Trumpin ihmelääke… valo ja lämpö

Ohessa linkki josta voi seurata narsistisen presidentin ohjeita kansalle…”menette valoon ja lämpöön, virus,,, se vain katoaa pois” ja kun lehdistö kysyy oletteko te lääkäri? Vastaus : ” en ole ehkä lääkäri mutta katsokaa minua kuinka pätevä olen…” ja osoittaa sormella päätään. Meillä päin kun sormella osoitetaan omaa päätä se mielletään monesti ”olen hullu”, onko rapakon takana sama päätelmä. Tietenkin kun tämä on niin täynnä itseään hän osoittaa olevansa nero.

Vasta Trump väitti että chloroguine lääke (samaa ainetta käytetään akvaarioiden puhdistamiseen) ehkäisee koronavirukselta. Eräs pariskunta oli ostanut sitä ja popsineet päätyen mullan alle… koko lääke ei toimi oli jälestä asiantuntijat kertoneet, vastoin NERO (Muinaisessa Roomassa oli tälläinen johtaja) Trumpin ohjeita.

Miettikää miten vaarallinen on maailman vaikutusvaltaisimman maan presidentti joka jakelee TV:stä mitä ihmeellisimpiä ohjeita kansalaisilleen… miltäs kuulostaisi jos meillä Presidentti Niinistö kehoittaisi menemään aurinkoon ja lämpöön : ” kyllä se virus lähtee kun kansa menee ottamaan aurinkoa ja välillä vaikka saunomaan kuumaan saunaan…”

Tässä Trumpin ulostulo jota heidän lääkärikin ihmettelee…

19 Replies to “Trumpin ihmelääke… valo ja lämpö”

 1. Tuosta voi lukea ihmelääkkeestä by narsisti Trump.

  https://www.politico.com/news/2020/04/23/trump-coronavirus-sunlight-205969

  ”Trump promotes theory suggesting sunlight can kill coronavirus
  Deborah Birx, the White House coronavirus task force coordinator, said she had not seen research to support the theory that heat could kill viruses.”

  Deborah on tietenkin ammattilaisena täysin eri mieltä, mutta eihän narsisti muita kuuntele kuin itseään. Lukekaapa koko tarina.

 2. Bulgarian mummo joko profetoi tai ennusti psri vuosikymmentä sitten, että tänä vuonna Ruroopps.myrkyttyy (tai myrkytetään), Vladimir yritetään murhata ja USA:n presidentti kuuroutuu.

  Jos Vladi eli Viljo on tosiaan Karjalan huuhaa-kaivausten takuumies, niin ei olisi ihme, jos joku maan turvallisuudesta vastaava huolestuisi ja ryhtyisi toimintaan.

  Jos Trumppa ”kuuroutuu” niin se saattaa merkitä sitä, että pappa tulee kuuroksi järjen äänelle.

 3. Täytyi tarkistella niitä mummon tarinoita

  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/sokean-ennustajan-kylmäävät-ennustukset-vuodelle-2020-muslimiterroristit-yrittävät-kemiallista-iskua-euroopassa-putin-joutuu-salamurhayrityksen-kohteeksi-trump-sairastuu/ar-BBYiZbt

  Mummon mukaan Trumpalla olisi aivokasvain (joka tietysti olisi vaikuttanut jo viime vuoden puolella).

  No, ei pieni mitään. Trumppa vaan pöydälle, taltalla reikä kalloon ja nykäistään kasvain pois. Vähän sairaslomaa tiedossa.

  1. Tarkemmin:
   Mummon ennustus antaisi mahdollisuuden ajatella, että Trumpalla on aivokasvain, joka ajattelun hajanaisuutta, jota on ilmennyt. Kasvain voinee myös viedä kuulon ruumiillisesti, eikä vain kuvainnollisesti.

 4. Mikäli ymmärtää englantia kohtuullisesti, on parempi kaivaa video ko. tiedoitustilaisuudesta, ja kuunnella itse mitä Trump ja tilaisuudessa esiintyneet asiantuntijat oikeasti sanoivat, kuin lukea asiayhteydestään irrotetuista kommenteista koostettu juttu.

  Nuo Trumpin kommentit valon ja lämmön mahdollisesta vaikutuksesta Covid-19 viirukseen perustuivat amerikkalaistutkijoiden havaintoon (https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006485143.html), jonka mukaan auringonvalolle altistuessaan viirus kuolisi jopa minuutissa. Trump ei väittänyt auringonvalon parantavan ensimmäistäkään koronapotilasta, mutta heitti tutkijoille mietittäväksi villin ajatuksen, joko valoa olisi mahdollista käyttää jotenkin myös parannuskeinona.

 5. Ja paremmaksi menee, tämä henkilö joka on parempi kuin yksikään maan kenraali tai viisaampi kuin yksikään maan lääkäri ehdottaa nyt ”kloriittia” ruiskutettavaksi ihmisiin että virus kuolee 💪💪💪

  Trump ehdotti desinfiointiaineen piikittämistä koronaviruspotilaisiin – asiantuntijat tyrmistyivät ja sosiaalinen media räjähti https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006485498.html

 6. Kansa nousee kapinaan:

  ”Mielenosoittajat ovat kanteet ruumissäkkejä presidentti Donald Trumpin omistaman hotellin edustalle Yhdysvaltain pääkaupungissa protestoidakseen hallinnon koronatoimia.

  Yhdysvalloissa on tähän mennessä kuollut jo yli 50 000 ihmistä koronaviruksen takia. Luku on selvästi suurin koko maailmassa.” (MTV).

  Enää ei puutu kuin että Trump pistää kansalliskaartin ampumaan omia kansalaisiaan. En yhtään ihmettelisi.

 7. Kun tuotekehityksessä työskentelevänä katsoin ja kuuntelin videon tuosta tiedotustilaisuudesta, nuo Trumpin heitot vaikuttivan yhdenlaiselta aivoriiheltä tai ideapalaverilta. Toisin sanoen Trump heitteli ilmoille ajatuksia ja ideoita, jotka ensikuulemalta voivat kuulostaa naurettavailta, mutta saattavat kuitenkin herättää asiantuntijoissa uudenlaisia ajatusmalleja ja innovatiivisia ratkaisuja.

  Tuollaisille aivoriihille ja/tai ideapalavereille on varmasti tässä koronakriisissä tilausta, mutta totuudennimissä tiedotustilaisuus ei varmaankaan ole se paras paikka. Trumpilta puuttuva lääketieteellistä koulutus, ei ole aivoriihen ja/tai ideapalaverin kannalta ongelma, vaan se saattaa olla jopa hyöty. Usein asiaan hyvin perehtyneet ovat muodostaneet itselleen tietynlaiset ajatuskulut, jotka estävät uusien ja erilaisten ideoiden synnyn, jolloin asiaa tuntemattomat villit ideat voivat auttaa asiantuntijoita löytämään uusia ja innovatiivisia ratkaisuja.

  1. Auringon ultraviolettisätely tappaa tiemmä viruksia pinnoilta tehokkaasti, mutta väitetään, että lämpöä virus kyllä kestää aika pitkään.

   —-

   Ihmettelen, etten ole havainnut tietoja tutkimuksista koskien mikroaaltouunin vaikutuksista virukseen.

   Tavara lämpenee uunissa siitä kitkasta, mikä syntyy, kun magneettiaallot värisyttävät vesimolekyylejä. Kemiallisia muutoksia ei ehkä tapahdu.

   Elintarvikkeen kohoava lämpö ei luultavasti tapa elintarvikkeen pinnalla olevaa koronavirusta uunikäsittelyn aikana.

   Kai viruksessa kuitenkin pari vesimolekyyliä on, joita magneettiaallot ravistavat? Olisi hauska tietää, mitä tämä ravistelu aiheuttaa viruksen hyvinvoinnille.

   ———–

   Elintarvikkeen pinnoille saattaa tulla viruksia tuotantolinjoilla, pakkauksissa ja kotona viruksia voi siirtyä pakkausten ulkopinnoilta tuotteeseen.

   ———–

   Ei ole myöskään näkynyt tietoja ilman otsonoinnin vaikutuksesta virukseen. Tuotantotiloja voisi otsonoida, mutta voi syntyä haitallisia hapetustuotteita. Ainakaan elintarvikkeita ei kannattane otsonoida.
   Suojavarusteidenkin, ainakin hengityssuojainten, otsonointi olisi haitallista. Keuhkoihin päätyisi otsonia, O3, ja epämääräisiä hapetustuotteita.

   ———-

   Mikrouuniin ei kannata kuivia suojavarusteita panna. Voi syttyä tulipalo ja uuni voi tärveltyä.

 8. On kyllä ihmeellistä, että tuossa USA nimisessä ”ihmemaassa” on ihmisiä, jotka sokeasti uskoo ääliöpressan puheita ja menevät kokeilemaan ko. valelääkärin ”reseptejä”. Ja Suomessa on henkilöitä jotka kehuvat trumpeloa maansa parhaaksi pressaksi vuosikymmeniin. Hyi helevetti.. Onneksi meillä on järjissään oleva pressa, joka toki on mukana viruksen torjuntaan liittyvissä jutuissa, muttei sentään ehdota hoitomenetelmiä. Hyvä niin..

 9. Kekkonen oli mun mielestä hyvä pressa. Sen jälkeen kaikki on ollut todella huonoja..

  1. Kekkonen oli oman aikansa ”kekkonen”. Eipä ole arvostelijoilta löytynyt ehdokasta joka olisi hoitanut pressan hommat tyylikkäämmin. Toki arvostelijoita/jälkiviisaita riittää, muttei kukaan arvostelijoista osaa esittää, edes jälkiviisaasti, kertoa miten virka olisi pitänyt hoitaa. Ei se Suomelle valtiona ollut lainkaan huonoa aikaa. Olisi mielenkiintoista tietää että nämä kekkoskriittiset kertoisi miten ja kuka Suomea olisi pitänyt johtaa noina vuosina. Ja että lopputulema olisi ollut sama.

 10. Onneksi maailmalla on narsisti nimeltä Trump, moni blogisti voi löytää itsestään myös saman hahmon, kiitos siitä

Kommentoi