VIhaa vastustava ryhmä haluaa tappaa valkoiset

Senegalista lähtöisin oleva Portugalin kansalainen Mamadou Ba osallistui viime lauantaina konferensiin, joka käsitteli rasismia ja vihapuheen leviämistä maailmalla.

Konferenssin aikana Ba sanoi, että ”on tarpeen tappaa valkoinen mies, murhaaja ja kolonialisti ja rasisti ”jotta voidaan estää poliittisen aiheen sosiaalinen kuolema.
Julistus on alunperin lähtöisin algerialaiselta äärivasemmistolaiselta poliittiselta ajattelijalta Franz Fanonilta, joka avoimesti puhui väkivallan puolesta Ranskan hallitessa Algeriaa. – –

Unkarilais-amerikkalaisen George Sorosin Open Society Foundation-järjestön kanssa yhteistyötä tekevä rasismia vastustava verkosto European Network Again Racism (ENAR) vaatii tukea SOS Racismille, jota se luonnehtii ENAR-järjestön perustajajäseneksi.
———————————-
Lähde: Verkkolehti Kansalainen 25.11.2020, teksti Petri Saarela, artikkelin otsikko sama kuin tässä.

6 vastausta artikkeliin “VIhaa vastustava ryhmä haluaa tappaa valkoiset”

 1. Olikohan tuon portugalilaisen äärivasemmistolaisen viesti tarkoitettu Atlantin yli Yhdysvaltoihin? BLM-liike on ollut aikalailla aloillaan presidentinvaalien jälkeen. Tyyntä myrskyn edellä? tulkoon 20.1.2021 presidentiksi kumpi tahansa. Meinaan kun Antifa-johtoinen BLM-liike on päässyt veren makuun.
  —————————————————————————————-Karl Marx kirjoiti aikoinaan:
  ” Prometheuksen tunnustus. ”Sanalla sanoen minä vihaan joka ainutta jumalaa”, on filosofinen tunnustus, sen oma iskulause kaikkia taivaallisia ja maallisia jumalia vastaan, jotka eivät tunnustusta ihmisen itsetajuntaa ylimmäksi jumaluudeksi. Älköön sen rinnalla olko muita jumalia.”
  On päivänselvää, että Marx teki tietoisesti kommunismista uskonnon kaltaisen liikkeen, ”Kommunnismi on maan päälle langennut uskonto, on sanonut ”Vankileirien saaristot” kirjoittanut Solzenitsyn.
  —————————————
  Unkarinjuutalainen George Soros on luonnehtinut itseään ateistiksi, hän kannattaa demokraattista sosialismia (mitä se sitten onkin) ja hän on maailman rikkaimpia miehiä. Tietojen/väitteiden mukaan Soroksen ansiosta tai syystä Kamala Harrisista tuli Joe Bidenin varapresidenttiehdokas.

  ”Vuonna 1993 The Indepence-lehdessä julkaistussa haastattelussa ”The Billonaire who Built on Chaos – George Soros” 3.6.1993 Soros totesi näkevänsä itsensä jonkinlaisena jumalana, kaiken luojana. Kirjansa The Alchemy of Finance (John Wiley & Sons, 1987) jälkisanojen sivulla 362 Soros toteaa, että on aina ollut varsin vahvasti tetoinen omasta merkittävyydestään ja että on haaveillut olevansa jonkinlainen jumala.
  Kirjassaan Underwriting Democracy (Free Press, 1991) Soros ilmoittaa sivulla 3, että on hautonut suuria messiaanisia kuvitelmia itsestään aina lapsesta asti ja että nämä fantasiat ovat sellaisia, joita hän tahtoi toteuttaa sikäli kuin hänellä on siihen varaa. Ja edellä viitatun Talouselämä-artikkelin mukaan George Soros kokee haluavansa olla ennen kaikkea filosofi, syvällinen visionääri.”
  Lähde. Juha Ahvion kirja ”Sananvapaus uhattuna Suomessa (2018) sivu 56.

 2. Ihmisiä on planeetalla liikaa, tulee ruumiita vaikkei tapeta toisiamme. Taudit hoitelee syöpäläisen nimeltä ihminen.

 3. Miksi tuosta rasismista on tullut tai tehty ihmiskunnan ykkösvihollinen? Ei kai sen vuoksi että kulttuurimarxismi ja sitä kautta muunkinlainen marxismi saisi kunnolla ilmaa siipiensä alle?

  Ei niin, että etninen syrjintä tai mikä muu tahansa syrjintä olisi hyvä asia. Ei se ole, se on huono asia.
  Miksi rasismin, niin etnisen syrjinnän kuin muukin syrjinnän paheksuminen ja tuomitseminen tuntuu toimivan vain yhteen suuntaan? Jos valkoinen syrjii värillistä, se on rasismia, jos värillinen syrjii valkoista, se ei ole rasismia, koska poliittinen korrekktius.

  Jos/kun Päivi Räsänen lainaa julkisessa puheessan raamatun kohtaa, joka ilmaisee, ettei jumala tykkää homoista, valtakunnan syyttäjä on hänen kimpussaan alvariinsa ja penkoo Räsäsen puheita vuosien takaa.
  Jos/kun suomenruotsalainen koomikko Arne Wecström kommentoi twiitissään Soinin rukousaamiaisia ”Rukoilen että Jesus tulee paikalle ja tappaa kaikki siellä olevat.”, hän ei saa kimpuunsa pienempiäkään syyttäjäkihoja, muutama media hieman toruskelee heppua mallin vuoksi, ja se on siinä.

  Kun ”Audimies” Esko Kiesi meni Anna-lehden toimittajan hyvin viritettyyn ansaan puhelinhaastattelussa ja esineellisti naisen, hän sai pikapotkut ja ikuisen sovinistisian leiman. Kun feministi Anne Moilanen haukkui Tulva-lehdessä ja muissa lehdissä, esimerkiksi Seura-lehdessä, miestä sian lailla hikoilevaksi kalapuikkoviiksiäijäksi ja milloin miksikin, miksi hän ei saanut minkäänlaista syyttäjää peräänsä sukupuolivihan lietsonnassa, kiihottamisesta miessukupuolta kohtaan? Jos jotakin sai niin Tarja Halosen aikana oman radio-ohjelman sukupuolivihan julistamiseen ja tämän lisäksi nipun mitaleita ja kunniamainintoja.
  Listaa voisi jatkaa.

 4. Anne Moilanen s. 1976 Suomussalmi, toimittaja etc.
  Tunnustukset: Vuonna 2008 Moilanen valittiin vuoden freelance-journalistiksi ja vuonna 2009 vuoden kainuulaiseksi puhujaksi. Vuonna 2011 hänelle myönnettiin Naistoimittajien Juhlavuoden stipendi. – Wikipedia.

Kommentoi