Trumpin ulkopolitiikka kärsii hänen sisäpolitiikasta.

Mies joka ei aja kuin omaa asiaa. Trump…

Erikoista on että Iranin yksi tärkein kenraali (heidän Patton) surmataan. Kosto isku on mallia uudenvuoden raketit. Kukaan ei edes loukkaannu siinä.

Mitä tekee Trump. Pakkaa kamat ja tulee lähtemään pian pois joukkoineen koko Lähi-Idästä.

Alue tullaan jättämääm seuraavan suurvallan eli Kommunistisen Kiinan ja Diktaattorin hallitseman Venäjän armoille.

Jos yleisö ei tiedä vielä, niin juuri Kiina ja Venäjä myy Iranille a-tarvikkeet ja aseet.

Mies joka ei näe metsää puilta:

Trump tulee keskittymään 110% omiin etuihin ja tulevaan vaalikampanjaansa…. ”America first,,,, sorry,,, me first…”

US President Donald Trump leaves the  world power to the Communist China and Russia. 

 

 

 

7 vastausta artikkeliin “Trumpin ulkopolitiikka kärsii hänen sisäpolitiikasta.”

 1. Olen ollut tästäkin oikeassa koko ajan. Kaikki lähti siitä kun ainut järjen ääni Trumpin hallinnossa, eli Kenraali Mattis otti lopputilin Trumpin sirkuksesta.

  Katsotaan tämä loppuun… aikamoinen farssi tämä nyt on.

 2. Trump onnistui siinä missä lähi-idän uskonnolliset johtavat eivät: yhdisti Iranin siviilikansan USA:ta vastaan ja ydinaseen puolelle.

 3. Voidaan sanoa että ”Trump uskovaisia Euroopassa” on vedetty harhaan ja pahasti. Tässä nähdään myös se että ei tälläinen henkilö tule koskaan tukemaan mm Natoon kuuluvaa Baltiaa. Oma napa sille on tärkein.

  Nyt kun olisi pitänyt näyttää kaapin paikka Iranille niin tämä perääntyy…outoa, sanoisinko ettei kenraalit tule tästä pitämään…

 4. Iranin hallitus haluaa antaa kuvan jonka mukaan iranilaiset surevat joukolla Suleimania. Totta kai on paljon huivipää mummoja ja partaniekkoja niin tekemässäkin. Onnistuivat jopa,survomaan 52 ihmistä kuoliaaksi Suleimanin hautajaisissa, uhreja tuli enemmän kuin USA:n iskussa. Mutta kulissien takana todennäköisesti Suleimanin kuolemaa pidetään hyvänä, sillä hänen johtamansa Vallankumouskaarti on se mahti, joka on demokratiaa vaativien mielenosoittajien pahin vihollinen. Iranissa on ollut suuria mielenosoituksia viime kuukausina, kovinkaan paljoa niistä ei ole Suomessa uutisoitu. Arviolta 1500 ihmistä on tapettu. Kun Iranin sisäministeriltä Abdolreza Rahmani-Fazlilta kysyttiin miksi rauhanomaisia mielenosoittajia ammuttiin päähän, hän vastasi, ettei heitä ammuttu vain päähän vaan myös jalkoihin!

  Myöskään Irakin shiat eivät lähteneet mukaan Suleimanin hautajaiskulkueeseen Bagdadissa tai muissa suurissa kaupungeissa. Sen sijaan miljoonat osoittivat aiemmin mieltään Irakin kaduilla poltaen Khamenein ja Suleimanin kuvia.

  Tällä hetkellä mielenosoittajat molemmissa maissa ovat joutuneet painamaan päänsä alas ja suojautumaan ainakin toistaiseksi. Mutta saa nähdä, miten tilanne jatkuu, ainakaan ei kannata oitis nielaista Iranin tai Irakinkaan hallituksen propagandaa. Iranin hallitushan kertoi myös, miten ”ainakin 80 amerikkalaissotilasta” sai surmansa sen ohjusiskussa. Jos hiekkakirput lasketaan USA:n sotilaiksi niin ehkä sitten.

  1. Kaikki tämä show menee Kiinan ja Venäjän laariin ja he kasvattaa asemiaan maailmassa… Trumpin avustuksella tietenkin.

   Ehkä typerin presidentti Yhdysvaltain historissa.

 5. Aika moni kansainvälinen asiantuntija ihmetteli miten paljon väkeä tuli kaduille hautajaisiin. Moni odotti kyllä isoa väkimäärää, mutta ei jättimäistä.

  Mitä tahansa käykin, Lähi-Idässä pätee tuo kahden tason pelaajien ongelma. He voivat pommittaa toisiaan siellä tappiin asti, puolet amerikkalaisin asein, puolet joko amerikkalaisilta ryöstetyin tai muualta tullein. Ja jenkit voivat katsella miten jaksavat, mutta kun lämpö nousee liikaa, he voivat lähteä.

  Mutta iranilaiset, irakilaiset, syyrialaiset, palestiinalaiset, kurdit ja monet muut – he eivät voi vaan hypätä lentotukialukseensa ja soutaa pakoon.

  He voivat tosin paeta Eurooppaan, jossa me saamme jälleen kerran siivota jenkkien sotkut.

Kommentoi