Pikaisesti henkilökohtaisuuksista

Voi lapset, hädin tuskin ehdin kertoa sairaslomalle joutumisesta ja tuntuu että kissan mennessä lepäilemään ovat hiiret hyppimässä pöydällä.

Olen siivonnut blogeista useamman merkinnän, jonka ainoa sisältö oli toisen blogaajan henkilön kritisointi.

Se ei edelleenkään ole sallittua.

En pysty jatkuvasti tätä valvomaan tässä terveydentilassa. Olkaa nyt kilttejä ja koittakaa muistaa tämä pieni asia, kiitos.

8 vastausta artikkeliin “Pikaisesti henkilökohtaisuuksista”

 1. Todellakin, en ymmärrä, miten tämä olisi niin vaikea muistaa tai ymmärtää. Aina voi tehdä blogin asiasta hieman eri näkökulmasta ellei katso että kommentointi toisen blogiin riittää. Toivottavasti kuntosi pian paranee!

 2. Me näköjään joudumme tekemään töitä hartiavoimin, minä jo aiemmin siivosin täällä pahimmat pois.

 3. Osan on vaikea ymmärtää ja varsinkin sisäistää tämän foorumin perusidea se on vähintään yhtä vaikea kuin ymmärtää suojautua koronalta.
  Ajatus seuraavaa mitä jos yrittäisimme edes: Ellei avaus miellytä niin jätetään
  tai jos pakko niin vain oma perusteltu mielipide eli
  suattaahan se niin nii olla vua saattaapi se toisinnii olla!

 4. Jos etsii elämää jossa mikään ei potuta, etsii elämää eristyssellistä kellarin pohjalta, ilman ikkunoita. Silloin ei tule vastaan uutta tietoa joka suututtaa, ihmisiä joiden tekstit pistävät vihaksi.

  Jos tuommoista elämää ei ihannoi, kannattaa vain hyväksyä että jotkut asiat potuttavat aika paljon. Se on merkki siitä että on elossa, että maailma ei ole vielä valmis.

 5. Vanha viisaus on poissulkea sellaiset kaverit, jotka eivät tuo lisäenergiaa, vaan vievät, jota energiaa taas voisi käyttää muualla antoisampiin tarkoituksiin.

 6. Tuo on yksi optio, Heikki. Itse pidän tärkeänä esimerkiksi Twitterissä seurata ihmisiä joiden kanssa olen samaa mieltä ja joiden kanssa olen eri mieltä. Haluan altistaa itseni mielipiteille jotka ovat kaukana omistani, jotta näen maailmaa laveammin.

  En halua lukea asioita joista pidän, vaan asioita jotka ovat todellisia.

Kommentoi