Trump viemässä Yhdysvallat kohti sisällisotaa

”Yhdysvaltoihin luvassa lisää Trumpin tukemia koronamielenosoituksia – talouden täystuhoa pelkäävät ovat ottaneet aseet mukaansa”

Trump tuki mielenosoittajia

”Presidentti Donald Trump on jälleen aiheuttanut hämmennystä ja närkästystä Twitter-viesteillään.

Perjantaina julkaistujen viestien on tulkittu tukevan mielenosoittajia.” (MTV)

(Kuva: Washington Post) Miettikääpä samanlaista sakkia Suomen liput kädessä eduskuntatalon edessä ja Niinistön tukemassa tätä vallankumousta maan laillista hallitusta vastaan…

Trump on ajamassa maataan pikkuhiljaa kohti sisällisotaa. Hän ei käsitä tätä tautia ja sen vaarallisuutta koska hän kuuluu siihen yhteen prosenttiin jotka omistaa Yhdysvalloissa melkein kaiken. Suurin osa väestöstä elää lähes kehitysmaiden tasoisissa hökkeleissä ja elintaso on kädestä suuhun elintasoa.

Nyt Trump on julkisesti kannustanut ihmisiä (lähinnä äärioikeistoa) nousemaan kapinaan laillista hallitusta vastaan on maa ajautumassa todella vaarallisille teille.

Kyllä tämä henkilö on katastrofi, niin omalle maalleen kuin muille maille.

Kaikki tämä Trumpin toiminta sataa taas Kiinan ja Venäjän laariin.

Viime yönä puheessaan Valkoisessa Talossa hän asetti uuden päivämäärän jolloin rajoitukset  PITÄÄ poistaa, eli 1.5.2020. Mitä lottootte,,, minusta olisi vain vallan mainiota. Sitten tauti niittaisi lisää lisää porukkaa tuolla ja aiheuttaisi jopa sisällisodan pidemmässä juoksussa. Saisi Yhdysvallatkin sodan vihdoin omalle maaperälleen. Eikä se olisi sitten meidän ongelma, tapelkoot.

 

20 Replies to “Trump viemässä Yhdysvallat kohti sisällisotaa”

 1. Eipä tämä Ruotsia ole näyttänyt haittaavan sen enempää kuin muita maita vaikka paikat on siellä auki.

  1. Ei ole haitannut Ruotsia, terveydenhuollon viralliset tahot ovat siellä myöntäneet etteivät valmistautuneet moiseen, ruumiita tullut jo toistatuhatta. Ei minua vaivaa vaikka 90% ruotsalaisista menehtyisi.

  2. Ei näytä haittaavan.
   Vainaita tulee vuorokaudessa lähes saman verran kuin Suomessa koko pandemiassa toistaiseksi.
   Lisäksi kuolleista iso osa on niitä yhteiskunnalle vain kustannuksia aiheuttavaa vanhusjoukkoa, joten siitä vaan ja rahaa riittää paremmin turhuuteen.
   Muualla kovasti kärsineiden maiden tilastojen perusteella laumasuojasta ei lähiaikoina tule olemaan tietoakaan ja mahdollisen sellaisen vaatimasta tartuntamäärästä kellään ei ole harmainta aavistusta.
   Tällä hetkellä voi kuitenkin vain sanoa, että sen näkee tulevaisuudessa, mikä olikaan mahdollisesti se oikea linja.
   Nyt sitä arvaillaan aikaisempien tartunta-alueiden kokemusten perusteella.

   1. Ruotsi on oiva esimerkki välinpitämättömyydestä ja rahan voimasta… rahaa rakastetaan vaikka kuolemaan asti.

    1. Pullamössöhunnustaan huolimatta Ruotsi on sisältään melko kova yhteiskunta. Tämä Me..Tegnellin linja on tietoisesti valittu polku, toisin kuin esim. Italian ja Espanjan vahinkoryssimiset, jonka vaikutukset eri ryhmiin on varmasti tarkkaan arvioitu. Mikään muu täydellä pakalla pelaava yhteiskunta ei tietoisesti ja tarkoituksella Ruotsin tielle ole käynyt.

 2. Aseistetut mielenosoittajat vaativat USA:ssa koronarajoitusten purkamista https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006479774.html

  Tässä blogia tukeva juttu. Onko tälläinen maa turvallinen kansalle kun kaduilla kävellään jo aseet kädessä vastustaen maan laillisesti valittua hallitusta vastaan presidentin tukiessa näitä vandaaleja…!

 3. Protestit osoittavat, miksi nykyisistä Yhdysvalloista ei voi tulla diktatuuria. Perustuslain toisen lisäyksen takaama vapaa aseenkanto-oikeus antaa kansalaisille hyvät mahdolisuudet painostaa hallintoa, mikäli kansa kokee hallinnon toimet asiattomiksi.
  Kansa voi tietysti olla näkemyksissään myös väärässä, mutta vastaava virheen mahdollisuus on myös hallinnon toimissa, jotka nekin ovat seurausta inhimillisten ihmisten tekemistä päätöksistä.

  1. Niin, onhan tämä varsin erikoista että puhumalla ei asiat järjesty, vaan jopa aseiden voimalla. En kannata tälläistä tapaa toimia.

  1. Tässä on totuus Yhdysvalloista:

   ”Köyhien määrä kaksinkertaistunut
   Yhdysvalloissa elää köyhyysrajan alapuolella 43 miljoonaa ihmistä. Köyhien määrä on kaksinkertaistunut 50 vuodessa. Kodittomia lapsia on 1,5 miljoonaa, mikä on kolminkertainen määrä 1930-luvun lama-aikaan verrattuna.”

   Lähde:

   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/09/11/ulkolinja-koyhana-amerikassa-yha-useamman-keskiluokkaan-kuuluvan-elintaso-on

   Sitten on miljardöörejä kuten Trump ja kumppanit. Ei se meininki eroa paljon Venäjästä jossa on myös miljardöörejä joilla on lähes kaikki ja paljon köyhiä joilla ei ole mitään.

   Nämä kansalaiset kun nousee esiin alkaa tapahtumaan…. kaikki ei mahdu vankiloihin. Koskee niin Yhdysvaltoja kuin Venäjää…

   1. Näin maamme perusälykkö rotufreudentalistimitalisti, kolmen vartin ruotsalainen, eurottamisen sankari, Paavo Lipponen:

    ”Kun katsomme niitä maita, jotka maailmalla menestyvät, niin kuin esimerkiksi Yhdysvallat ja Ruotsi, niin ne ovat Suomea avoimempia yhyeiskuntia.”

    ”Suomea vaivaa henkinen taantuma.”

    ——–
    Liika avoimuus johtaa valtakunnan pirstomielisyyden tilaan, jossa kansalaiset kyttäävät pyssy kädessä toinen toistaan, eikä keskinäistä solidaarisuutta löydy.

 4. Niinhän se menee että jos hallinto pelkää kansalaisia, silloin on vapaus. Toistepäin ollessa niin on diktatuuri. Jos Ruotsissa jää kuolemat yhtä suuriksi kuin muissa maissa väkilukuun suhteutettuna, niin silloin voittavat kun ei tarvinnut maan taloutta pysäyttää.

 5. 48300 yhdysvaltalaista kuollut tähän mennessä virukseen. Trumpista se on pieni luku… halpa on henki tuossa maassa.

Kommentoi