaliforniassa on suurimmat tuloerot. Upporikkaat ja kodittomia. Obama oli huonompi aika selkeästi ja Franklin Roosevelt.

  2. Trumpelo on vitsi. Ikävää että tälläinen narsisti on vallankahvassa.

  3. USA:ssa näkyvät omiin kupliin asemoitumisen seuraukset pahiten. Jos oma poliitikko sanoo, että maapallo on litteä niin sitä puolustetaan kiivaasti. Jos vastapuolen poliitikko sanoo, että suorakulma on 90 astetta, sitä haukutaan ja pilkataan ja sen sanoja leimataan kommunistiksi tai fasistiksi. Niinpä presidenttinäkin voisi olla vaikka aasi kunhan se on meidän aasimme. Suomessa ei onneksi olla menty ihan samaan, vaikka oireita usein näkyykin.

  4. Yhdysvalloissa on n 96 000 ihmistä kuollut narsisti presidentin myöhäisen toiminnan takia taistelussa virusta vastaan… onko se hyvä juttu, minulle se ei meinaa paskaakaan, haluan nähdä loppuun tämän farssin.

    1. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Trump olisi häviämässä Bidenille vaaleissa.
      Ei voi kuin toivoa, että tämä pysyy edelleen.

      1. Ei voi valita kuin toisen huonon, eli Biden, se on ihan seniili mutta parempi se kuin narsisti, on sillä joku auttamassa asioiden hoidossa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *