Trumpin KKK kultti ja ”uusnatsit” seuraa johtajaansa kuin Aatua aikoinaan… till the end!

Hevosetkin nauraa Trumpin ulostulolle, vetää naamariin malaria lääkettä ja siksi on terve 🤣🤣🤣, illalla vielä kasa hampurilaisia ja colajuomaa. Toivon sydämestäni että kansa apinoi häntä, koska tällä mikstuuralla ei sitten covid-19 virus vaikuta 💪💪💪. Ja muistakaa syödä sitä sinkkiä sen malarialääkkeen kanssa, kyllä se siitä, kyllä se siitä. Lisälääkkeenä valoa persiin kautta elimistöön niin on laakista kirkas 🤟🤟🤟

(Molemmat kuvat Washington Post)

Yhdysvalloissa on kasvanut ennennäkemätön kultti kuin Natsi-Saksassa konsanaan fuhrerin puolesta. Ken tätä kannattaa on kyllä vietävissä kuin pässiä narussa… sakki marssii Trumpin toivomuksesta aseet käsissä massoittain kaduilla, milloin jokaiselle hankitaan ruskea paita ja käsinauha jossa lukee MAGA.

Tiedoksi, lause: ”Amerikka suureksi” on KKK:n iskulause vuosikymmenten takaa.

Katsokaas Spike Leen ohjama BlacKkKlansman elokuva, siinä esiintyy myös Trump KKK ja ”uusnatsi” kannattajineen. Jasper Pääkkönen on yhdessä pääroolissa.

 

3 vastausta artikkeliin “Trumpin KKK kultti ja ”uusnatsit” seuraa johtajaansa kuin Aatua aikoinaan… till the end!”

  1. Mistähän tuota ihmemikstuuraa saa Suomen kaupoista 💪💪💪, cocista ja hamppareita saa Mäkkäriltä. Sekä pitää muistaa huono liikunta joka nostaa myös vastustuskykyä covid-19 viirusta vastaan 👨‍🔬👨‍🔬👨‍🔬

  2. Trump on valitettava esimerkki sellaisesta identiteettipolitiikasta, jossa johtaja saa olla vaikka kuinka pässi mutta häntä puolustetaan koska hän on meidän pässimme. Tunne on jyrännyt järjen täydellisesti.

    1. Suosittelen leffaa josta traileri tuossa. Löytyy mm Netflixistä.Leffan lopussa käsitellään tätä päivää ja kyllä siellä nuo äärivoimat mellastaa presidentti keulanenässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *