Trump tulee rikkomaan 124 vuotta vanhan perinteen

Vuodesta 1896 asti (silloin lennättimellä viestien) on aina hävinnyt osapuoli onnittelut voittanutta uutta Presidenttiä. Eli nykyään puhelimella tätä on aina hoidettu äänestyksen selvittyä. Oli vaalitaisto kuinka kova tahansa.

Trump tulee narsistina rikkomaan myös tätä vanhaa perinnettä. Edelleen ihmettelen kuka haluaa olla kuin hän?

(Kuva: Middle East Eye)

16 vastausta artikkeliin “Trump tulee rikkomaan 124 vuotta vanhan perinteen”

  1. Ilmeisesti on ollut vaalivilppiä. Ihmettelen miksi äänien lasku lopetettiin kun näytti että Trump voittaa.

    1. Juu, sehän on selvä että Biden on saanut apua Naurusaarilta sekä Uganda häiritsee äänestäjiä.

    2. Jos lasku olisi lopetettu kaikissa paikoissa Trumpin vaatiessa, Biden olisi voittanut koko paskan.
      Laskun keskeytettiin hetkeksi hulinoitsijoiden pelossa, mutta sitä laskettiin ja Biden saa Trupia koko ajan kiinni mm. Pensylvaniassa.

    3. Toistaiseksi tuon huijarin sakki ei ole kyennyt osoittaaan yhtään vaalivilppiä suuresta uhosta huolimatta.

  2. Kun ei vaan rupeisi apinoimaan Pommi-Obamaa ja muita hurjia edeltäjiään, niin kaikki on hyvin.

    1. Mistähän olet keksinytkään tuon pommi-Obaman?
      Sekoitatkohan nyt jonkun aikaisemman pommituslaivue-pressan ja Obaman toisiinsa ?

      1. Oisko Magelle jäänyt mieleen se kun Obama järjesti UAV koneilla täsmäiskuja terroristeja vastaan lähi-idässä, tottahan on että siinä meni myös siviilejä, mutta niiden siviilien keskellä nämä raukkamaiset terroristit lymyili.

        1. Voi olla.
          Sehän on ilman muuta pahempaa kuin siviilien murhaaminen tietoisesti kaulan katkaisemalla tai pommivyöllä.

          1. Sodassa amerikkalaisten ”friendly fire” eli omien tulitukseen kuolee monta prosenttia jalkaväestä ja muista joukoista, näin on ollut ja tulee olemaan, siitä ei juuri keskustella. Pienellä maalla kuin Suomella ei sodassa ole varaa ampua summa mutikkaan niin että omiakin menee.

            Eli epäsuorassa tulessa UAV lennokilla tulee väkisin tappoja jotka kohdistuu siviileihin, ikävää mutta näin on, mutta ei se ole minkään Obaman vika.

            Obama listi erikoisjoukoillaan Osama Bin Ladenin, se oli kova suoritus.

            Trump on vain luovuttanut ilmaiseksi USA:n armeijan tukikohtia mm Syyriassa Venäjälle, osassa luovutetuissa asemissa (isot rakennuskompleksit) oli ruokaa ja juomaa jätetty uudelle hallitsijalle, iivanalle, siitä löytyy googlesta videoita kun Venäjän armeijan joukot saapuivat ”valmiiseen pöytään”.

  3. HS=Kolme suurta televisiokanavaa ABC, CBS ja NBC katkaisivat yöllä Suomen aikaa kesken suoran lähetyksensä presidentti Donald Trumpin tiedotustilaisuudesta.

    Syynä olivat Trumpin väitteet vaalien epärehellisyydestä. Kanavat ovat ottaneet tässä esimerkkiä Twitteristä, joka on ahkerasti merkinnyt perättömiä väitteitä perättömiksi.

    Trumpin puhe oli täynnä valheita, arvioi HS:n Washingtonin kirjeenvaihtaja Anna-Sofia Berner. Trump väitti muun muassa, ettei ääntenlaskupaikoille olisi päästetty tarkkailijoita. Valheet olivat samoja tuttuja, joita presidentti on viskonut useasti Twitteriin:

    1. ”Yhdysvaltain pitkäksi venyneen vaalilaskennan avainsanoiksi ovat tulleet vilppi ja petos. Niitä viljelee istuva presidentti Donald Trump.

      Trumpin mukaan hän voi hävitä vain vaalipetoksen seurauksena. Nyt hän näkee sellaista kaikkialla.

      Trumpin taktiikka oli etukäteen tiedossa. Hän alkoi puhua vaalivilpistä jo kuukausia sitten. Presidentti on itse nimittänyt oikeusministeriön ja liittovaltion poliisin johdon. Jos väitteissä salaliitoista olisi perää, näiden olettaisi iskeneen niihin ajat sitten. Näin ei tapahtunut.

      Ylipäätään Yhdysvaltain vaaleissa ei ole havaittu juuri vaalivilppiä.” (IS)

      Tämä on Trumpin tapa tuoda sekasortoa, sama tapa on Putinilla

  4. HS=Myös yhdeksäntoista entistä liittovaltion syyttäjää – kaikki republikaanipresidenttien nimittämiä – julkaisivat Trumpin puheet tuomitsevan yhteislausunnon. Sen mukaan Trumpin väitteet vaaliprosessin vilpillisyydestä ovat “ennenaikaisia, perättömiä edesvastuuttomia”, The New York Times -lehti kertoo.

    Monet tv-kanavat ovat aiemminkin päättäneet, että ne mieluummin katkaisevat lähetyksen ja tarkistavat faktat mieluummin kuin antavat presidentin puhua puuta heinää.

    1. Nyt Twitter hävittää jatkuvasti Trumpin jakamaa bullshittiä, nyt tämä ”maailmanjohtaja” on alkanut jo syyttämään Twitteriä häviöstään.

      Donald J. Trump
      @realDonaldTrump
      Twitter is out of control, made possible through the government gift of Section 230!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *