Vanhan kertausta

” blogistien, jopa henkilöön menevä nimittely, on aivan liian yleistä, osalle jopa sallittua.”

Yllä oleva lause on lainaus eräältä blogilta. On siis aika jälleen puuttua asiaan ja oikoa vääriä käsityksiä. Täällä ei todellakaan suosita ketään erikseen eikä yhdessä. Joskus saattaa näyttää ja tuntua siltä, koska kuten ennenkin on sanottu, niin kaikki on inhimillistä vikoineen ja puutteineen.

Hyvä keino nimittelyn ja kaiken muunkin sopimattoman välttämiseksi, on jokaisen omassa käytöksessä. Itse kukin voisi ajatella ja miettiä mikä on sopimatonta ja poistamisen arvoista.

Kaikki julkaistut blogit pyritään tarkastamaan, mutta joskus se on täysin mahdoton tehtävä. En halua mainita, että edelleen kaikki tehdään vapaaehtoisuuden pohjalta, kaikille se on selvää sanomattakin.

JK. Mikä saamari tähän editoriin on tullut, kun se on ihan omituinen ja teksti on niin pientä, kuin kärpänen on ruudulla juossut.

8 Replies to “Vanhan kertausta”

 1. No tuo alku on tullut minun blogi avaukseeni kommenttina mutta blogilla ei sellasta ole kommentteja enhalua poistaa ja se sen vuoksi ttä kaikki näkisi millasta ja minkä moisia kommentteja saattaa tulla olipa asia mikä hyvänsä terv tepivaari

 2. Tuo lainaus oli suoraan minun minun kommentistani.
  Sanoisin; varsin muutamia esimerkkejä olen esittänyt, ihan lainauksinkin, ei ylläpidolta ole tullut tapauskohtaisia kommentteja.
  Lisäksi sanoisin; mielipiteeni kanssa en ole edes yksin.

 3. Tepi ja Kalle, ei tuo suinkaan kohdistunut yksin teille, sattui vaan nuo esimerkit sopivasti.

 4. Minuakin alettiin jo pienenä nimitellä Markuksi. Mikä ihmeen Markku minä muka olen? Itse koen syntyneeni Perttinä tähän maailmaan.
  Minulla on ongelma:
  Muutanko nimeni Pertiksi, vaan tyydynkö elämää exPerttinä?

 5. Täällä minua häiritsee se. että eräs henkilö nimittelee puoluettani ääriliikkeeksi, vaikka näyttää siltä, ettei henkilöllä ole hajuakaan siitä, mitä sana ”ääri” tarkoittaa. Ei jatkoon!

 6. Mielestäni tällä palstalla ei kannattaisi pyrkiä siihen ääripöljien ja ääripaskanpuhujien tummaan joukkoon jota hiippailee karusss politiikan maailmassa.

Kommentoi