Vappusatasessa kusetettiin eläkeläisiä kuten aina.

Ei ole satasia eikä euroja tiedossa kasvavalle eläkeläisjoukolle Suomessa. On vain kasa valheita vaalien alla jolla kalastellaan äänet ja tässäkin tapauksessa rahat ohjattiin muille maille ja systeemille.

Joka kerta vaalien alla hölmöjä höynäytetään ja joka kerta hölmöt menee nielee kaiken matoineen koukkuineen.

Muistakaa vaalien alla taas nielaista ajoissa se mato ja koukku.. ette opi ikinä.

(Kuva: huumorikuva ryhmästä)

3 Replies to “Vappusatasessa kusetettiin eläkeläisiä kuten aina.”

  1. Se oli juuri se, kun jossakin tilaisuudessa hallitus mietti, että miten tästä eteenpäin, kun talous on täydellisesti epätasapainossa. Pääministeri sanoi, että jostain pitää säästää ja on kai jätettävävä maksamatta se eläkeläisille luvattu satanen. Siitähän se valtakunnan tulevaisuus on turvattu.

  2. ”Taitetun indeksin seurauksena 80 vuotta täyttäneiden tai sitä vanhempien työeläke on jäänyt ansiokehityksestä 32 prosenttia ja on nyt vajaa 1200 euroa kuukaudessa.” – Kaleva 1.6.2019.

    Lipposen hallitus manasi esiin taitetun indeksi 1995. Se tehtiin laman vuoksi tai sitten sen vuoksi, että Suomen talous piti saada kuntoon, jotta pääsisimme pistämään päämme hirttosilmukkaan nimeltä Euro. Lienee makuasia kumpi oli syy, seuraukset eli työeläkkeen ostovoiman jatkuva heikentyminen on fakta, josta valtaapitävät eivät ole tietävinään mitään. – Kimmo Kiljunen (sd.) yritti takavuosina saada korjausta asiaan, mutta hänen puheensa kaikuivat kuuroille korville.

    Kun ”ne” yrittäisivät edes huijata taitetun indeksin korjaamisella, mutta ei. Ilmeisesti nekin rahat tarvitaan pohjattomaan kaivoon nimeltä EU ja sen milloin minkäkin jäsenmaan (paitsi Suomen) talouden pelastamiseen. – Taivastelee yksi eläkeläinen eli minä, joka olen yksi tämän maailman onnellisimman maan asukkaista.

    Lasi pitäisi kuulemma nähdä puolityhjänä tai puolitäytenä. Nyt näen sen puolityhjänä, ja lähden nyt katsomaan uutisia, jotta tietäisin millä tavalla ja miten pitkään minun, valkoisen rodun edustajana, pitää pieksää itseäni esi-isieni syntien tähden. Yes.

  3. En minä niinkään siitä satasesta, enkä rahana pidä sitä suurena. Ainoastaan se tapa, jolla se eläkeläisiltä varastetaan, ihan ensimmäisenä ja ainoana säästökohteena, mukamas.

Kommentoi